RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#108182  Szerző: noartist

Nightman írta:Ma éjfél és egy közt volt egy köbö negyedórás csend... Technikai gebasz bárhol előferdülhet,nem is ez a lényeg,hanem a csend.. Még a jobb kisköz rádioknál is indul valami fél perc csend után.. Itt semmi.. A másik kérdés..Ilyenkor nem az a helyes hogy elnézést kérünk a hallgatóságtól? Mert ilyennek nyoma sem volt.. Mintha mi se történt volna..
Szerintem előbb a hirdetőktől kérnek elnézést...már bocsánat....de ez a kereskedelmi rádiózás...
 #108087  Szerző: peter

adminisztrator írta:
zuzobort3 írta:
IstvánB írta:Péter, fel kell kapcsolni a villanyt, nincs mese, nem hiszik el, hogy élő amit csinálsz :) igaz az vagyok akire gondolsz ;)
Hogy mivan? :yuno:
Szerintem az "itteni" Péter nem az "ottani" Péter, úgyhogy gondolom semmi nincs.
Pedig elég ritka keresztnév. :troll:
:lol: Azon gondolkodom, hogy ezt érdemes lenne tovább fűzni valahogy.
 #108086  Szerző: markfelt

zuzobort3 írta:
IstvánB írta:Péter, fel kell kapcsolni a villanyt, nincs mese, nem hiszik el, hogy élő amit csinálsz :) igaz az vagyok akire gondolsz ;)
Szerintem az "itteni" Péter nem az "ottani" Péter, úgyhogy gondolom semmi nincs.
Pedig elég ritka keresztnév. :troll:
 #108085  Szerző: zuzobort3

#108062  Szerző: IstvánB

Péter, fel kell kapcsolni a villanyt, nincs mese, nem hiszik el, hogy élő amit csinálsz :) igaz az vagyok akire gondolsz ;)
 #108054  Szerző: zuzobort3

Nem csak a music fm en volt csend,hanem a class-ban is meg a juventusban is.
Valoszínűleg az antenna hungária követett el hibát. :ayfkm:
 #108050  Szerző: peter

Pasa írta:
Nightman írta:Ilyenkor nem az a helyes hogy elnézést kérünk a hallgatóságtól? Mert ilyennek nyoma sem volt.. Mintha mi se történt volna..
Élő műsor volt akkor? Mert egész éjjel sötét volt a stúdióban...
Ez most tényleg ennyire gáz :question:
 #108046  Szerző: Glenn

Nightman írta:Ilyenkor nem az a helyes hogy elnézést kérünk a hallgatóságtól? Mert ilyennek nyoma sem volt.. Mintha mi se történt volna..
Élő műsor volt akkor? Mert egész éjjel sötét volt a stúdióban...
 #108044  Szerző: Nightman

Ma éjfél és egy közt volt egy köbö negyedórás csend... Technikai gebasz bárhol előferdülhet,nem is ez a lényeg,hanem a csend.. Még a jobb kisköz rádioknál is indul valami fél perc csend után.. Itt semmi.. A másik kérdés..Ilyenkor nem az a helyes hogy elnézést kérünk a hallgatóságtól? Mert ilyennek nyoma sem volt.. Mintha mi se történt volna..
 #107829  Szerző: zuzobort3

Nekem nincs semi bajom a music fm-el.ÍMondjuk elkéne pár új promo,de amúgy minden rendben.
  • 1
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 565