LewyDee írta:Simán, még a Gold FM is:D
Amúgy nem értem bpi freki plusz egy vidéki durván kerekítve az elérés 2,5 millió ember. Magyarország a lakossága 10millió fő az ennek a 25 százaléka. Országos rádiónak minimum 50%+1 főt el kell hogy érje vagy is a lakosság többségét. Addig nem beszélhetünk országosról.
Riset hogy hallgatják milyen frekin Nyíregyen Szegeden, Miskolcon, Sopronban, Győrben, Pécsett, stb?
Kicsit úgy érzem hogy a Rise külön elbánást kap mint a többi rádió, pedig nem egy nagy durranás szerintem.
üdv, Lewy
Mint írtam, nem a papírforma szerinti megközelítés a csoportosítási módszer itt a Radiosite-on. Még jó, mert az ORTT meghatározások szart sem érnek. Csak hogy egy példát említsek: nem veszi egy kalap alá a Testület a miskolci és a budapesti Juventust, pedig ugyanazon tulajdon és a műsor 20 órában egyezik. Talán nyitni kéne itt is az Észak-Magyarország fórumban egy "Juventus Miskolc" nevű témát is? Lenne ennek értelme? Egyébként az egésznek az elavult Médiatörvény az oka. Rendesen kéne definiálni a fogalmakat, XXI. századhoz méltóan, akkor nem lennének félreértések.
Egyébként semmi kivételezés nincs, a vád demagóg. Egyszerűen az az ábra, hogy a többfrekvenciás hálózatoknál, ami megközelítőleg 2.5 millió embert, azaz az ország 25%-át eléri, plusz hálózatba van kapcsolódva, az megy az Országos rádiók fórumba (tehát a RiseFM mellett a Gazdasági Rádió, Mária Rádió, Rádió1 és a Juventus is). Mert inkább országos, mint helyi, ezt remélem belátod. Külön "Körzeti rádiók" fórumot pedig nem fogunk nyitni, mert még nagyobb lenne a katyvasz.
Egyébként a fórum megnyitása óta ott van az Országos Rádiók alatt a szöveg, ami egyértelművé teszi a dolgot és bizonyára elkerülte a figyelmedet, annak ellenére, hogy az előző postomban már felhívtam rá: Az országos rádiók és
nagyobb körzeti rádiós hálózatok fóruma.
Egy dolog az, amit jogosan meg lehet szólni: miért került át január 1. előtt?
Egyébként sejtésem szerint pont azért kötöttél belém, illetve a fórumba, mert neked nem tetszik a RiseFM. Mielőtt kérdőre vonod a dolgokat, legközelebb előbb tájékozódj, ha ez az egy kérésem lehet.
Részemről ennyi.