RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#29183  Szerző: orrhang

O, meg lehet hallgatni az o musorat is. Nagy szam, ha meghalljatok, rogton kirugjatok sajat magatokat:)
De termeszetesen o titkolja ki is valojaban!
En viszont elnek a lehetoseggel :)
(csak ironiabol irtam)
 #29177  Szerző: Yoci

Szép Napot Mindenkinek!

A nevemből és abból hogy melyik topic-ba írok gondolom a jelenlévők gyorsan kitalálják hogy ki vagyok....:)
Néha napján feljárok ide, és jókat mulatok 1-2 emberke megnyilvánulásain.
Hihetetlen számomra hogy ebben az országban ennyien értenek a rádiózáshoz, az hogy egyesek hatalmas információs kapcsolatrendszerüknek (a szomszédtól hallotta...) köszönhetően mindent tudnak bizonyos rádiók belső dolgairól is.....:):)
Az külön elnyeri mindig tetszésemet amikor valaki nagypofával kiabál át a másik "telkére", és osztja azt aki (akár jól-akár rosszul), de valamit csinál....
Nem tetszhet mindig minden mindenkinek.....aki erre nem jön rá, annak vannak inteligenciabeli hiányosságai.....de ha már vannak, akkor legalább tartsa magába, mert csak magát égeti le azzal, ha megnyilvánul......
Véleményt lehet nyilvánítani bárkinek bármiről, csak az nem mindegy szerintem hogy azt milyen formában teszi meg az ember.....
Eddig is kaptunk hideget-meleget, és ezután is fogunk, biztos vagyok benne....
Mindig meghallgattuk a kritikákat is ugyanúgy mint a dícséreteket (mert kedves Chrisss bármilyen furcsa ez számodra, azokból is kapunk néha..:):):) )....és természetesen el is várjuk hogy elmondjátok a véleményeteket.......

És most az amiért regisztráltam.....:):):)

Kedves Önjelölt sztár rádiósok.....ezúton ajánlom fel a lehetőséget hogy a Mi rettentően nem Yo!, azaz rossz és hallgathatatlan rádiónkban megmutassátok azt hogy miként is kellene Nekünk ezt csinálnunk.
Itt ország-világ elött kijelentem hogy várom mindazok jelentkezését akik úgy gondolják hogy van elég bátorságuk ahhoz hogy felvállalják azt, hogy bejönnek adásba hozzánk egy délután alkalmával és megmutatják hogy is csinálják ezt a profik......:):)
És ha valóban olyan eszeveszett tehetséget találok, akkor esküszöm hogy 5 perc alatt kirúgok adásból mindenkit, magamat is beleértve......:):)
Chrisss.....nevetségesnek, beképzeltnek és egyszerűnek tarom a megnyilvánulásodat, ezért személy szerint Neked ajánlom fel először ezt a lehetőséget, remélem élsz vele, és nem azt kell feltételeznem Rólad majd amit a mondás is tart hogy "amelyik kutya ugat az nem harap".....:):):)
Gyere és mutasd meg.......
A jelentkezéseket egyébként a info@yoradio.hu e-mail címre várom.

További szép napot és Yo!Rádió hallgatást Mindenkinek!! :):):)
 #29176  Szerző: bevi

Kedves Chriss!

Igazad van az üdvözlet után nem írtam alá, de azt gondoltam, mivel okos vagy, ahogy írásodból kiderül a regisztrált név alapján egyértelmű, hogy a rádiónál dolgozom.
Ismét hangsúlyozom, nem a kritikával van a baj. Soha nem volt bajom a kritikával. Hazudnék persze, ha azt mondanám, hogy szívesen veszem a kritikát, mert nem. Lehet, hogy ettől egy szemét nagyképű alak vagyok, akkor legyek az. De elfogadom a kritikát és ha nem is azonnal, de pár óra múlva elgondolkozom rajta, s próbálom hasznomra fordítani, megfogadni.
A hangnemmel van a gond, lehet túl érzékeny vagyok? Nem hiszem..

Ami az esetleges kirúgásom illeti, az nem oly egyszerű, de ha jó vagy szívesen átadom a helyem, nincs ezzel semmi gond, sőt ha jó vagy az az én javam is szolgálja.

