RADIOSITE Fórum

• Class FM

#36309  Szerző: Vendég

Cicoo írta:Vagy rögtön kiböktem a második számú szabályt, miszerint nem, nem, nem és nem játszunk semmilyen zenét rádióban, ami hosszabb 4 percnél, mert égzengés és földindulás lesz?
Magas hallgatottságra törekvő,ilyen formátumú (már ha leeht egyáltalán formátumnak nevezni amit a Class Fm művel),európai,országos kereskedelmi rádióban NEM!

Nem pont ez a Richmond által belinkelt zene ment hosszú verzióban,hanem MINDEN albumverzióban megy.

Ettől egy valamirevaló rádiós szakembernek (aki nemcsak saját maga szerint szakember) égnek állna a haja.... de inkább kiröhögné őket,mint azt teszi is a (főként helyi rádiós) szakma.
 #36307  Szerző: Cicoo

Richmonde írta:Gondoltam belehallgatok 16:49-kor. The art of Noise - Peter Gunn :S :S

http://www.4shared.com/file/20025912/a6 ... e.html?s=1

Tényleg ez kell a magyarnak újév napján? :wailing:

Olyan érzésem van, mintha helyet cserélt volna a Neo és a Class zenei főguruja.
Szerintem jó ez a track. :) Mondjuk ha rádióban hallanám, egy széles sávú mosoly mellett néznék egy nagyot.. :D De ha nem minden nap játszanak ilyesmit, akkor nem hinném, hogy túlzottan zavaró lehet. Vagy van valami szigorú előírás arra, hogy fél országosnál nagyobb rádióban csak agyonjátszott zenét és futószalagon gyártott, ütemenként alaposan kicentizett sablonzenéket lehet leadni? Jó, 7 és fél perc, az 7 és fél perc, de azért megnézném, hogy egy ilyen zenéből hogy vág valaki radio editet.. Vagy rögtön kiböktem a második számú szabályt, miszerint nem, nem, nem és nem játszunk semmilyen zenét rádióban, ami hosszabb 4 percnél, mert égzengés és földindulás lesz?

(Be vagytok oltva diszkó ellen? :hehe:)
 #36300  Szerző: Kiru

Richmonde írta:
árpi írta:
Richmonde írta:Szlovákiában valamit tudnak a rádiózásról. Most nem tom, hogy új országos rádió indult, vagy valaki helyett nyomják, de össze van rakva rendesen. Egerben a poprádi 100,9 masszívan szól. Valaki tud valami infót róla? Bocs az off-ért.

http://www.europa2.sk
Az Okey helyett indult új contemporary hitradio formátumú pár hetes adó.
Egyébként északi szomszédunknál tényleg minden o.k., kiváló rádió az Express,a Fun,a Jemne Melódia és az Europa2 is(és még sorolhatnám)!

A Class FM-en észrevettétek,hogy nem radio editeket használnak a zenéknél?DJ-k számára készült extended verziók és albumverziók mennek VÁGATLANUL, akár 6-7 percesek.... gyakorlatilag sztem fingjuk sincs arról,hogy ezzel mi a baj.
Thx! ;)

Én is úgy hallom. Szerintem gondok lesznek Classéknál, ha nem kapnak észbe. A Neo rendesen elhúzhat mellettük, mert igencsak jófelé tendálnak.
Ez így van ,a neo nagyon megváltozott zeneileg és ez nem mondható el a classról !A classfm már 1 hónapja ugyanazokat a zenéket játssza egész nap és rengeteg az ismétlés van,hogy egy dalt 5 -ször is hallok egy nap.
 #36296  Szerző: LuciFerko

jóez néha :D
 #36294  Szerző: Richmonde

árpi írta:
Richmonde írta:Szlovákiában valamit tudnak a rádiózásról. Most nem tom, hogy új országos rádió indult, vagy valaki helyett nyomják, de össze van rakva rendesen. Egerben a poprádi 100,9 masszívan szól. Valaki tud valami infót róla? Bocs az off-ért.

Egyébként északi szomszédunknál tényleg minden o.k., kiváló rádió az Express,a Fun,a Jemne Melódia és az Europa2 is(és még sorolhatnám)!

A Class FM-en észrevettétek,hogy nem radio editeket használnak a zenéknél?DJ-k számára készült extended verziók és albumverziók mennek VÁGATLANUL, akár 6-7 percesek.... gyakorlatilag sztem fingjuk sincs arról,hogy ezzel mi a baj.
Thx! ;)

Én is úgy hallom. Szerintem gondok lesznek Classéknál, ha nem kapnak észbe. A Neo rendesen elhúzhat mellettük, mert igencsak jófelé tendálnak.
 #36293  Szerző: Vendég

#36292  Szerző: Richmonde

Szlovákiában valamit tudnak a rádiózásról. Most nem tom, hogy új országos rádió indult, vagy valaki helyett nyomják, de össze van rakva rendesen. Egerben a poprádi 100,9 masszívan szól. Valaki tud valami infót róla? Bocs az off-ért.

#36285  Szerző: Promenád

Pasa írta:A Danubius 1986 nyarán a 100,5-ön Kabhegyről indult. Következő évben a 102,0-án Sopronból és a 103,3-on Budapestről szólt. '88-ban indult a debreceni (103,5) és szegedi (94,9) adó, ezeken ment délutánonként a MR körzeti adása is. 1997-ben nem rakták át az összes országost, a Kossuth maradt OIRT-on.
A Petőfi a 94,8-on '97 nyarán már szólt Budapesten (erről beszéltünk az előbb, nem az egész hálózatról), OIRT-on meg a 66,62-n. A 67,40-en a Kossuth ment, a Bartók meg 69,38-on.
1997 előtt sok CCIR adó volt már, pl. Budapesten és környékén 1995-ben: 89,5 Juventus (1993 óta); 91,1 Pilis/Duna; 91,9 Infórum/Dunakanyar; 92,9 Star; 96,4 Melody/Budapest/Roxy; 98,0 Civil/Fiksz/Tilos; 100,3 Rádió1/Rádió M; 102,1 Bridge (1990 óta); 103,3 Danubius (1987 óta). És ekkor már több nagyvárosban is mentek CCIR-en helyi adók.

Köszi. Nem tudtam hogy most a soproni vagy a kabhegyi volt elöszőr, hiszen az osztrákok ötlete adta az ihletet nekik. :)
 #36280  Szerző: LuciFerko

anno pont az Apukám Világa alatt váltott át Petőfire
  • 1
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 510