Kapkodnak a stúdióba a vezetékeket piszkálgatják, szóval hallják ők is. Webkamerán nézem 

asr27 írta:És megint. Nem hiszem el, hogy nem tudják megcsinálni.szabogabor10 írta:Valami probléma volt az egyik kábellel...asr27 írta:Egész jó most a Music Killers. 13 dj zenél ma este egymás után élőben!Csak valamiért borzasztóan akadozik.
Szerk.: mostmár jó.
szabogabor10 írta:ismét akad, pattog a hang.asr27 írta:Egész jó most a Music Killers. 13 dj zenél ma este egymás után élőben!Csak valamiért borzasztóan akadozik.
szabogabor10 írta:Valami probléma volt az egyik kábellel...asr27 írta:Egész jó most a Music Killers. 13 dj zenél ma este egymás után élőben!Csak valamiért borzasztóan akadozik.
asr27 írta:Egész jó most a Music Killers. 13 dj zenél ma este egymás után élőben!Csak valamiért borzasztóan akadozik.
Jozsfm964 írta:Az online hallgatottság eléggé megcsappant amióta az url cím megváltozott és a flash lejátszót erőltetik a saját weboldalukról. TuneIn-el és Winampal sokkal egyszerűbb, nem értem mért kell ezt erőltetni. Egyébként az rtvstat oldaláról elérhető az új stream, igaz csak 128 kbit/s.
Jozsfm964 írta:Az online hallgatottság eléggé megcsappant amióta az url cím megváltozott és a flash lejátszót erőltetik a saját weboldalukról. TuneIn-el és Winampal sokkal egyszerűbb, nem értem mért kell ezt erőltetni. Egyébként az rtvstat oldaláról elérhető az új stream, igaz csak 128 kbit/s.Az oldalukon a flash lejátszóban is 128 kbit/s stream van. Annak a forrásából tudtam kiszedni ezt a linket:
aderzone írta:Azt nézem, hogy szokatlan módon ennél a rádiónál mindig van külön ember (technikus) aki a pultot kezeli, szinte soha sem a műsorvezető.Van ahol meg tudják ezt fizetni.