RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#8582  Szerző: rsite1

Ja, ez kicsit olyan, mint amikor a Petőfit "újrahangolták". A kutya sem hallgatta, de a váltáskor mindenki hőbörgött, hogy
jaj Petőfi Rádió, jaj vízállásjelentés. :)
 #8580  Szerző: Flash

Butters írta:
Flash írta:Ne találgassunk, úgysem tudjuk még, hogy melyik frekvencián lesznek. Talán 1 hónap múlva már úgyis kiderül.
Amúgy a Pont FM-et én is sajnálnám, mert jó rock zenék szoktak menni rajta.
A Fiala meg egy beképzelt, flegma pöcs, de én akkor is bírom! :lol:
Sziasztok!

Én csak azon röhögök, hogy eddig azon drukkolt mindenki, hogy legyen pesten is a Rise és most meg azért van a szomorkodás, hogy lehet, hogy a Pont FM helyén lesz. Kicsit elégedetlenek vagytok, nem? :mrgreen:
Ez szimpla piacgazdaság. Bármit is vesznek meg, az valakinek nagyon hiányozni :D De én már várom nagyon, hogy legyen Pesten.
Akkor január 1-től hallgathatod a Pont FM helyén! ;)
 #8560  Szerző: Butters

Flash írta:Ne találgassunk, úgysem tudjuk még, hogy melyik frekvencián lesznek. Talán 1 hónap múlva már úgyis kiderül.
Sziasztok!

Én csak azon röhögök, hogy eddig azon drukkolt mindenki, hogy legyen pesten is a Rise és most meg azért van a szomorkodás, hogy lehet, hogy a Pont FM helyén lesz. Kicsit elégedetlenek vagytok, nem? :mrgreen:
Ez szimpla piacgazdaság. Bármit is vesznek meg, az valakinek nagyon hiányozni :D De én már várom nagyon, hogy legyen Pesten.
 #8018  Szerző: Flash

Ne találgassunk, úgysem tudjuk még, hogy melyik frekvencián lesznek. Talán 1 hónap múlva már úgyis kiderül.
 #8015  Szerző: RXon

Aigner Szilard?Ez jo!:D
 #8003  Szerző: Attis

De amúgyis.. Honnan a felvetés, h januártól Rise FM a Pont FM helyén?? Vmi tuti infó? Van már a fórumon elég olyan, aki megmondja, mi lesz, de kb. úgy mint az Aigner Szilárd az időjárást... :lol: :lol:
 #7994  Szerző: Galaxy

tomee írta:Sztem se szűnjön meg. A rock zenének legalább van egy normális képviselete.
Ez szerintem baromira nem kivánságműsor... ez piacgazdaság, itt pénz van, meg érdekek, és mint tudjuk, a hallgató le van szarva, vagy legalábbis messze nem elsődleges szempont...
 #7981  Szerző: tomee

Sztem se szűnjön meg. A rock zenének legalább van egy normális képviselete.
 #7897  Szerző: djlacee

Én speciel nem szimpatizálok a Rock zenével, de mivel az az egyetlen rock rádió az országban, ezért szerintem se szűnjön meg!
 #7894  Szerző: Zsolt

Nagyon remélem nem szűnik meg a Pont FM. :? Tévedjetek.
Egy Fiala hallgató
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 470