RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#68400  Szerző: RadiosJani

pébégáz írta:Nem lepődnék meg rajta, ha visszakapcsolnák. Hányszor játsszák már el ezt ? Már a nagy búcsúbuli előtt is volt egy néhány napos szünet.
Számomra itt vesztették el a hitelességüket, tekintélyüket... minek nevezzem?!
Szóval azt.
 #68399  Szerző: pébégáz

Nem lepődnék meg rajta, ha visszakapcsolnák. Hányszor játsszák már el ezt ? Már a nagy búcsúbuli előtt is volt egy néhány napos szünet.
 #68381  Szerző: Depol

Hát akkor ennyi volt Roxy! Köszönöm nektek, hogy szóltatok! :( :(
 #68367  Szerző: Depol

asr27 írta:Online adás ssssssssssssssss!! Éterben megy????
Az online adás, az éterből jön. Amúgy nincs.
 #68366  Szerző: DWC

asr27 írta:Online adás ssssssssssssssss!! Éterben megy????
Nem, sss van. (@Bp. Budafoki út, telóval csekkolva)
 #68365  Szerző: tomee

Nem, sistergés megy, RDS sincs.
 #68364  Szerző: asr27

Online adás ssssssssssssssss!! Éterben megy????
 #68198  Szerző: racist

Attis írta:Abban a pillanatban, hogy a tulaj kicsengette a 90 milkát, azt mondom, joggal pályáz 2 hónap ideiglenes hosszabbításra.
Nem! Ez egy kalózrádió. A határidő rég lejárt, nem fizettek, tehát OFF. Aki nem fizeti a lakáshitelét, annak akkor is elárverezik a lakását, ha később megvan a pénze rá, hogy törlesszen. Arcátlanság, hogy még jelenleg is szól. A tárgyalásokról meg csak annyit, hogy ez nem lehet más, mint néhány agymosott füvész reménykedése... :stare:
 #68158  Szerző: DWC

alopisz írta:
DWC írta:Hosszabbítás alatt az új pályázaton való győzelmet értettem, az idézett mondatomban.

U bammeg. akkor legalább tudd mit írsz
mert nem mindegy hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske.

tudod van frekvencia pályázat
és van ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés

fáj. tényleg fáj, amit néha képesek vagytok összehordani.
Fáradt voltam, elírtam, ennyi. Látom, a mondandóm többi részét nem sikerült dekódolni, miszerint semmi nyoma a hosszabbításnak, legális további működésnek. De még mindig rám lehet cáfolni.
 #68146  Szerző: Galaxy

Ez a fórum egykét ember miatt kezd überbrutál lenni... néha lehet rajtuk röhögni is, de ezen a topikon én már sírok... komolyan fizikai fájdalom olvasni azt a rengeteg eszement ökörséget, amit le tudnak egyesek írni... :wailing: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 333