Nagyszájú vagyok és öntudatos, makacs és erőszakos, hisztis és sokszor gondolom azt, hogy csak nekem lehet igazam, s sorolhatnék még jónéhány rossz dolgot magammal kapcsolatban, de kérkedni nem szoktam. Gondolkodom, de nem...tényleg nem jut eszembe egy olyan eset sem amikor azzal vagánykodtam volna, hogy rádiónál dolgozom. Legfőképpen nem a haveroknak, merthát ők tudják, minek vele kérkedni. Alapvetően sem azért vágtam ebbe bele, mert az érdekelt, hogy ki mit gondol majd rólam, ha médiában dolgozó leszek, egyszerűen szeretem. Ahogyan sok más dolog is érdekel, jelenleg valami egészen más területet is szeretnék megismerni, ami nagyon távol áll a médiától, mégis belevágok, mert szívesen foglalkoznék azzal is.

Ahogy azt az előzőekben is írtam: Kritizálj, de ne ítélkezz, s mielőtt állítasz valamit, nézz utána van-e alapja az állításodnak, meg tudod-e valósítani. Én sem ítélkezem feletted, mert nem ismerlek, egyenlőre legfeljebb csak annyit mondhaték rólad, szeretsz vagdalkozni, anélkül hogy megfelelő ismeretek birtokában lennél. s még lehet, hogy ebben is tévedek.
Ki tudja, talán, ha okosabban s kicsit végig gondoltabban tennéd amit teszel, valahol egymás hasznára válhatnánk. Én "kapnék" egy korrekt, kemény, de jó kritikust, te pedig ezáltal egy jobb és jobb műsorvezetőt egy jobb műsorral, ami még örömöt is okoz. Szerintem jó üzlet lenne nem?

Üdvözlettel: Bóna Évi
 #29174  Szerző: kelemen

Kedves CHRISS

Már az angol-szász neved is azt sejteti, hogy Te egy fantasztikus, nagytudású médiaszakember vagy. (Hiszen magyar névvel ma a médiábam mit is kezdhetnél. Gondolj csak az ilyen amatőrökre, mint Boros, Bocskor, Jáksó,vagy az Évi)
De hát mindannyian tudjuk, hogy nem a név teszi az embert, még ha angolosan írjuk is. Tiszteletre méltó az, ahogy kiálssz a Yó rádiózás mellett. Megadatott Neked az az élmény, hogy "csak" negyed órán kellett hallgatnod. Ezen negyed óra alatt több hibát fedeztél fel, mint más egy hét alatt. Ebből is látszik, hogy nagytudású szakember vagy. Ilyen vájt füle keveseknek van.
Az, hogy 5 percet töltsél mikrofon előtt az egy fantasztikus ötlet. Én is támogatom. De egy feltétellel. Az 5 perc alatt szóljon egy minimum 6 perces dal, s akkor kevesebb jutna "belőled". Ezért persze fájna a szívem, de utána megvigasztalódnék azzal a "vacak" műsorvezetővel, aki beszél hozzám értelmesen és MAGYARUL
 #29160  Szerző: orrhang

Onbizalom az van....:) :lol:
jo ezt latni
Hogy elmondhasd a haveroknak, mekkora ász vagy, mert médiában dolgozol
Mert mondjuk ebbol el?

En is mehetek ? En adok 6 percet!!!
 #29135  Szerző: SzD

Naaaa...azért Évi nem olyan rossz műsorvezető!
 #29127  Szerző: Chriss

bevi írta:Kedves Chriss!

Teljes szívemből bízom benne, hogy a tegnapi sokk hatására azért újraéleszteni nem kellett.
De méginkább azt, hogy legalább az éjszakai pihenésedre nem volt hatással az a borzalom, amit leírásod alapján legalább egy órán keresztül kénytelen voltál hallgatni.

