RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#157799  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:A Juventus név a Tematik Kábel, azaz a Sláger FM tulajdona. Nem véletlenül váltották le, és nem hiszem, hogy visszahoznák mostanában.
Na igen, bár a lajstromként egy másik cég van megjelölve, (szóval elvileg két cég van) amivel talán meglehetne pályázni.
 #157798  Szerző: markfelt

A Juventus név a Tematik Kábel, azaz a Sláger FM tulajdona. Nem véletlenül váltották le, és nem hiszem, hogy visszahoznák mostanában.
 #157796  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:A név "tulajai".
Akkor lemaradtam. Nem egy tulajdonosi kör?
Azt hittem, csak a zenei arculat változása miatt váltottak nevet..
 #157795  Szerző: Gr3g0ry

A név "tulajai".
 #157792  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
admin írta:
Gr3g0ry írta:Mennyi az esélye annak hogy a juventus "visszatérjen"? :oops:
Közelít a 0-hoz.
És ha pályáznak?
Kik?
 #157785  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:
Közelít a 0-hoz.
És ha pályáznak?
 #157784  Szerző: markfelt

Közelít a 0-hoz.
 #157781  Szerző: Gr3g0ry

Mennyi az esélye annak hogy a juventus "visszatérjen"? :oops:
 #157667  Szerző: noartist

Végül sikerült, de volt bennem némi para, hogy egy üveg cuccot kell feszegetnem.
Megkérdeztem az üzletet, szerintük normális, hogy ennyire ragaszkodik a fénycső az előtéthez..
Hát, nem tudom. Még lesz 5-6 darab ilyen, remélem, megúszom szétrobbant csövek nélkül. :)
XXI. Század...
 #157666  Szerző: RatFM

noartist írta:Valakinek volt már szerencséje 2D-s fénycsőhöz? Vettem egy Opple lámpatestet, a felszereléséhez ki kéne szednem belőle, de nem, sehogy sem hajlandó kijönni.
Annyira hülyének éreztem magam, hogy YouTube-on is megnéztem egy videót a műveletről, de ott megfogta a fickó, és egy mozdulattal kiszedte a lámpatestből. Na, ez úgy ragaszkodik, hogy egy millimétert nem mozdul el, erősebben meg meri a fene, mert szétrobban a cső...
Ez a video pontosan ecseteli a problémád :)

https://www.youtube.com/watch?v=yzUybgFjmxI

Tehát van az az erő ami megoldja ;)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 541