RADIOSITE Fórum

• Direct One

#10068  Szerző: MrG

bchris írta:Nekem lassan egy éve van UPC directem és meg vagyok vele elégedve, bár a második beltérim (régebbi, fekete Philips) eléggé szaggat néha.
Meg mondjuk egy két HD csatorna elférne szerintem, havi 7.500 ft-ért meg főleg.
És a Comedy Central sem jön a VH1 helyén megosztva, bár ezt gondolom a műhold nem teszi lehetővé. :cry: :(
Valaki nem tudja, hogy lesz e HD csatorna, és ha igen kb. mikor és melyik? :?:
köszi...
Azt mondják hamarosan költözik a UPCD egy másik műholdra, ott majd szerintem lesznek HD csatornák. A Comedy Central a UPC-n múlik, a műholdtól nem függ. Illetve annyiban igen, hogy helyhiány miatt most nem tudnak bővíteni.
 #10067  Szerző: bchris

Nekem lassan egy éve van UPC directem és meg vagyok vele elégedve, bár a második beltérim (régebbi, fekete Philips) eléggé szaggat néha.
Meg mondjuk egy két HD csatorna elférne szerintem, havi 7.500 ft-ért meg főleg.
És a Comedy Central sem jön a VH1 helyén megosztva, bár ezt gondolom a műhold nem teszi lehetővé. :cry: :(
Valaki nem tudja, hogy lesz e HD csatorna, és ha igen kb. mikor és melyik? :?:
köszi...
 #9855  Szerző: mlaszlo

Ez a 7250.-Ft tényleg fura, nem is tudom hogy jöhetett ki, mert olyan a merevlemezes beltéri bekötése után nekünk is előfordult, hogy az első társkészüléket 500 helyett 1000.-Ft-ért számlázták, de most Nálad nem erről lehet szó, mert 1000.-Ft eltérés van. A részletezésnél nem derül ki, hogy mit számoltak rosszul? Szerintem mindenképpen reklamáld meg holnap az 1221-en, de szerintem ezt most be kell majd fizetni és a jóváírást a következő számlán fogják érvényesíteni.
 #9821  Szerző: rsite1

Érdekes számlát kaptunk. Havi 7250 Ft-ot számláztak ki. Kérdem én, hogyan?
Vessünk egy pillantást a http://www.upc.hu/upc_tv/direct oldalra.

Ott van, hogy ajánlatok áttekintése. Nekünk a Gold+ van (http://www.upc.hu/upc_tv/direct/info/csatornakiosztas)
Mivel 3 beltéri van (1 PVR, 2 Alap) ezért az havi 6250 Ft. Nem pedig 7250. És ezek elhiszik, hogy ki is fizetjük?
Mindezt úgy van pofájuk megtenni, hogy nem látott a Direct új csatornát kitudja mióta, és a közeljövőben nem is fog.
Egyetlen szerencséjük, hogy nincsenek kimaradások, mert arra az elmúlt 6 évben nem volt panasz.
 #8458  Szerző: rsite1

jeek írta:Tegnap a METRO áruházban, a kiállított tv-ken, az HBO ment, mégpedig UPC Direct forrásból. Fekete színű PHILIPS márkájú beltérik a kijelzőjén pedig egy szám volt "31". A 72-82cm-esnél nagyobb tv-ken, legyen az CRT vagy LCD elég élvezhetetlenül el volt mosódva a kép, gyorsabb mozgásoknál pedig teljesen kockásodott az egész :? Azért ez egy fizetős mozicsatornánál már gáz.
A 105 centis Samsung LCD tévénken nem észlelhető ilyen mértékű pixelesedés. Nem azt mondom, hogy nem pixelesedik, de
hogy el lenne mosódva....nem. A fekete Philips beltérik sajnos elég szarok. Még a német csatornák is nézhetetlenek vele, olyan pixelesek.

A PVR-es beltérin tökéletes az ARD, Pro 7, Sat 1, 3 Sat, stb. Szóval nem értem mi lehet a DSX 6010-el.
 #8455  Szerző: tomee87

Tegnap a METRO áruházban, a kiállított tv-ken, az HBO ment, mégpedig UPC Direct forrásból. Fekete színű PHILIPS márkájú beltérik a kijelzőjén pedig egy szám volt "31". A 72-82cm-esnél nagyobb tv-ken, legyen az CRT vagy LCD elég élvezhetetlenül el volt mosódva a kép, gyorsabb mozgásoknál pedig teljesen kockásodott az egész :? Azért ez egy fizetős mozicsatornánál már gáz.
 #8148  Szerző: rsite1

http://data.hu/get/924680/LS_UPC_MS.xls.html

Egy ilyen csatornakiosztás tetszene (Silver csomag esetében)...
Tegnap este csináltam. Fel is töltöttem a beltérire, sokkal jobb így az egész.
Kedvemre átírhatom a csatornák nevét, rendezgethetem, stb. :)
 #8125  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Kár érte...marad az MTV Hits, sok reklámmal...
Valóban kár érte, hangminőség terén magasan verte az MTV csatornákat is. Gondolom a upc majd bemappeli valamelyik FTA zenecsatornát a helyére :(
 #8124  Szerző: rsite1

Kár érte...marad az MTV Hits, sok reklámmal...
 #8123  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Nem tudja valaki hová tűnt az NRJ Hits? Elég sokat szoktam nézni, de most csík sípolás, meg egy monoszkóp féleség van kint...
Sajnos a csatorna úgy döntött, hogy befejezi az ingyenes sugárzást és ezentúl egy másik TP-n a francia DTH szolgáltató csomagjából lesz elérhető, de már kódoltan :(
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 64