RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#120582  Szerző: markfelt

IstvánB írta:Akkor a Gem-B bár is illegális? Az is megy pár adón.
ha egyszerre megy, az nem szabályszerű.
 #120573  Szerző: Zorro90

kukac írta:@Zorro90: " Kár, pedig meghallgattam volna, hogy Bárány hogy
viselkedett volna a rádióban is közvetített bulin."
- az alapján amilyen produkcióiba sikerült beleszaladnom eddig, az a véleményem hogy alkalmatlan erre, nem tud disztingvalni, nem tudja hol a határ és emiatt nem is szabad élőben adásba adni.
Köszönöm, akkor visszavonom...
 #120561  Szerző: markfelt

kukac írta:@adminisztrator: "nem lehet átvinni.
a discoshit meg illegális hálózatba kapcsolódás, ahogy
mindig is az volt. kész, kösz, puszi.
ha belevágunk valamibe, érdemes a médiatanács
állásfoglalását kérni előbb. az utólagos pofáraesések
elkerülése érdekében. én is emiatt nem vágtam bele
ezer dologba.."
- a mediatanacs újabban még állásfoglalást se ad, amióta beleszaladtak egy két önellentmondásba, azóta az az álláspont hogy ott a törvény, értelmezd magadnak ahogy akarod, és ha elb*sztad, hát így jártál. A lényeg a büntetés.
mondjuk ebben az esetben konkrétan a "nem lehet" a válasz. a niterise is arcra esett annak idején.
 #120559  Szerző: kukac

@Zorro90: " Kár, pedig meghallgattam volna, hogy Bárány hogy
viselkedett volna a rádióban is közvetített bulin."
- az alapján amilyen produkcióiba sikerült beleszaladnom eddig, az a véleményem hogy alkalmatlan erre, nem tud disztingvalni, nem tudja hol a határ és emiatt nem is szabad élőben adásba adni.
 #120558  Szerző: kukac

@adminisztrator: "nem lehet átvinni.
a discoshit meg illegális hálózatba kapcsolódás, ahogy
mindig is az volt. kész, kösz, puszi.
ha belevágunk valamibe, érdemes a médiatanács
állásfoglalását kérni előbb. az utólagos pofáraesések
elkerülése érdekében. én is emiatt nem vágtam bele
ezer dologba.."
- a mediatanacs újabban még állásfoglalást se ad, amióta beleszaladtak egy két önellentmondásba, azóta az az álláspont hogy ott a törvény, értelmezd magadnak ahogy akarod, és ha elb*sztad, hát így jártál. A lényeg a büntetés.
 #120554  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:Szóval mi az hogy a médiatanács nem engedi egy rádiónak se hálózatba menjen a disco's hit party?
Kár, pedig meghallgattam volna, hogy Bárány hogy viselkedett volna a rádióban is közvetített bulin. :D
Eszembe jutott egy vidéki helyi rádió néhány évvel ezelőtti bulija, amit élőben adtak is. A party sztárvendége egy közismert és legendás lemezlovas, a szakma egyik nagy öregje volt, aki a 8 óra munka szólós részére rámondott egy olyan "versikét", amely hányással és a feleség szüleinek bántalmazásával való dicsekvésből állt. :oops: :csukottszem: :stare: :wailing:
 #120549  Szerző: Csongii

Ez mondjuk tényleg érdekes, hiszen egy műsorról beszélünk elvileg, ami tény a Rádió1-en ment sokáig, de másnak is odaadják. Bár ha eltoltják kicsit ide oda, akkor... fura azért mindenképpen.
 #120547  Szerző: markfelt

nem lehet átvinni.
a discoshit meg illegális hálózatba kapcsolódás, ahogy mindig is az volt. kész, kösz, puszi.

ha belevágunk valamibe, érdemes a médiatanács állásfoglalását kérni előbb. az utólagos pofáraesések elkerülése érdekében. én is emiatt nem vágtam bele ezer dologba..
 #120546  Szerző: adam1400

Na akkor elhasználom a napi 1 hozzászólásom :-D bár tegnapról megmaradt ilyenkor nem lehet átvinni? Szóval mi az hogy a médiatanács nem engedi egy rádiónak se hálózatba menjen a disco's hit party? meg úgy hangsúlyozzák,hogy ma felvételről megy miért a többi nap nem?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 482