RADIOSITE Fórum

• Politika

#178240  Szerző: noartist

Jelen pillanatban egy bejegyzés szerepel Asr27 neve mellett - az, amit az általad idézett bejegyzésért osztottam ki.
 #178238  Szerző: LewyDee

asr27 írta: 2018.07.06. 06:37
Glenn írta: 2018.07.05. 19:23 Ugyanmár, te sem linkeltél semmit. Ez meg aztán sajna téged is minősít:
Attis írta: 2018.07.05. 19:12a "nagy" keresztény (még viccnek is pocsék) jobboldali médiumok
A vallás vicc? Ha már rádiós fórum, igen, van egy budapesti rádió, amelyik még ettől is keményebben fogalmazott (kiirtatta volna a keresztényeket, pont karácsonykor), mégis sugározhat tovább. Tolerancia...
A süllyedő hajóról viszont jönnek az üzenetek a cigány miniszterelnökről, meg egyéb érdekfeszítő és fontos személyeskedő megállapításokról. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy a lényeg, hogy ezek vissza ne jöjjenek négy év múlva sem. Nem is fognak. :fuckyou:
Moderálva!

A rasszista megnyilvánulásoknak nincs helye a fórumban. Pont! Figyelmeztetések száma: 1

noartist
Kedves noartist!

Hogyhogy figyelmeztetések száma 1? Amikor neki már volt 4. A továbbiakban idéznék a szabályzatból:

Öt csapás - moderálási elvek:

- Első alkalommal írásbeli figyelmeztetés, szankció nélkül.
- Második alkalommal írásbeli figyelmeztetés, szankció nélkül.
- Harmadik alkalommal írásbeli figyelmeztetés, egy napos tiltással.
- Negyedik alkalommal írásbeli figyelmeztetés, egyhetes tiltással.
- Ötödik alkalommal a felhasználót végérvényesen töröljük a rendszerből és többet nem lehet a fórum tagja.
 #178236  Szerző: Marcii

asr27 írta: 2018.07.07. 04:13
Glenn írta: 2018.07.06. 17:36
asr27 írta: 2018.07.06. 05:59csoda is lett volna, ha nem ballibázol valamelyik frissen írt hozzászólásodban, te balkánista agymosott fideszseggnyaló barom!
Azt se tudod mit jelent az, hogy jobb meg baloldal, de osztod itt az agymosott begyöpösödött agyfosásodat, idióta!
Íme, egy baloldali hozzászólás. Mocskolódó, személyeskedő. És bizony szomorú, hogy ezt nem törölték innen. Kár ezért a fórumért... :(
Most örülhetsz, te européer, tisztánlátó, semleges nézetű ember.
Ezentúl nem kell engem olvasnod itt, maradnak a te felvilágosult előremutató írásaid, te okoska. :yes:
Baloldali? Írtam már, hogy nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali, elvakult, mint te. Csak nyitott szemmel járok.
Mocskolódó, személyeskedő? Mert te mit csinálsz? Nem mocskolódtál, nem személyeskedtél eddig a hozzászólásaidban? Pasa, nem lehetsz ennyire egyoldalú! Hisz ugyanezt csinálod! Én leírtam milyen vagy! Nem tetszik? Ne folytasd!
Ha ezt törölték volna, akkor a te hozzászólásaid nagy részét is törölniük kellett volna.
Helyes, helyes! :) Tudod, többen vagyunk, akik nem ilyen elvakult fideszes álkeresztény nacionalisták, mint ti, mélyfideszes "nagymagyarok" !! ;)
Azt hiszitek, aki nem a fidesz szekerét tolja, az nem is magyar... nem egy fideszestől hallottam már ilyet. :gülü:
+1
 #178228  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.06. 17:36
asr27 írta: 2018.07.06. 05:59csoda is lett volna, ha nem ballibázol valamelyik frissen írt hozzászólásodban, te balkánista agymosott fideszseggnyaló barom!
Azt se tudod mit jelent az, hogy jobb meg baloldal, de osztod itt az agymosott begyöpösödött agyfosásodat, idióta!
Íme, egy baloldali hozzászólás. Mocskolódó, személyeskedő. És bizony szomorú, hogy ezt nem törölték innen. Kár ezért a fórumért... :(
Ezentúl nem kell engem olvasnod itt, maradnak a te felvilágosult előremutató írásaid, te okoska. :yes:
Baloldali? Írtam már, hogy nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali, elvakult, mint te. Csak nyitott szemmel járok.
Mocskolódó, személyeskedő? Mert te mit csinálsz? Nem mocskolódtál, nem személyeskedtél eddig a hozzászólásaidban? Pasa, nem lehetsz ennyire egyoldalú! Hisz ugyanezt csinálod! Én leírtam milyen vagy! Nem tetszik? Ne folytasd!
Ha ezt törölték volna, akkor a te hozzászólásaid nagy részét is törölniük kellett volna.
Helyes, helyes! :) Tudod, többen vagyunk, akik nem ilyen elvakult fideszes álkeresztény nacionalisták, mint ti, mélyfideszes "nagymagyarok" !! ;)
Azt hiszitek, aki nem a fidesz szekerét tolja, az nem is magyar... nem egy fideszestől hallottam már ilyet. :gülü:
 #178225  Szerző: Glenn

