NagyBela írta:Gábor!Figyelj csak !
Szerintem nem lesz itt felrakva semmi. Andrew viszont ráér. Legalább is az Express topikjában kommentezik. Műsorrács az nincs bemutatkozni pedig bemutatkozott a Jazz FM, de rendesen! Nagyon nagy kár, hogy kárba megy ez a frekvencia! Lehet, hogy mások ésszerűen ki tudták volna használni! A legszomorúbb az, hogy a Debreceni hallgatók hozzá sem szólnak ehhez az egészhez, sem itt sem a rádió weboldalán. Így olyan mintha ez a rádió nem is létezne. Sőt. Milyen kisközösségi rádió ez? Ki itt a célcsoport? Andrew saját maga?
Erre adott az ORTT frekvenciát? Arról nem is beszélve, hogy a rádió kisközösségi rádió létére elszól Kukutyinig!
T
erjedés, nyereség---- hagyjuk már. Nemrég jártam Miskolcon. Na ott a Rádió Avas addig szól ameddig kell, pedig nekik fel van rakva az antennájuk rendesen....
Egyébként meg wordpress, joomla- Viccelsz? Azon dolgozni kell!
Nem tudom, hogy ez a gyerek hol és milyen világban él!? Ha nálam dolgozott volna ilyen ember.... mint macskát szni! Úgy kivágtam volna!
Megy egyáltalán van itt egy főszerkesztő. Valami Hajdú István. Neki is mindegy?
Basszus, Szégyen!
Mindennek van határa nem gondolod? Gőződ nincs mi van és mi lesz itt! ha nem fejezed be lemegyek a tk-ra és szétrugom a segged remélem érthető vagyok!