RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#7840  Szerző: Sakál

Elbújik a Kalahári-sivatagban! :lol: :D :P
 #7836  Szerző: LuciFerko

akkor lesz a 88.1-en egy kis stílusváltás :D Fialával mi lesz? :D
 #7835  Szerző: Galaxy

Még nem tudjátok, de már leírtátok az igazságot... :)
 #7782  Szerző: Flash

bchris írta:Valamikor régen nem volt arról szó, hogy lesz Rise FM Budapesten is??
Bár nem tudom, hogy hol... Igaz állítólag a 88.1-en a Pont FM eladó, lehet, hogy ott??
Vagy csak kamu volt az egész.... :?:
Elvileg január a tervezett időpont... De hogy melyik frekin...
 #7769  Szerző: mg

bchris írta:Valamikor régen nem volt arról szó, hogy lesz Rise FM Budapesten is??
Bár nem tudom, hogy hol... Igaz állítólag a 88.1-en a Pont FM eladó, lehet, hogy ott??
hát ha dabon lesz, lesz budapesten is :)
 #7766  Szerző: bchris

Valamikor régen nem volt arról szó, hogy lesz Rise FM Budapesten is??
 #7751  Szerző: zenefalo

Fehéren-feketén látni,hogy a Risefm a digitális földi rádiók között fog sugározni! ,,Információink szerint fontolgatja a digitális sugárzást bizonyos feltételeket szabván a két országos kereskedelmi rádió, a Danubius és a Sláger, valamint a közelmúltban indult balatoni helyi adó, a RiseFM is.'' Forrás:radiosite.hu
Egyelőre nekünk marad interneten,mivel ilyen rádió most megfizethetetlen :cry:
 #7748  Szerző: RXon

Alig varom,hogy meghalljam:A legkisebb is szamit!Tacsko!:D
 #7732  Szerző: Sakál

Pontosan!
 #7729  Szerző: Galaxy

Sakál írta:Ez mekkora baromság h vagy hatalmas rendezvények és clubok reklámjai vagy Mariska néni tojásos hirdetése? Mindenhol vannak autószalonok, mobilcégek partnerüzletei, más nagyobb kereskedések, üzletek, az egész országban jelen lévő üzletláncok, és még lehetne sorolni. Ezek mind potenciális hirdetői bármelyik rádiónak, akárhol van az országban, és mindegy milyen az idő odakint. De ezért dolgozni kell, h odavigyék a pénzüket valahova, magától nem nagyon megy.
hogyne, és nyáron hallottál ilyeneket a riseban? igen, jól mondod meg kell dolgozni... számszerű hallgatottságot kell produkálni, ahhoz előtte meg minőséget.
  • 1
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 470