IstvánB írta:Akkor a Gem-B bár is illegális? Az is megy pár adón.ha egyszerre megy, az nem szabályszerű.
IstvánB írta:Akkor a Gem-B bár is illegális? Az is megy pár adón.ha egyszerre megy, az nem szabályszerű.
kukac írta:@Zorro90: " Kár, pedig meghallgattam volna, hogy Bárány hogyKöszönöm, akkor visszavonom...
viselkedett volna a rádióban is közvetített bulin."
- az alapján amilyen produkcióiba sikerült beleszaladnom eddig, az a véleményem hogy alkalmatlan erre, nem tud disztingvalni, nem tudja hol a határ és emiatt nem is szabad élőben adásba adni.
kukac írta:@adminisztrator: "nem lehet átvinni.mondjuk ebben az esetben konkrétan a "nem lehet" a válasz. a niterise is arcra esett annak idején.
a discoshit meg illegális hálózatba kapcsolódás, ahogy
mindig is az volt. kész, kösz, puszi.
ha belevágunk valamibe, érdemes a médiatanács
állásfoglalását kérni előbb. az utólagos pofáraesések
elkerülése érdekében. én is emiatt nem vágtam bele
ezer dologba.."
- a mediatanacs újabban még állásfoglalást se ad, amióta beleszaladtak egy két önellentmondásba, azóta az az álláspont hogy ott a törvény, értelmezd magadnak ahogy akarod, és ha elb*sztad, hát így jártál. A lényeg a büntetés.
adam1400 írta:Szóval mi az hogy a médiatanács nem engedi egy rádiónak se hálózatba menjen a disco's hit party?Kár, pedig meghallgattam volna, hogy Bárány hogy viselkedett volna a rádióban is közvetített bulin.