hdshouter írta:Tudom én a háttereket. De akkor, ami most szól(na), az se korrekt.Attis írta:A Pont Fm-en a közszolgálati műsorok miért maradnak el??Mert a Radio VaN-t adják a 88.1-en...

hdshouter írta:Tudom én a háttereket. De akkor, ami most szól(na), az se korrekt.Attis írta:A Pont Fm-en a közszolgálati műsorok miért maradnak el??Mert a Radio VaN-t adják a 88.1-en...
Attis írta:A Pont Fm-en a közszolgálati műsorok miért maradnak el??Mert egy hete még azt se lehetett tudni, hogy újraindul.
Attis írta:A Pont Fm-en a közszolgálati műsorok miért maradnak el??Mert a Radio VaN-t adják a 88.1-en...
Butters írta:lehet online is hallgatni valahol a pont fm-et?Elméletileg lehet (lásd lejjebb), de mutatok pár dolgot:
Zsolt írta:Hacsak nincs Népszabadság, vagy a Magyar Nemzet szerkesztői között RiseFM rajongó szerintem észre se veszik, hogy valami gubanc van. De ha van, akkor se számít szerintem nagy hírnek, hogy két cég összeveszett. De majd ők eldöntik.Azért icipicit többről van szó, mint összeveszésről..
Attis írta:A hírextrán ugye már az NHH elnöke is megszólalt. Márpedig ez alapján elég egyértelmű a helyzet. Jó lenne egy nol.hu, mno.hu (csak hogy korrekt legyek) -cikk erről. De érdekes eddig semmi...Hacsak nincs Népszabadság, vagy a Magyar Nemzet szerkesztői között RiseFM rajongó szerintem észre se veszik, hogy valami gubanc van. De ha van, akkor se számít szerintem nagy hírnek, hogy két cég összeveszett. De majd ők eldöntik.
Attis írta:A hírextrán ugye már az NHH elnöke is megszólalt. Márpedig ez alapján elég egyértelmű a helyzet. Jó lenne egy nol.hu, mno.hu (csak hogy korrekt legyek) -cikk erről. De érdekes eddig semmi...Gondolom az ünnepek miatt nem igazán tudtak utánajárni a hírnek.