Azt gondolom, hogy hírek után jó esetben, igen hírek jönnek. Feltéve, ha a hírek szót nem kizárólag elsősorban politikai tartalmú, általában óránként jelentkező hírösszefoglalóra értjük. Számomra hír az is, ha kultúrális, zenei, életmódbeli, tudományos, környező településekkel kapcsolatos információkat stb. mond az ember.
Persze hozzá nem értőként lehetséges, hogy tévedek. Lehetséges, hogy szabályozva van: kereskedelmi jellegű rádióban csak bulvár hírt lehet elmondani, vagy esetleg játszani, pontosidőt jelezni és zenét felkonferálni. Nem tudom, hisz nem értek hozzá.
Abban neked persze tökéletesen igazad van, hogy ha az mondat úgy hangzott el, hogy hírek után jönnek a hírek, akkor az nem szerencsés fogalmazás. Lehetett volna mondani, hogy információ, tájékoztatás...egyéb szinoníma. Na de ki az aki soha nem esik a szóismétlés bűnébe...persze, igaz egy műsorvezető ne essen.
Na de más rádióknál minden szebb, hisz előre felmondott vágott szöveg mindig tisztesebben hangzik, mind egy élő szöveg amibe akár bele is lehet keveredni, lehet nyelvbotlani, rosszul ragzani, s minden olyan csodát megtenni, amitől emberinek érezhetjük a másikat.
15 óra helyett 13 órát mondott? A rohadt, még ezt sem tudja leolvasni. Tényleg egy dilettáns barom! Pedig már alsó tagozatban megtanítják az órát!

Tudod, azt gondolom soha soha nem a kritikával van a baj. Az csak jó! A kritika hangnemével mindig gondban van az a jó magyar ember, aki ítélkezni is szeret! Ilyenkor szokott az történni, mikor mondják az ítélkezőnek: gyere barátom csináld! azokkal a feltételekkel, azokkal a külső körülményekkel, amikkel én csinálom. S ekkor jön a válasz: Ó azt nem köszönöm.

Kritizálj, építs, de soha ne ítélj el!

Üdvözlettel :)
Kedves Bevi!

Szerencsére nem kellett egy órán át hallgatnom ezt a borzalmat, amit ti rádiónak csúfoltok, csupán negyed órán át bírtam...
Írásodból ordít, hogy ott dolgozol és nagyon a szívedre vetted a kritikát!

A válaszom:
Szívesen odamegyek és csinálom, de akkor nektek kb 5 percetek van, hogy elhúzzatok onnan, mert ki vagytok rúgva mind!

Azokkal a feltételekkel és külső körülményekkel minek csinálod?
Hogy elmondhasd a haveroknak, mekkora ász vagy, mert médiában dolgozol? Mert szerintem inkább titkold el, jobban jársz! Most is okosabban tetted volna, ha nem írsz választ, mert még meg is erősítetted a véleményemet, hogy magyarázod a bizonyítványt...
 #29104  Szerző: bevi

Kedves Chriss!

Teljes szívemből bízom benne, hogy a tegnapi sokk hatására azért újraéleszteni nem kellett.
De méginkább azt, hogy legalább az éjszakai pihenésedre nem volt hatással az a borzalom, amit leírásod alapján legalább egy órán keresztül kénytelen voltál hallgatni.

Azt gondolom, hogy hírek után jó esetben, igen hírek jönnek. Feltéve, ha a hírek szót nem kizárólag elsősorban politikai tartalmú, általában óránként jelentkező hírösszefoglalóra értjük. Számomra hír az is, ha kultúrális, zenei, életmódbeli, tudományos, környező településekkel kapcsolatos információkat stb. mond az ember.
Persze hozzá nem értőként lehetséges, hogy tévedek. Lehetséges, hogy szabályozva van: kereskedelmi jellegű rádióban csak bulvár hírt lehet elmondani, vagy esetleg játszani, pontosidőt jelezni és zenét felkonferálni. Nem tudom, hisz nem értek hozzá.
Abban neked persze tökéletesen igazad van, hogy ha az mondat úgy hangzott el, hogy hírek után jönnek a hírek, akkor az nem szerencsés fogalmazás. Lehetett volna mondani, hogy információ, tájékoztatás...egyéb szinoníma. Na de ki az aki soha nem esik a szóismétlés bűnébe...persze, igaz egy műsorvezető ne essen.
Na de más rádióknál minden szebb, hisz előre felmondott vágott szöveg mindig tisztesebben hangzik, mind egy élő szöveg amibe akár bele is lehet keveredni, lehet nyelvbotlani, rosszul ragzani, s minden olyan csodát megtenni, amitől emberinek érezhetjük a másikat.
15 óra helyett 13 órát mondott? A rohadt, még ezt sem tudja leolvasni. Tényleg egy dilettáns barom! Pedig már alsó tagozatban megtanítják az órát!

