RADIOSITE Fórum

• Informatika

#156553  Szerző: noartist

Egy ASUS RT-N12+ WiFi-t vettem nemrég, de már megbántam. Mivel vissza nem tudom kérni a pénzt, úgy gondoltam, ha a korábbinál nem is jobb a hatótávolsága, legyen hatótáv-kiterjesztő, arra legalább jó lesz. Nem.

A kezelőfelületén beállítom, hogy csatlakozzon a ZTE-hez, beírom a jelszót, és szorgosan kapcsolódik is. Ha viszont felmegyek rá, minden eszköz azonnal kidobja, hogy "nincs internetkapcsolat"- ez így is van, ha meg akarok nyitni valamit, hozzám is vágja, hogy a szülő AP lehet, hogy nincs bekapcsolva. Gondolom, itt arra az eszközre céloz, aminek a jelét továbbítani szeretné. Ott van mellette jelenleg..

Mindent megpróbáltam, de semmi eredménye. Reseteltem a routert, minden. A dologhoz hozzátartozik, hogy a ZTE SSID-je megváltozott, előtte már működött ez a dolog! Igaz, néha áramtalanítani kellett, mert megunta, de alapvetően működött.

A legszebb az egészben, hogy amennyiben a ZTE-re csatlakozok a laptoppal, az ASUS kezelőfelületét elérem. Magyarán, csatlakozik egymáshoz a két eszköz.
Ötletek? :blush:
 #153219  Szerző: Roger

blue írta:
Roger írta:
djlacee írta:LG mi? Telefon? Kávéfőző? Mosógép? Windows? Android?
Hát nem is tudom, pár éve telefon kinézete van...de ha te próbáltál már kávéfőzőt, mosógépet rádugni gépre akkor :chinese: (Másnak átment )

Amúgy egy régi GT540, Android 2.3.7-el cyanogenMod 7.1.0-val. :yeah:
Factory Reset-et próbáltad?
Igen köszi, ez megoldotta a problémát!
 #153217  Szerző: blue

Roger írta:
Hát nem is tudom, pár éve telefon kinézete van...de ha te próbáltál már kávéfőzőt, mosógépet rádugni gépre akkor :chinese: (Másnak átment )

Factory Reset-et próbáltad?
 #153214  Szerző: Roger

#153211  Szerző: djlacee

LG mi? Telefon? Kávéfőző? Mosógép? Windows? Android?
 #153209  Szerző: Gr3g0ry

Roger írta:Hi! Nem tudjátok, hogy miért indul újra az LG ha rádugom a gépre? Párt hete kezdte el, korábban nem, frissítve nem lett.
Esetleg próbáld ki úgy hogy ne háttértárként működjön.
 #153205  Szerző: Roger

Hi! Nem tudjátok, hogy miért indul újra az LG ha rádugom a gépre? Párt hete kezdte el, korábban nem, frissítve nem lett.
 #152683  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:Rég volt ebben a topikban élet, dobok fel egy témát.

Tervezem új asztali gép, és új okostelefon vásárlását is.
Nem tudom, mitévő legyek, ugyanis elhatároztam, hogy egy minőségibb telefont szeretnék venni, nevezzük Galaxy S6-nak. Annak az árából azonban kijönne nagyjából egy korrektebb asztali PC, illetve egy használhatónak mondható kínai okostelefon, a Doogee X5 PRO személyében. Ti mit tennétek? Ha most vennék egy Galaxy S6-ot, akkor még bizonyosan nem lenne egy ideig pénzem asztali gépre, viszont arra is szükségem lenne.
Attól függ játszol-e vele:Ha igen (vagy egyéb nagy számításigényű dolog)asztali gép, ha nem akkor jó lesz a laptop is.
Illetve hogy mennyire sűrgős a gép:Ha jelenlegi telefonod még bírja a gyűrődést akkor vehetsz gépet,ha meg nem akkor fordítva.
Felőlem indíthatsz kereskedelmet hogy veszel egy újat a régit eladod(gép esetén akár részenként is).Csak akkor mindent lementesz a régi hátértárolódról utánna meg alkalmazol egy erős formázást és teszel rá felesleges fájlokat(ezzel pl felül tudod írni a régi adatot),vagy keressel egy alkalmazást rá.
 #152663  Szerző: szemilan

Samsung telefon soha többé. Igaz Lenovo sem......
Amúgy szerintem asztaliból komolyabbat, vagy egy laptop.
Mire használnád őket?

150.000-ből lehet pl gazdálkodni. 50-ért egy telefon, 100-ból meg kijön egy PC, persze monitor megy egyebek nélkül.
 #152661  Szerző: djlacee

HDD úgysem kell, a mostaniból átrakom majd a 2TB-osat :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 330