#178220  Szerző: asr27

Attis írta: 2018.07.05. 20:01 Glenn!
Te jobboldali kereszténynek vallod magad? Tévedsz. Te egy kirekesztő, gyűlölködő ember vagy.
Hiányoltad a linkeket:
https://tenyek.hu/belfold/223907_vona-g ... elete.html
http://www.origo.hu/itthon/20170329-ima ... aszlo.html

Orbán cigányozásáról pár facebook kommenten kívül nem nagyon találtam értékelhetőt.
+1
 #178219  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.05. 19:44 https://www.flagmagazin.hu/flaneur/simi ... katapultal
Ez a jó cikk. Talpnyalók halála. :D
Én három éve megmondtam, hogy a simliska kivégezte magát a "G" nappal. És lőn. :yes:
És te ennek örülsz? te idióta! annak örülsz, hogy beleverték az utolsó szöget is a magyar demokráciába? Annak örülsz, hogy az egyik utolsó, valóban ellenzéki és a valóságot kimondó TV is lehúzhatja a rolót? Ember! Lassan Oroszországban is erősebb lesz a demokrácia, mint itthon!
 #178218  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.05. 19:23 Ugyanmár, te sem linkeltél semmit. Ez meg aztán sajna téged is minősít:
Attis írta: 2018.07.05. 19:12a "nagy" keresztény (még viccnek is pocsék) jobboldali médiumok
A vallás vicc? Ha már rádiós fórum, igen, van egy budapesti rádió, amelyik még ettől is keményebben fogalmazott (kiirtatta volna a keresztényeket, pont karácsonykor), mégis sugározhat tovább. Tolerancia...
A süllyedő hajóról viszont jönnek az üzenetek a cigány miniszterelnökről, meg egyéb érdekfeszítő és fontos személyeskedő megállapításokról. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk. Egy a lényeg, hogy ezek vissza ne jöjjenek négy év múlva sem. Nem is fognak. :fuckyou:
Moderálva!

A rasszista megnyilvánulásoknak nincs helye a fórumban. Pont! Figyelmeztetések száma: 1

noartist
 #178217  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.07.05. 19:02
Attis írta: 2018.07.05. 18:56Nehéz azt mondani egy jobboldali, magát kereszténynek hazudó egyértelműen provokáló célú sajtóorgánumról, hogy nagyon jó. Nehéz lenne azt mondani, hogy korrekt, ha valakinek a magán- vagy szexuális életében vájkálnak, sőt hazudnak.
Nem mondom, hogy ilyen nincs. Viszont ez főleg a balliba sajtóorgánumokra jellemző. Pont az, amit leírtál. Persze ez igazából már csak vergődés, egy vesztes szétszéledt társaság vagdalkozása. Ilyenformán leginkább nevetséges a jelenlegi ellenzéki sajtó mocskolódása, hazudozása és leginkább a másik oldal fikázása. Szellemi és erkölcsi bázisát és anyagi hátterét - saját hibájából - elvesztett politikai vonulat mentegetőzése, miszerint erről csakis a kormány tehet. Azaz: "orbántakaroggy". Szánalmas... :gülü:
Na már megint a balliba szó.. Hát te beteg vagy, pasa, nem kicsit, nagyon!
Nem az ellenzéki sajtó(maradványa) mocskolódása nevetséges (mert ott legalább a valósággal foglalkoznak), hanem az, hogy te és a pár hozzád hasonló, narancsködben élő agymosott barmok, még mindig nem veszik észre mit művel a fidesz nevezetű maffia banda ezzel az országgal, a társadalommal, és, hogy milyen rossz irányba viszik ezt a szerencsétlen országot! Sőt, ti még tapsoltok és szurkoltok is nekik, hadd basszanak szét, mindent, amit csak lehet!
Felmutat ni semmit sem tud sem a fidesz, sem a begyöpösödött szavazóbázisa! Mert, hogy fejlődés, erősödés nem történt az országban az elmúlt 8 év alatt, ez 100%! Az utak sokkal ramatyabbak, mint 10 éve, a reálbérek nem emelkedtek, csak a politikusoké, meg a fideszes haveroké! Adócsökkentés nem volt! A forint, létezése óta soha nem ért ilyen keveset! A médiapiacot tönkretették, és még sorolhatnám... Ki más tehetne erről, ha nem a jelenlegi hatalom??
2010-ben, én is a fideszre szavaztam, de veled ellentétben, én rájöttem, hogy a fidesz a legrosszabb, leghazugabb, legmocskosabb politikai szervezet Magyarországon.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 517