RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#168978  Szerző: blue

frekivadasz írta:Az érsekújvári RadioMAX cseppet túl van lökve. Műszaki probléma lehet, északi szomszédunkban szerencsére sikerül többnyire betartatni a szabályokat.
Most is hangosabb kicsivel mint az (ottani) átlag. (30km-re vagyok tőle most)
 #167435  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:Az Europa2-n jó a szombat esti zenei felhozatal :yes: :yes: :yes:
Kronehiten is
 #167432  Szerző: LuciFerko

Az Europa2-n jó a szombat esti zenei felhozatal :yes: :yes: :yes:
 #167006  Szerző: altermanus

BMáté írta:Ha már szóba került az Anténa Rock, szerintem kiválóan össze lett rakva és nagyon jó a koncepció. Tavaly ősszel Szlovákiában járva ők szóltak a kocsiban, és gyakorlatilag rajtuk keresztül szerettem meg igazán a rock zenét.
Szóval le a kalappal, és hajrá! :yes: :yeah:
akkor hallgass sok Metalindát ;) (nem vicc, szlovák rock zenekar)
 #167005  Szerző: BMáté

Ha már szóba került az Anténa Rock, szerintem kiválóan össze lett rakva és nagyon jó a koncepció. Tavaly ősszel Szlovákiában járva ők szóltak a kocsiban, és gyakorlatilag rajtuk keresztül szerettem meg igazán a rock zenét.
Szóval le a kalappal, és hajrá! :yes: :yeah:
 #167004  Szerző: altermanus

Állítólag a Raimsteinnel összeakadt a bajszuk anno, mikor megcsinálták, és megtalálta a menedzser (nem hiszem hogy pont ezt a) videót tőlük... de peren kívül megegyeztek, egy ejnye-bejnyével, nomeg egy kis money-val (arról nem szól a pletyka mennyivel). Szlovákiai magyaroktól hallottam néhány éve...
Felhívom a moderátor figyelmét, ha törölni akarja pletyka keltés miatt, tegye meg bátran. :)
 #166124  Szerző: Kovi02

Az AS FM új szignálparkot kapott,olyat,amilyen az 538-nak van, :shock: :shock: .
(amúgy zeneileg is jól össze van rakva,nem egy 538,de azért itthon is lehetne egy AS FM szintű rádió)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 151