RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#8951  Szerző: MrG

LewyDee írta:Uraim had kérdezzem meg miért került át az országos rádiók közé a rise fm? Attól még hogy lesz egy budapesti frekije is attól még nem lesz országos.
Kép
Ha már valaki rendelkezik több vidéki mellett pesti frekivel is (Juventus, Rádió1, Mária, Gazdasági, Rise), az több, mint 2 millió embert elér. Tekinthető nagynak.

Nem a hivatalos, Médiatörvényben írt definíciók szerint csoportosítjuk a rádiókat itt a Radiosite-on, mert inkább az az irreális, mint ez.

Másrészt pedig abszolút valószínűtlen, hogy leáll a terjeszkedéssel a Rise.
 #8950  Szerző: LewyDee

Uraim had kérdezzem meg miért került át az országos rádiók közé a rise fm? Attól még hogy lesz egy budapesti frekije is attól még nem lesz országos.
 #8854  Szerző: doh

MikySoft írta:
zenefalo írta:
Pasa írta:Uraim, a 88,1-et a Száva utcai T-Mobile toronyból adják, dél és kelet felé irányítva.
Ez így lehet...
Ez nem így lehet, hanem így van. :D
De egyáltalán ki mondta ennek ellenkezőjét?
 #8851  Szerző: rsite1

zenefalo írta:
Pasa írta:Uraim, a 88,1-et a Száva utcai T-Mobile toronyból adják, dél és kelet felé irányítva.
Ez így lehet...
Ez nem így lehet, hanem így van. :D
 #8849  Szerző: zenefalo

Ez így lehet,mert Pesttől keletre lakom majd 70 km-re,és erősítős tetőantennával stabil sztereó a vétel,csak néha hibásan jön le az RDS.
 #8839  Szerző: doh

Ahol az egyik nem jön tökéletesen, jön a másik. Tulajdonképpen Budapest 90%-ánál többet se a Száva utcai, se a sas-hegyi, se a gellért-hegyi, se a kisebb, 10kW-nál alacsonyabb teljesítményű széchenyi-hegyi adókkal nem nagyon tudnak lefedni.
A belvárosban azonban mindegyik jól szól, ahogy hallgattam őket. Kocsiban tökléletes.
 #8837  Szerző: Zsolt

Így van, errefelé ez az egyetlen adó, amire szabad rálátás van. :)
 #8835  Szerző: Pasa

Uraim, a 88,1-et a Száva utcai T-Mobile toronyból adják, dél és kelet felé irányítva.
 #8833  Szerző: mlaszlo

Zsolt írta:(vagyis csak a Skála környékén jelent az problémát, hogy mikor előbukkan a Gellért-hegy, az szétcsapja a rádiót).
Akkor elképzelhető, hogy ott is a Gellért-hegy árnyékolt, ahol én próbáltam.
 #8828  Szerző: Zsolt

Nekem sincsenek rossz tapasztalataim a jelenlegi vételkörzettel. Itthon talán ez a legerősebb az országosok és a Juventus után. Valamint minden nap a Fehérvári úton megyek át, ahol szintén mindig tökéletes telefonnal (vagyis csak a Skála környékén jelent az problémát, hogy mikor előbukkan a Gellért-hegy, az szétcsapja a rádiót).
  • 1
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 470