asr27 írta: ↑2021.06.09. 19:34Nem bírod most már tényleg befejezni az agyhalott begyöpösödött politikai dumádat? Nem?! Szerintem idejelenne moderálni a hozzászólásaidat!Miért nem magaddal foglalkozol, te hisztis óvodás? Én sem reagálok a posztjaidra, tegyél így te is az enyémekkel (ha tudsz, de úgysem fog menni
Glenn írta:Jó, hát ugye média egyes cikk. Libsi szócső ez is, tök mindegy, ki nyer, ők vagy megmondták, vagy nem nyert, mert a gonosz zorbán...Nem bírod most már tényleg befejezni az agyhalott begyöpösödött politikai dumádat? Nem?! Szerintem idejelenne moderálni a hozzászólásaidat!
A Média 1 még véletlenül sem ballibsi hangulatkeltő oldal. Nem. Csakis független! Sok ilyen van még, de sosem fogjuk megtudni, mi lenne egy kormányváltás után. Szerencsére...
Goldfinger15 írta: ↑2021.06.08. 19:58 https://media1.hu/2021/06/08/mediatanac ... geredmeny/Tipikus szófosós, 0 információértékű cikk.
nermalcat írta: ↑2021.05.26. 15:45 A Dikh TV üzemeltetője fogja indítani a cigányrádiót a 100.3-on. Ha zeneileg el fogja érni a Dikh színvonalát, akkor néha még én is fogom hallgatni.Bízzunk benne. Nem sokat néztem ki ebből a tévéből, amikor indult, de amerikai zenéket is nyomnak, ami esélytelen nálunk akármelyik rádión.
knoskamatee írta: ↑2021.05.26. 16:38 egyben egérutat ad a Sláger FM-nek 2023 után is.Amúgy tényleg... Bár a vállalások miatt itt már érdekesebb lehet a helyzet, mint a Rádió Rock után.![]()