RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#9117  Szerző: LewyDee

molnarb írta:
admin írta:
molnarb írta:Ennyi erővel ide kerülhetne a Gong, N-Joy, Plusz, Kék Duna network is.
Azonnal, amint szereznek pesti frekit és hálózatba kapcsolódik a középső 2 is.

Szabi
Háát első és utolsó sincs igazán már hálózatban hallomásom szerint. Hanem a Nautilus Multicast verziójával élve a zenei tükör ugyanaz, reklámblokk, hírblokk esetleg megszólalás különbözik. :) Kicsit változik lassacskán a network szószerinti jelentése. :) De mind1... tök mind1, hol van, csak furcsáltam.
Simán, még a Gold FM is:D
Amúgy nem értem bpi freki plusz egy vidéki durván kerekítve az elérés 2,5 millió ember. Magyarország a lakossága 10millió fő az ennek a 25 százaléka. Országos rádiónak minimum 50%+1 főt el kell hogy érje vagy is a lakosság többségét. Addig nem beszélhetünk országosról.

Riset hogy hallgatják milyen frekin Nyíregyen Szegeden, Miskolcon, Sopronban, Győrben, Pécsett, stb?

Kicsit úgy érzem hogy a Rise külön elbánást kap mint a többi rádió, pedig nem egy nagy durranás szerintem.

üdv, Lewy
 #9063  Szerző: molnarb

admin írta:
molnarb írta:Ennyi erővel ide kerülhetne a Gong, N-Joy, Plusz, Kék Duna network is.

Szabi
Háát első és utolsó sincs igazán már hálózatban hallomásom szerint. Hanem a Nautilus Multicast verziójával élve a zenei tükör ugyanaz, reklámblokk, hírblokk esetleg megszólalás különbözik. :) Kicsit változik lassacskán a network szószerinti jelentése. :) De mind1... tök mind1, hol van, csak furcsáltam.
 #8992  Szerző: MrG

mg írta:
admin írta:
az MR6-nak nincs pesti frekije, kérnénk áttenni helyibe. 8-)
Na látod ez jogos. Mert ráadásul nem is network.
Téma lezárva, részemről.

Amúgy nem is olyan biztos a 97.3-as freki, most tudtam meg Rónai EGontól.

Szabi
 #8991  Szerző: mg

admin írta:
az MR6-nak nincs pesti frekije, kérnénk áttenni helyibe. 8-)
 #8986  Szerző: Pasa

Úgy tudom, hogy a Sztár FM, a Gong és a Sunshine is a kötelező 4 órán kívül azonos műsort ad. Szerintem vagy a hivatalos adatok szerint (ORTT) kellene eldönteni, hogy melyik országos, vagy pedig kell egy körzeti topik is.
 #8985  Szerző: MrG

Esetleg valami épkézláb érv? :)
Sztár Budapest és Miskolc önálló adást ad, nincs hálózat.
A Gong és a Sunshine jó, ha 100-150.000 pestit elér egyenként. Azért az nem kétmillió+agglomeráció+vidékifrekik...

Szabi
 #8980  Szerző: Pasa

Tegnap én is csodálkoztam az "országos" Rise-en. A Gongnak ugyan nincs budapesti frekije, de van gyömrői, ami a déli kerületeket eléri, a Sunshine Szentendréről az északi kerületekben tiszta és Nyíregyházán is megy. Viszont a Sztár FM inkább "országos" mint a Rise, mert a 102,1 nagyobb fedettségű, mint a 88,1, Miskolcon meg többen laknak, mint a Balaton keleti medencéjében...
 #8974  Szerző: MrG

Szabi
 #8969  Szerző: Sakál

Kicsit mintha hazabeszélnél, nem? ;)
 #8967  Szerző: molnarb

Ennyi erővel ide kerülhetne a Gong, N-Joy, Plusz, Kék Duna network is.
admin írta:
LewyDee írta:Uraim had kérdezzem meg miért került át az országos rádiók közé a rise fm? Attól még hogy lesz egy budapesti frekije is attól még nem lesz országos.
Kép
Ha már valaki rendelkezik több vidéki mellett pesti frekivel is (Juventus, Rádió1, Mária, Gazdasági, Rise), az több, mint 2 millió embert elér. Tekinthető nagynak.

Nem a hivatalos, Médiatörvényben írt definíciók szerint csoportosítjuk a rádiókat itt a Radiosite-on, mert inkább az az irreális, mint ez.

Másrészt pedig abszolút valószínűtlen, hogy leáll a terjeszkedéssel a Rise.
  • 1
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 470