Arról meg, hogy hány helyen van fehér zaj, és miért, szintén tessék a Médiatanácsnál érdeklődni, ami már két éve hivatalban van, de iszonyú elmaradásai vannak a frekvenciapályáztatásban, ezt már nem lehet az elődökre fogni.
asr27 írta:Politika itt off! Én függetlenül az "Orbániától" és a Gyurcsányiától, csak azt látom, hogy a klubrádió váltotta ki az összes olyan döntést amelyben pályázatot érvénytelenített a médiatanács! Baromi egyszerű: Ha a szívós klubrádió csöndbemarad és elfogadja, hogy nem nyert pályázatot, akkor a többi frekvencián már szólna valami a fehérzajon kívül is!Nem a Klubrádió váltotta ki, hanem az, hogy a Médiatanács a törvény félreértelmezésétől, kiforgatásától sem riad vissza annak érdekében, hogy a Klubrádiónak ne kelljen frekvenciát adnia. A Klubrádió természetesen tiltakozik az eljárás ellen, nem is tudom, hogy magyarázzam ezt, hogy megértsd: ha ki akarlak herélni sárga műanyagnyelű krumplihámozó kiskéssel, hiába lehet, hogy én vagyok erősebb, akkor se nyugodnál bele és minden eszközt megragadnál, hogy ugyan ne tegyem már