RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#122471  Szerző: noartist

"Az utolsó versenyzők között csak alig 3 szavazat különbség van,ezért szavazzanak kedvencükre!!"
Az ilyeneket én kinyomoznám a Médiahatósággal,és a nyilvánvaló megtévesztést jutalmaznám 10 millióval minimum.
Na,kapcs. m1.
 #122467  Szerző: tomee87

mihalylovics írta:Mindig TV-n RTL Klub hangminősége olyan pár kbps szintű, normális erősítőn szinte élvezhetetlen. Igen nagy gáz, főleg, hogy X Faktor megy...
Madzagos szolgáltatóknál, BIX-en keresztül 8Mbit/sec video, 256kbps sztereó hangú digitális streamet biztosítanak :)
 #122455  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:Mindig TV-n RTL Klub hangminősége olyan pár kbps szintű, normális erősítőn szinte élvezhetetlen. Igen nagy gáz, főleg, hogy X Faktor megy...
Megegyezik a minőség a tartalommal? :blush:
 #122283  Szerző: krisz83

noartist írta:
Ha már az RTL fórumban vagyunk, nézzük mit ad az RTL II ami nincs a sima RTL-en:
Heti Hetes, Szombat esti láz új évada, Való Világ 6, Gazdálkodj okosan, Forró nyomon, Az első millióm, Segítség bajban vagyok, Legyen Ön is milliomos, After X, Híradó (ami azért elég sok ponton eltér a sima RTL-es híradótól) stb....
És ezek csak a saját gyártású műsorok.
Nézzük a sorozatokat:
Dallas 2. évad, Egy rém modern család, Homeland, Terra Nova, Életre-halálra, Elfejetve, Az utazó, A nagy svindli, Nincs kettő séf nélkül, A pillangó, Érintés, Sötét zsaruk, stb...
Szóval azért erős túlzás, hogy csak ugyan az megy rajta, mint a nagy csatornán.
A Cool, és a Film+ esete már más, bár a Cool-on is volt saját gyártású műsor, de ott valóban inkább ismétlések mennek.
Mondjuk ez meg szerte Európában, és a világban hasonlóan működik.
Az, hogy kinek mi a színvonaltalan, azon meg felesleges vitázni. Az általad említett ÉNB szerinted nem jó, közel másfél millió ember szerint meg az, hiszen leül elé, és megnézi.
 #122276  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

adminisztrator írta:... én a mai barátok köztön könnyek között beszartam (utolsó 1 percén)
Detto! :D Micsoda lassítás volt. :P
Amúgy sokan szidják azt a sorozatot, és letagadják, ha nézik is. Én mindig bevallom, hogy nézem. Engem szórakoztat ez a kitalált külön világ, amiben lehetetlen hülye helyzetekbe keverednek a szereplők, és SEMMIT nem tudnak normálisan véghezvinni... nem is beszélve egymás oltogatásáról. Egy időben fb falamra gyűjtöttem az aranyköpéseket. :D
Egyik legjobb:
Ádám: A Mátyás Király téren kívül is van ám élet!
Kinga: Tudom, láttam róla egy dokumentumfilmet a TV-ben.
Nem vagyok fanatikus, de észrevettem pár felvételi, vágási hibát is, amik szerintem hemzsegnek a sorozatban.
 #122273  Szerző: frekivadasz

A társadalomra gyakorolt hatás ugyan nem éppen szakmai jellegű kérdés, de igen nehéz tőle eltekinteni, amikor az ember közvetlen környezetében is ezekről a szennyekről megy a napi szintű diskurzus.
 #122272  Szerző: noartist

Lehet ezen vitatkozni,de a kereskedelmi tévézés nagyon rossz irányba indult el.
Egyre több "kistestvér" kábelcsatorna,teljesen unalmas,majdnem azonos műsorokkal.
A műsorkínálat jó,és rossz egyben:
Rossz,mert színvonal az nincs (Éjjel-nappal Budapest,pl.),de jó is,mert a sok fiatal ezt nézi,és egy jó reklámmal igen szép bevételt lehet belőle húzni.
Szóval nagyon durván a minőség rovására megy már az egész..
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 199