RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#120383  Szerző: asimov

Szerintem az idei nyár nem volt extrém forró.
A csapadékhiány a gond, mert a tavaszi "özönvizek" óta nem esett érdemi mennyiség.
szemilan írta:Emlékeim szerint volt már melegebb nyarunk is. Vagy csak felénk nem olyan vészes az idei?
Esetleg én nem érzem annyira a meleget, mert a napok egy részét általában klímás helyiségben töltöttem.... :)
 #120381  Szerző: szemilan

Emlékeim szerint volt már melegebb nyarunk is. Vagy csak felénk nem olyan vészes az idei?
Esetleg én nem érzem annyira a meleget, mert a napok egy részét általában klímás helyiségben töltöttem.... :)
 #120346  Szerző: asimov

Még vannak is, mert brutál aszályos az idei nyár.. megint. :(
Snake írta: ???? Sivatagi körülmények voltak egész Júliusban.
 #120341  Szerző: Snake

szemilan írta:Én mondjuk örülök, hogy nem volt olyan nagyon meleg az idei nyár. (de ne kiabáljuk el) lehet még meleg....
???? Sivatagi körülmények voltak egész Júliusban.
 #120335  Szerző: szemilan

Én mondjuk örülök, hogy nem volt olyan nagyon meleg az idei nyár. (de ne kiabáljuk el) lehet még meleg....
 #120309  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Tavaly augusztusban pár éjjel egy letakart árúsítótandot őriztem éjjelente.. azóta sem hiszi el senki, hogy hiába nyár, meg a nappali kánikula, azokban a napokban éjjelente annyira lehült a levegő, hogy hosszúnadrág, pulóver és önmagam pokrocba csomagolása volt az öltözet!
http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/2013 ... baron.html
Sajnos az augusztus ilyen, már jelzi az ősz közeledtét :(
Ez a nappali 29-30 fok sem olyan már, mint június-júliusban. Szeptember első hetére pedig általában mindig jön egy még hűvösebb időszak.
 #120308  Szerző: asimov

Tavaly augusztusban pár éjjel egy letakart árúsítótandot őriztem éjjelente.. azóta sem hiszi el senki, hogy hiába nyár, meg a nappali kánikula, azokban a napokban éjjelente annyira lehült a levegő, hogy hosszúnadrág, pulóver és önmagam pokrocba csomagolása volt az öltözet!
http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/2013 ... baron.html
 #119884  Szerző: szemilan

Hajnalra azért hozzánk ideért az eső is. Jelenleg 15 C fok körül van odakint.
 #119879  Szerző: asimov

Radar, nem radar, ide csak pár csepp került, de erre az esetre van a kerti kút, illetve szivattyú! :)
Attis írta:
asimov írta:Egy csepp eső nem esett és időnként, már a szél is teljesen megáll.
(Eső nagyon kellett volna.)
Most sincs semmi? Az előbb néztem a meteorológia radarképeit: a Balaton körül van "valami". Bár elvileg nálunk is esnie kellene, de csak a szél fúj...
 #119878  Szerző: Máté

Itt csak kisebb széllökések vannak.Délelőtt viszont volt egy kis eső.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 209