RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11142  Szerző: RXon

Olvassunk kicsit tényleg...kérem!Lentebb azt irtak elindult,utana,hogy holnap indul,most meg,hogy ma elindulhat a teszt...
 #11141  Szerző: rsite1

RXon írta:Akkor mégsem indult el?
Istenem. Ma csak teszt volt! A nap folyamán bármikor elindulhat. Olvassunk már egy kicsit kérem.
 #11140  Szerző: RXon

Akkor mégsem indult el?
 #11139  Szerző: mlaszlo

Arról esetleg már lehet tudni, hogy ha elindul a rendes adás, akkor (részben vagy egészben) ugyanaz a műsor lesz rajta, mint a 98,9-en vagy teljesen független lesz tőle?
 #11138  Szerző: bchris

Nyugi srácok, már csak kevesebb mint egy nap és megindul az adás teszt jelleggel.
Addig már tessék türelemmel lenni. ;)
 #11130  Szerző: RXon

Halleluja!
 #11121  Szerző: LuciFerko

jazz megy :o
 #11118  Szerző: mlaszlo

GalaxyFM írta:- törölt h.sz. -
Ez jó hír, ezek szerint a 88,1 mostani lefedettségét nem csak én találtam gyengének :)
 #11117  Szerző: LuciFerko

ez jelent valamit, hogy 11:30-kor vannak az MTI hírek? :D
 #11111  Szerző: Galaxy

RXon írta:Én azt birom,hogy bar nem igértek semmit,mégis sokaknak tuti informaciojuk van idöpontrol,helyröl,aztan mégse történik semmi.Akkor minek hintik el ezeket a tuti "belsö" infokat??Aztan az ember a hibas,merthogy türelmetlen,meg ok nélkül fikaz.
ha rám célzol, akkor nem tudom mi alapján. én eddig egy kijelentést tettem a rájzzal kapcsolatban, az pedig az volt, hogy a rise jön pestre és megveszi a pontfm-et. korábban hoztam nyilvánosságra, minthogy bárki tudta volna, és beigazolódott. Most is van tuti infóm, adótelephelyről, powerről, de még egy kicsit legyél türelemmel. hogy mikor indulnak, azt meg kb csak a Jóisten tudja, mert ha valami közbe jöhet az közbe is jön... murphy-t már azelőtt el kellett volna tenni láb alól minthogy megszületett...
  • 1
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 470