Tudod, azt gondolom soha soha nem a kritikával van a baj. Az csak jó! A kritika hangnemével mindig gondban van az a jó magyar ember, aki ítélkezni is szeret! Ilyenkor szokott az történni, mikor mondják az ítélkezőnek: gyere barátom csináld! azokkal a feltételekkel, azokkal a külső körülményekkel, amikkel én csinálom. S ekkor jön a válasz: Ó azt nem köszönöm.

Kritizálj, építs, de soha ne ítélj el!

Üdvözlettel :)
 #29089  Szerző: SzD

Pedig ha tudnád, hogy régen milyen fasza rádió volt ez...
Mostanra maradt egy normális műsorvezető. :(
 #29052  Szerző: Chriss

miután az elmúlt hetekben olyan sokat és sokszor linkeltetek a rádióval kapcsolatban, ma sikerült a Velencei tó környékén belehallgatni a 97.1-be... :vomit:

14.50 körül ment egy vélhetően Sean Paul szám, majd véget ért és jött valami dübörgő zene... már épp kezdtem volna csodálkozni, mennyire fos keverés volt, amikor kb 20 dB-t esett a szint és elkezdett valami női hang beszélni, sok köszönet nem volt benne... akkor jöttem rá, hogy a dübörgő zene egy loop akar lenni, vagyis zeneágy, ami valami hihetetlen amatőr módon elindult, amikor a műsorvezető(?) még meg sem szólalt... bár meg se szólalt volna, mert az elejét elnyomta a dübörgő zene, a tartalma pedig annyi volt, hogy: "húú de jó kis zene volt ez, akartam valami témát mondani, de az órára pillantva látom, hogy 6 perc múlva hírek jön, úgyhogy majd inkább utána kezdek bele, a hírek után foglalkozunk a Balatonnal és a térség híreivel, 13 óra után (!!!)... " (vagyis hírek után hírek egy kereskedelmi rádióban! és mindez 3 előtt, amikor 13 óra lesz??????????) :shock:

mire felocsúdtam volna a sokkból, további borzalmak jöttek, sem a műsorvezetőtől, sem a keverések közben nem jön állomásazonosító, hanem minden átmenet nélkül elindult egy olasz (pocsék) zene, valami Solo Miu Tuva Ti (vagy ez japán???), majd kitartóan szólt 4 percig, majd vártam a keverést, ami újabb döbbenetemre ismeretlen ebben a rádióban! SZÜNET következett, majd elindult egy újabb zene, az már valami angol pop-rock volt... véget ért... szünet... :wailing:

és valami temetői zenére megszólalnak a hírek, amit egy jó hangú fiatal srác mond, de hallani, hogy jól mondaná, de mintha nem merne megszólalni vagy nem tudja, hol kell... a hírek szokatlanul hosszú, főleg helyi... felvezető és lezáró szignál, hogy a Fehérvári Médiacentrum hírei, majd SZÜNET, majd REKLÁM!!! a hírek után (hírek előtt nincs!) a reklám után pedig mondanom sem kell, minden átmenet nélkül megszólalt valami zene... csak úgy...

röviden összefoglalva:
a Yo! rádió a szakmai dilettantizmus, a hozzá nem értés és a beleszarás mintapáldája! igazi falusi rádió rossz zenékkel és amatőr stábbal, a műsormenetet pl teljesen rábízzák a számítógépre, ami érthetetlen... az is legalább ennyire érthetetlen, hogy mennyire pocsék minőségben szól a cucc, a mikrofon hangja szerintem mentes bármilyen processzálástól... lehet ezeknek 18 frekvenciájuk is, ha hülyék az ütőképes kereskedelmi rádiózáshoz! az adás alapján fogalmuk sincs, mi az a zenei arculat, szignál park, promoció, reklám stratégia, műsorvezetői viselkedés és brand építés...

nyugodtan harsogják csak, hogy ők a Dunántúl legnagyobb hálózata, egy nem rádiós értelmes ember is csak kineveti őket!
:gülü:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 51