A nevemből és abból hogy melyik topic-ba írok gondolom a jelenlévők gyorsan kitalálják hogy ki vagyok....

Néha napján feljárok ide, és jókat mulatok 1-2 emberke megnyilvánulásain.
Hihetetlen számomra hogy ebben az országban ennyien értenek a rádiózáshoz, az hogy egyesek hatalmas információs kapcsolatrendszerüknek (a szomszédtól hallotta...) köszönhetően mindent tudnak bizonyos rádiók belső dolgairól is.....

Az külön elnyeri mindig tetszésemet amikor valaki nagypofával kiabál át a másik "telkére", és osztja azt aki (akár jól-akár rosszul), de valamit csinál....
Nem tetszhet mindig minden mindenkinek.....aki erre nem jön rá, annak vannak inteligenciabeli hiányosságai.....de ha már vannak, akkor legalább tartsa magába, mert csak magát égeti le azzal, ha megnyilvánul......
Véleményt lehet nyilvánítani bárkinek bármiről, csak az nem mindegy szerintem hogy azt milyen formában teszi meg az ember.....
Eddig is kaptunk hideget-meleget, és ezután is fogunk, biztos vagyok benne....
Mindig meghallgattuk a kritikákat is ugyanúgy mint a dícséreteket (mert kedves Chrisss bármilyen furcsa ez számodra, azokból is kapunk néha..

És most az amiért regisztráltam.....

Kedves Önjelölt sztár rádiósok.....ezúton ajánlom fel a lehetőséget hogy a Mi rettentően nem Yo!, azaz rossz és hallgathatatlan rádiónkban megmutassátok azt hogy miként is kellene Nekünk ezt csinálnunk.
Itt ország-világ elött kijelentem hogy várom mindazok jelentkezését akik úgy gondolják hogy van elég bátorságuk ahhoz hogy felvállalják azt, hogy bejönnek adásba hozzánk egy délután alkalmával és megmutatják hogy is csinálják ezt a profik......

És ha valóban olyan eszeveszett tehetséget találok, akkor esküszöm hogy 5 perc alatt kirúgok adásból mindenkit, magamat is beleértve......

Chrisss.....nevetségesnek, beképzeltnek és egyszerűnek tarom a megnyilvánulásodat, ezért személy szerint Neked ajánlom fel először ezt a lehetőséget, remélem élsz vele, és nem azt kell feltételeznem Rólad majd amit a mondás is tart hogy "amelyik kutya ugat az nem harap".....

Gyere és mutasd meg.......
A jelentkezéseket egyébként a info@yoradio.hu e-mail címre várom.
További szép napot és Yo!Rádió hallgatást Mindenkinek!!