RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#26731  Szerző: rsite1

soha nem voltam beoltva influenza ellen, kivéve egyszer. abban az évben meg is betegedtem. :)

kullancs-védőoltás, meg a többi kötelező és ennyi. H1N1? nevetséges.
 #26729  Szerző: mgabor

én azért tartom veszélyesnek azt is, hogy mindenféle félinformációkkal, értesülésekkel játszadozzunk ezekben a témákban, mert ugye vannak, akik ilyenekre hivatkozva pl. a gyerekeiknek se adatják be a kötelező védőoltásokat, pedig épp ennek köszönhető, hogy eltűntek olyan, régebben igencsak széles körben elterjedt és elég súlyos lefolyású betegségek, mint torokgyík, szamárköhögés, stb...
 #26728  Szerző: Pasa

Ezt csak kifeküdni lehet. Vírus ellen nem érdemes semmit sem szedni, maximum a tünetek ellen láz- és fájdalomcsillapítót. Aztán pár nap múlva a tünetek enyhülnek majd megszűnnek, és meggyógyulsz. Vagy meghalsz... :o
 #26726  Szerző: Cicoo

Én kb. 2 napig voltam lázas. Azt mondta a doki, szedjek Algopyrint vagy Kalmopyrint és feküdjem ki. Hogy ez mi volt, nem tudom, de a 3. vagy 4. nap már nem vettem be semmit.
 #26708  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:tudom, de ezt az álláspontot több helyről hallottam, köztük orvos ismerősöktől is.
az inkább lehet, de ez a cikk már nagyon beteg módon gyártja az összeesküvéselméleteket :)
 #26707  Szerző: LuciFerko

tudom, de ezt az álláspontot több helyről hallottam, köztük orvos ismerősöktől is.
 #26706  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:http://www.naturhirek.hu/index.php?opti ... Itemid=291

ezt olvassátok el! Ezekután tuti nem oltatom be magam h1n1 (malachapci) ellen :o
hát, a helyedben több helyről is utánaolvasnék, mielőtt bármit azonnal beszopok egy olyan oldalról, amihez senki nem adja a nevét, és még kapcsolatként is egy szál new york-i címet tüntetnek fel cégnév nélkül :)

tudod, házi víziló
 #26516  Szerző: rsite1

mgabor írta:http://www.youtube.com/watch?v=xHtUBt6HB2Q

na, ez egy tök normális megnyilvánulás lett :)
jah, ugye ugye, nem csak turulmadárról, meg hágóról, meg árpádról, meg pirosfehérzöldről, meg máriáról lehet monoton, szar, amatőr módon énekelni... (kárpátia)

egész jó lett.
  • 1
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 541