RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#127804  Szerző: DRoland

mihalylovics írta:
egon2 írta:Salgótarjánt nem éri el a Kékesről sugárzó FM 95,5Mhzes Kossuth frekvencia?
Az a baj azzal is, mint Miskolcon a 92.7-es, tokaji Petőfivel: fogható, de a városon belül nem mindenhol, sok a leárnyékolt terület.
Sokat járkáltam kocsival Salgótarjánban miközben a Slágert hallgattam, nem vettem észre, hogy nehézkes lenne a vétel, sőt mikor még suliba jártam buszon kisrádióval később pedig discmannel se volt gond, kicsit túl van ez a Kossuth vétel lihegve...
 #127801  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:
frekivadasz írta:OFF: Sőt, aki túrázott már a Mátra északi oldalán rádióval, az tapasztalhatta, hogy mindössze néhány km-re az adótól a selmecbányai Devin (102.6) szépen oldalba veri, helyenként teljesen ki is tapossa a 102.7 Petőfit.
Balassagyarmaton ezért kb hallgathatatlan a Petőfi.
94.8-on még valamelyest hallgatható.
 #127800  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:OFF: Sőt, aki túrázott már a Mátra északi oldalán rádióval, az tapasztalhatta, hogy mindössze néhány km-re az adótól a selmecbányai Devin (102.6) szépen oldalba veri, helyenként teljesen ki is tapossa a 102.7 Petőfit.
Balassagyarmaton ezért kb hallgathatatlan a Petőfi.
 #127799  Szerző: frekivadasz

OFF: Sőt, aki túrázott már a Mátra északi oldalán rádióval, az tapasztalhatta, hogy mindössze néhány km-re az adótól a selmecbányai Devin (102.6) szépen oldalba veri, helyenként teljesen ki is tapossa a 102.7 Petőfit.
 #127794  Szerző: mihalylovics

egon2 írta:Salgótarjánt nem éri el a Kékesről sugárzó FM 95,5Mhzes Kossuth frekvencia?
Az a baj azzal is, mint Miskolcon a 92.7-es, tokaji Petőfivel: fogható, de a városon belül nem mindenhol, sok a leárnyékolt terület.
 #127791  Szerző: egon2

Salgótarjánt nem éri el a Kékesről sugárzó FM 95,5Mhzes Kossuth frekvencia?
 #127784  Szerző: noartist

molnarb írta:Nincs annyi bicskám amennyi már kinyílt :(
Kár a gőzért.. :(
 #127782  Szerző: molnarb

Nincs annyi bicskám amennyi már kinyílt :(
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 167