RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#69293  Szerző: csokie

Kossuth meg Fehérvár is kb annyival adnak. Fehérvár asszem 0,115 KW. 15 watt ide vagy oda mindegy is.

HRT-HR3 majd lerendezi úgyis a vételkörzetét :D
 #69291  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Én akkora vételkörzetre számítok mint az MR1, vagy a Fehérvár, vagy a Vörösmarty, ugyanis nálam mindhárom körülbelül azonos erősséggel jön Érden.
Hogy Pestig elterjed-e... nos szerintem, ha jönnek nálad a fehérváriak, akkor ennek is kell majd jönnie.
ez csak 100w lesz.
 #69290  Szerző: csokie

Én akkora vételkörzetre számítok mint az MR1, vagy a Fehérvár, vagy a Vörösmarty, ugyanis nálam mindhárom körülbelül azonos erősséggel jön Érden.
Hogy Pestig elterjed-e... nos szerintem, ha jönnek nálad a fehérváriak, akkor ennek is kell majd jönnie.
 #69289  Szerző: Snake

Azt nem tudja vki h Fehérvárról honnan fog adni a Katolikus? És h ez Pest felé mennyire fog terjedni?
 #65874  Szerző: moby67

Gyurii91 írta:Akkor miért nem olvadnak össze? :oops:
Mint már irtam, más a fentartói és felekezeti hova tartozás,küldetés.
Katolikus rádió: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia
Európa rádió: Tiszán Inneni Református Egyház
Szent István rádió: Egri érsekség
Mária rádió: Európai Mária rádió hálózat tagja.

Közszolgálati rádiók,fő müsor elemek: vallás,kultúra,oktatás,közérdekű információk.
Egymásnak nem konkurensei,aktiv müsorcsere van közöttük.
 #64445  Szerző: Ati7

OFF
ceve!
Az a domb magassága elég is lenne, csak az a gond vele, hogy a város legmélyebb pontján van.
Az a város záportározója, kiásásakor összehordott "földhegy".
Ja, még az a jó benne, hogy fel lehet menni a tetejére + megnézni közelről az adóberendezést :P 8-)
ON
 #64427  Szerző: pébégáz

OFF
Saját hozzászólást hogy lehet törölni ? Ugyanis az előbb egy akkora hülyeséget írtam, amilyet még nem hordott a hátán a Föld. (És még én voltam fölháborodva.) Azt írtam, hogy nincsenek kilométer magas hegyeink. Többesszámban természetesen nem igaz, de egy ilyen csúcsunk tényleg van. Úgyhogy helyreigazítom magam, és ha nem lehet saját hozzászólást törölni, akkor kérem a moderátort, hogy törölje ki az említett hozzászólásomat. Elnézést kérek, biztos áramszünet volt az agyamban. :(
ON
 #64424  Szerző: Zsolt

Gyurii91 írta:
csokie írta:
Gyurii91 írta:OFF Én mondom, hogy mindig, hogy f*s az egész, de lehurrogtok. Legalább kakaó lenne a jelenlegi tornyokon...
Köze nem volt most abszolút a tornyokhoz. Meg a kakaóhoz sem. Azt inkább neked lefekvéshez :)
Lehetne nagy teljesítményű, hogy lefedje Fejér megyét... :)
Kedves frekvencia-koordinátor úr, tiszteletben tartom bámulatos szakmai tudását, de kérem ne feledje, hogy a 96,1 HR3 gyönyörűen jön a fél megyében.
 #64423  Szerző: Gyurii91

csokie írta:
Gyurii91 írta:OFF Én mondom, hogy mindig, hogy f*s az egész, de lehurrogtok. Legalább kakaó lenne a jelenlegi tornyokon...
Köze nem volt most abszolút a tornyokhoz. Meg a kakaóhoz sem. Azt inkább neked lefekvéshez :)
Lehetne nagy teljesítményű, hogy lefedje Fejér megyét... :)
 #64422  Szerző: csokie

• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 72