hdshouter írta:Lógunk, lógunk?Cicoo írta:Biztos Pascalban írták a zene-válogató progit, és lemaradt a programkódból a randomizeFasza, mi meg pont most vagyunk programozás órán és most írtunk ebből dogát
Cicoo írta:Biztos Pascalban írták a zene-válogató progit, és lemaradt a programkódból a randomizeFasza, mi meg pont most vagyunk programozás órán és most írtunk ebből dogát
Cicoo írta:A Sztár FM-en mostanság időnként előszednek olyan zenéket is, akiket nem hallottam még sosem. Pedig elég sokat hallgattuk a Slágert, amikor még ott mentek a '60-as, '70-es évek-beli zenék.Köszönöm, erről beszéltem.
Cicoo írta:Roxy, Radio Junior, Másik/Calipso/Pelikán, Rádió Gyömrő, Rádió Dabas, DeeJay, Gong Rádió, Pilis.. Szóval mindenféle "kis" rádió, amit el tudtam csípni, és tetszett. Felsorolni sem tudom. Mindig, az szólt, ahol olyan zene szólt, amit nem hallok minden nap, vagy ha mégis, akkor nem olyan, amit évekkel ezelőtt is minden nap játszottak.Ez az érdekes, hogy ezt a nagyok miért nem tudják így csinálni. Pedig a "kicsik" sem csak 50 egyedi érdeklődésű hallgatónak zenélnek...
Pasa írta: Alapvetően ez igaz, de azért korfüggő is. Nem véletlen, hogy az igazán fiatalok megszüntetnék a Slágert, Sztárt, Bartókot, és inkább még egy-két Rise kéne nekik...Még 1-2 Rise??!