RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124892  Szerző: egon2

A Dankó Rádió mostani lefedettsége,hány%?
Szerintem amint már én is és többen is írták a mulatós zenét is bevállalhatnák,mert így,hogy a nap 24 órájában magyar nóta megy,elég unalmas.Írtátok,a facebookos oldalatokon,hogy az is felmerült,hogy az egykori Neo frekvenciáin egy közszolgálati jellegű kereskedelmi rádiót indított volna az MTVA. Végül mért nem,ezt valósították meg?
 #124890  Szerző: noartist

Gyurii írta:Erre a Dankó finomítós témánál én is bejátszanám azt, mint a Muzsika TV, vagy Nóta. Legyen benne minden, ami "muzsika". Azaz lakodalmas is!

OFF: Nem lesz ebből semmi, gondolok én a Bartók swing, jazz, blues, country azaz oldies-es felfrissítésével! Megnőne egyből a hallgatottság.. :roll:
Nyugi,lesz alkalom kísérletezgetni.Nem baj,ha százmilliós veszteséget produkál félévente,nem bontja fel a szerződést senki,ergo nincs is olyan...
 #124889  Szerző: LuciFerko

Gyurii írta:Erre a Dankó finomítós témánál én is bejátszanám azt, mint a Muzsika TV, vagy Nóta. Legyen benne minden, ami "muzsika". Azaz lakodalmas is!

OFF: Nem lesz ebből semmi, gondolok én a Bartók swing, jazz, blues, country azaz oldies-es felfrissítésével! Megnőne egyből a hallgatottság.. :roll:
Igen, a mulatósra elég nagy igény van. Lehet fintorogni, de ez az igazság.
 #124888  Szerző: Gyurii

Erre a Dankó finomítós témánál én is bejátszanám azt, mint a Muzsika TV, vagy Nóta. Legyen benne minden, ami "muzsika". Azaz lakodalmas is!

#124887  Szerző: hordozoi

A Kossuth-nál Nagybajom 105.2
Dankó: Túrkeve 98.2

Most látom hogy ez a kettő pirossal volt lehet csak később kezdenek ott.
 #124886  Szerző: LuciFerko

noartist írta:
hordozoi írta:Lehet hülye kérdés de ami először volt fent az nmhh oldalán térkép páros azon voltak olyan adók is amik a most fennt lévő térképeken már nincsenek rajta. Most akkor naponta változik a helyzet vagy hogy megy ez? :hit:
Ebben az országban semmi sem biztos,csak az,hogy a politikának már ahhoz is köze van, mikor veszel levegőt.
melyik nincs rajta?
 #124885  Szerző: noartist

hordozoi írta:Lehet hülye kérdés de ami először volt fent az nmhh oldalán térkép páros azon voltak olyan adók is amik a most fennt lévő térképeken már nincsenek rajta. Most akkor naponta változik a helyzet vagy hogy megy ez? :hit:
Ebben az országban semmi sem biztos,csak az,hogy a politikának már ahhoz is köze van, mikor veszel levegőt.
 #124884  Szerző: hordozoi

Lehet hülye kérdés de ami először volt fent az nmhh oldalán térkép páros azon voltak olyan adók is amik a most fennt lévő térképeken már nincsenek rajta. Most akkor naponta változik a helyzet vagy hogy megy ez? :hit:
 #124881  Szerző: markfelt

te is tudod, hogy belekalkuláltam mindent a képletbe...
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 81