RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#9202  Szerző: Attis

admin írta:
Attis írta:
admin írta:Látom nagyon unatkoztok és nem hagytok békén...
Nem, nem hálózat!
Miért nem??? Pedig Miskolc magában nagyobb, mint az egész Balatoni-medence. :) Ha már ennyire belemélyedtünk... :lol: Bár kizárt dolognak tartom, mégis akkorát röhögnék, ha Pesten tényleg Raiz Fm lenne, vagy mondjuk Rise, de eltérő műsorral.
Földrajzból inkább ne oktass ki, tudom nagyon jól mi-hogy... :)
Miért nem hálózat? Hallgasd egyszerre a 103-at és a 102.1-et és megtudod.
LewyDee írta:Az Abszolút Rádió 97.3 is megszűnik vagy az marad a fekete zenékkel?
Ez egy jogos kérdés. Több helyen írták, hogy azon is Rise lesz, de ezt megcáfolta az egyik érintett. Januárban kiderül.

Szabi
Az első kérdésemre nem válaszoltál!! B*sztatlak! :) Noha tudom, a Rise tuti terjeszkedik még, de akkoris... a Sztár is MAJDNEM országos. Nekem itt esélyem sincs hallgatni, de akkoris!!!!!!! :lol: :lol:
 #9201  Szerző: MrG

Attis írta:
Nem, nem hálózat!
Miért nem??? Pedig Miskolc magában nagyobb, mint az egész Balatoni-medence. :) Ha már ennyire belemélyedtünk... :lol: Bár kizárt dolognak tartom, mégis akkorát röhögnék, ha Pesten tényleg Raiz Fm lenne, vagy mondjuk Rise, de eltérő műsorral.
Földrajzból inkább ne oktass ki, tudom nagyon jól mi-hogy... :)
Miért nem hálózat? Hallgasd egyszerre a 103-at és a 102.1-et és megtudod.
LewyDee írta:Az Abszolút Rádió 97.3 is megszűnik vagy az marad a fekete zenékkel?
Ez egy jogos kérdés. Több helyen írták, hogy azon is Rise lesz, de ezt megcáfolta az egyik érintett. Januárban kiderül.
 #9199  Szerző: LewyDee

Hagyom ezt a témát a Rise országos e vagy sem, annyira nem érdekel hogy ezért összevesszünk.

Egy pontosítás a Juventus Miskolc 14.00-20.00 ig ad helyi műsort.

Az Abszolút Rádió 97.3 is megszűnik vagy az marad a fekete zenékkel?
 #9197  Szerző: Attis

Nem, nem hálózat!
 #9170  Szerző: Pasa

Jó, rádhagyom...
 #9167  Szerző: MrG

Látom nagyon unatkoztok és nem hagytok békén...
Nem, nem hálózat!
 #9163  Szerző: Pasa

admin írta:Egyszerűen az az ábra, hogy a többfrekvenciás hálózatoknál, ami megközelítőleg 2.5 millió embert, azaz az ország 25%-át eléri, plusz hálózatba van kapcsolódva, az megy az Országos rádiók fórumba (tehát a RiseFM mellett a Gazdasági Rádió, Mária Rádió, Rádió1 és a Juventus is).
És a Sztár FM? Több, mint 2,5 milliós elérés és hálózat...
 #9161  Szerző: MrG

Ugyanmár... miért lenne ez reklám? A rádiót kritikus fülekkel hallgató fórumosok közül jó, ha 2-3 lett állandó hallgatójuk.
Más - akit nem érdekel a rádiózás - meg nem hiszem, hogy nagyon nézné ezt a fórumot/portált.
 #9155  Szerző: LuciFerko

amúgymeg még induláskor jó reklámot csináltunk neki, és ennyi kijár :P
 #9151  Szerző: MrG

LewyDee írta:Simán, még a Gold FM is:D
Amúgy nem értem bpi freki plusz egy vidéki durván kerekítve az elérés 2,5 millió ember. Magyarország a lakossága 10millió fő az ennek a 25 százaléka. Országos rádiónak minimum 50%+1 főt el kell hogy érje vagy is a lakosság többségét. Addig nem beszélhetünk országosról.

Riset hogy hallgatják milyen frekin Nyíregyen Szegeden, Miskolcon, Sopronban, Győrben, Pécsett, stb?

Kicsit úgy érzem hogy a Rise külön elbánást kap mint a többi rádió, pedig nem egy nagy durranás szerintem.

üdv, Lewy
Mint írtam, nem a papírforma szerinti megközelítés a csoportosítási módszer itt a Radiosite-on. Még jó, mert az ORTT meghatározások szart sem érnek. Csak hogy egy példát említsek: nem veszi egy kalap alá a Testület a miskolci és a budapesti Juventust, pedig ugyanazon tulajdon és a műsor 20 órában egyezik. Talán nyitni kéne itt is az Észak-Magyarország fórumban egy "Juventus Miskolc" nevű témát is? Lenne ennek értelme? Egyébként az egésznek az elavult Médiatörvény az oka. Rendesen kéne definiálni a fogalmakat, XXI. századhoz méltóan, akkor nem lennének félreértések.

Egyébként semmi kivételezés nincs, a vád demagóg. Egyszerűen az az ábra, hogy a többfrekvenciás hálózatoknál, ami megközelítőleg 2.5 millió embert, azaz az ország 25%-át eléri, plusz hálózatba van kapcsolódva, az megy az Országos rádiók fórumba (tehát a RiseFM mellett a Gazdasági Rádió, Mária Rádió, Rádió1 és a Juventus is). Mert inkább országos, mint helyi, ezt remélem belátod. Külön "Körzeti rádiók" fórumot pedig nem fogunk nyitni, mert még nagyobb lenne a katyvasz.

Egyébként a fórum megnyitása óta ott van az Országos Rádiók alatt a szöveg, ami egyértelművé teszi a dolgot és bizonyára elkerülte a figyelmedet, annak ellenére, hogy az előző postomban már felhívtam rá: Az országos rádiók és nagyobb körzeti rádiós hálózatok fóruma.

Egy dolog az, amit jogosan meg lehet szólni: miért került át január 1. előtt?

Egyébként sejtésem szerint pont azért kötöttél belém, illetve a fórumba, mert neked nem tetszik a RiseFM. Mielőtt kérdőre vonod a dolgokat, legközelebb előbb tájékozódj, ha ez az egy kérésem lehet.

Részemről ennyi.
  • 1
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 470