RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #104459  Szerző: asimov

Ok, jogos a burkolt celzas: az elozo hsz-emben az "Orbanisztan" szo figyelmen kivul hagyando. (torolnem is, csak a valaszokban ott marad, es az ugy meg kisse furan festene)

mlaszlo:
Igaz, ez is egy lehetseges verzio, majd meglatjuk, mire jutnak az illetekesek. Gondolom, most az osszes, alaki okok miatt elutasitott palyazo ceg/radio vadul egyeztett a jogaszaval, ugyvedjevel...
mlaszlo írta:
rmihaly76 írta: Sokkal egyszerubb es gyorsabb eljaras lenne egy teljesen uj palyazat kiirasa a szobaforgo frekvenciara.
Nem olyan biztos az, egy ilyen pályázat pénzbe kerül a rádiónak is, továbbá egy új pályázaton új vetélytársak jelenhetnek meg, romolhat a pozíció. Szerintem a bírósági per hosszabb, de biztosabb lehet.
 #104452  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta: Sokkal egyszerubb es gyorsabb eljaras lenne egy teljesen uj palyazat kiirasa a szobaforgo frekvenciara.
Nem olyan biztos az, egy ilyen pályázat pénzbe kerül a rádiónak is, továbbá egy új pályázaton új vetélytársak jelenhetnek meg, romolhat a pozíció. Szerintem a bírósági per hosszabb, de biztosabb lehet.
 #104450  Szerző: djlacee

bunyospityu írta:
rmihaly76 írta:Erre a tenyre mar palyazat elutasitasakor felhivtam a figyelmet: egy mar befogadott palyazatot utolag nem lehet elutasitani, mivel egy mar lezart palyazati kiirast utolag nem lehet modositani sem. Meg Orbanisztanban, az NMHH-nak sem, csak sajnos ez sokara derult ki.
Azonban, ha a Klubradio-t nem lehetett ezert kizarni, akkor pedig a tobbi ugyanezen ok miatt elutasitott palyazatot sem lehetett volna (egyseges elbiralas!) csakhogy Magyarorszagon -sajnos!- nincsen precedensjog, igy a 95.3 tobbi elutasitott palyazojanak is elvileg mind kulon-kulon perelnie kellene az NMHH-t, az oket kizaro hatarozata miatt. Ez evekbe telne.
Sokkal egyszerubb es gyorsabb eljaras lenne egy teljesen uj palyazat kiirasa a szobaforgo frekvenciara.

A kerdes adott: mi lesz az egyeb frekvenciakra kiirt palyazatokbol, ugyanezert kizart palyazokkal, illetve a palyazatokkal? Ok is mind pereljek az NMHH-t?

Enyhe kifejezes az, hogy lesz itt meg izgalom.
Csongii írta:http://hvg.hu/itthon/20120926_klubradio ... yazat_953#

Na.. izgalmak vannak újra!? :shock:
-
"Orbanisztanban" szerintem a moderátor ezt nem vette...
Ékezet nélkül nem tudom mi ez :)
 #104449  Szerző: bunyospityu

rmihaly76 írta:Erre a tenyre mar palyazat elutasitasakor felhivtam a figyelmet: egy mar befogadott palyazatot utolag nem lehet elutasitani, mivel egy mar lezart palyazati kiirast utolag nem lehet modositani sem. Meg Orbanisztanban, az NMHH-nak sem, csak sajnos ez sokara derult ki.
Azonban, ha a Klubradio-t nem lehetett ezert kizarni, akkor pedig a tobbi ugyanezen ok miatt elutasitott palyazatot sem lehetett volna (egyseges elbiralas!) csakhogy Magyarorszagon -sajnos!- nincsen precedensjog, igy a 95.3 tobbi elutasitott palyazojanak is elvileg mind kulon-kulon perelnie kellene az NMHH-t, az oket kizaro hatarozata miatt. Ez evekbe telne.
Sokkal egyszerubb es gyorsabb eljaras lenne egy teljesen uj palyazat kiirasa a szobaforgo frekvenciara.

A kerdes adott: mi lesz az egyeb frekvenciakra kiirt palyazatokbol, ugyanezert kizart palyazokkal, illetve a palyazatokkal? Ok is mind pereljek az NMHH-t?

-
"Orbanisztanban" szerintem a moderátor ezt nem vette...
 #104446  Szerző: mimi

rmihaly76 írta:A kerdes adott: mi lesz az egyeb frekvenciakra kiirt palyazatokbol, ugyanezert kizart palyazokkal, illetve a palyazatokkal? Ok is mind pereljek az NMHH-t?
Természetesen.
 #104441  Szerző: asimov

Erre a tenyre mar palyazat elutasitasakor felhivtam a figyelmet: egy mar befogadott palyazatot utolag nem lehet elutasitani, mivel egy mar lezart palyazati kiirast utolag nem lehet modositani sem. Meg Orbanisztanban, az NMHH-nak sem, csak sajnos ez sokara derult ki.

-
 #104440  Szerző: asr27

Chucky írta:Akkor ugyanez kéne, hogy vonatkozzon a tucatnyi érvénytelenített pályázatra is.
Így van! Ha a Klubrádió pályázata alakilag érvényes, akkor ennyi erővel a többi is amit beadtak a 96.4/92.9-re... :unott:
 #104438  Szerző: Chucky

Akkor ugyanez kéne, hogy vonatkozzon a tucatnyi érvénytelenített pályázatra is.
 #102937  Szerző: Snake

Úgylátom megint van itt 1-2 unatkozó ember, aki szeret más portáján hülyeségeket beszélni, és erre büszke.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 137