RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#27977  Szerző: djlacee

Én is Pascalt tanultam 2 évig, most 12-edikes vagyok, a mostani 9-edikesek meg már C# -t tanulnak :|
 #27973  Szerző: Cicoo

hdshouter írta:
Cicoo írta:Biztos Pascalban írták a zene-válogató progit, és lemaradt a programkódból a randomize :hehe:
Fasza, mi meg pont most vagyunk programozás órán és most írtunk ebből dogát :lol:
Lógunk, lógunk? :D (Info szakon nekünk is Pascal volt, meg Delphi. El kellett jönnöm villamosmérnökire, hogy rendes prog. nyelvet tanítsanak (C, assembly) :D )
 #27966  Szerző: hdshouter

Cicoo írta:Biztos Pascalban írták a zene-válogató progit, és lemaradt a programkódból a randomize :hehe:
Fasza, mi meg pont most vagyunk programozás órán és most írtunk ebből dogát :lol:
 #27948  Szerző: rsite1

a delay meg bent maradt (:
 #27946  Szerző: Cicoo

Biztos Pascalban írták a zene-válogató progit, és lemaradt a programkódból a randomize :hehe:
 #27932  Szerző: lambda

Hát ez nagyon kevés!
Kb 2 hónapja minden szombat este belehallgatok este 8-9 körül.
Tapasztalat: 20:15 környékén mindig: Gramophonedzie-Why Dont You előtte: Michael Gray, Chocholate Puma. A sorerend is mindig ugyanaz ezek után is! Röhej. Az ok, hogy egy európai dance listát próbálnak prezentálni, de ahogy djbirka mondja "véletlenszerű" sorrendben! Ha a véletlenszerű ezt jelenti az én felfogásoban lehet a hiba! Legalább a sorrenden változtatnának! Bár én azt sem hiszem, hogy hónapok óta mindig ez a top 10 ...
Talán itt a rádió1-nél nézik leginkább hülyének azokat akikből végülis élnek, a hallgatókat!
 #27833  Szerző: mlaszlo

Hogy egy kicsit visszakanyarodjunk az R1-hez, úgy hallom, hogy volt egy kis frissítés, kis mértékben megújultak az ajánlók és a Top50-ben is volt néhány olyan szám volt, amit eddig nem nagyon hallottam még a Rádió1-en.
 #27809  Szerző: Pasa

Cicoo írta:A Sztár FM-en mostanság időnként előszednek olyan zenéket is, akiket nem hallottam még sosem. Pedig elég sokat hallgattuk a Slágert, amikor még ott mentek a '60-as, '70-es évek-beli zenék.
Köszönöm, erről beszéltem.
Cicoo írta:Roxy, Radio Junior, Másik/Calipso/Pelikán, Rádió Gyömrő, Rádió Dabas, DeeJay, Gong Rádió, Pilis.. Szóval mindenféle "kis" rádió, amit el tudtam csípni, és tetszett. Felsorolni sem tudom. Mindig, az szólt, ahol olyan zene szólt, amit nem hallok minden nap, vagy ha mégis, akkor nem olyan, amit évekkel ezelőtt is minden nap játszottak.
Ez az érdekes, hogy ezt a nagyok miért nem tudják így csinálni. Pedig a "kicsik" sem csak 50 egyedi érdeklődésű hallgatónak zenélnek...
 #27803  Szerző: Cicoo

Pasa írta: Alapvetően ez igaz, de azért korfüggő is. Nem véletlen, hogy az igazán fiatalok megszüntetnék a Slágert, Sztárt, Bartókot, és inkább még egy-két Rise kéne nekik...
Még 1-2 Rise??! :shock: Ki mondta ezt? :o Egyébként szerintem fiatalabbak is hallgatják a Slágert.. A Bartók meg klasszikus zene, nem? Azt meg nem csak bizonyos korosztályok hallgatják. Reggelente meg szerintem a Kukori az egyetlen, ami 15 percnél hosszabb ideig hallgatható egyfolytában..

(A rádióban, ahol gyakornokoskodom, láttam egy könyvet a polcon: Boros és Bocskor aranyköpései. Kicsi, vékony könyv. Ha tényleg csak ennyi poént mernek bevállalni, az már egy fél vallomás, hogy szerintük sem vicces, amit csinálnak.. :gonosz: )
  • 1
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 482