RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#64421  Szerző: Gyurii91

OFF Én mondom, hogy mindig, hogy f*s az egész, de lehurrogtok. Legalább kakaó lenne a jelenlegi tornyokon...
 #64418  Szerző: lali87

OFF
Nem a kilométer magas hegyre voltam kihegyezve :-)
Hanem inkább arra miért vagyunk oly tisztelettudóak, hogy az ország közepén 95W-os adót csinálunk. Miért ilyen kicsit??? Kit zavarna, ha 2kW-os lenne???

NagyonOFF: 1db 1km-es hegyünk azért van :-) onnan is 37,7kW a maxEPR ;) Ami szomorú, elnézve szomszédainkat......
 #64414  Szerző: pébégáz

lali87 írta:
pébégáz írta:Sajnos nekünk már nincsenek kilométer magas hegyeink, így nem is adhatunk olyan magasról.
Nagyon vicces :unott:
Miből gondolod, hogy vicceltem ? :x
 #64413  Szerző: ceve

LuciFerko írta:akkor kell építeni, pl Kecskemét fölé picitvel.
OFF

Kecskeméten tényleg van egy mesterséges domb. Nem vicc!

ON
 #64400  Szerző: Ati7

Hadd jöjjön! ^^
 #64370  Szerző: LuciFerko

akkor kell építeni, pl Kecskemét fölé picitvel.
 #64369  Szerző: lali87

pébégáz írta:Sajnos nekünk már nincsenek kilométer magas hegyeink, így nem is adhatunk olyan magasról.
Nagyon vicces :unott:
 #64350  Szerző: pébégáz

lali87 írta:Ha a 96.2 Balatonfüred nem lenne, akár mehetne nagyobb kakaóval is, legalábbis magyar ok nem lenne rá. (A horvát 3-as nem szólna el Budapestig...nagy ügy).
(OFF:ebben is tutyimutyik vagyunk mint mindenben, a szomszédok kilométer magas hegyekről tolják 100kW-al, nálunk meg 511méteren 83,2kW a max. :stare:, és az ország közepén is képesek vagyunk pár wattos adókat csinálni... ;) )
Sajnos nekünk már nincsenek kilométer magas hegyeink, így nem is adhatunk olyan magasról.
 #64325  Szerző: mikrofonos

De mennyire igazad van!!!!
Debrecenben is jól szól az összes romániai adó. Viszont van olyan helyi rádió, amelyet egy-egy nagyobb ház árnyékában már nem lehet venni.
 #64314  Szerző: lali87

Ha a 96.2 Balatonfüred nem lenne, akár mehetne nagyobb kakaóval is, legalábbis magyar ok nem lenne rá. (A horvát 3-as nem szólna el Budapestig...nagy ügy).
(OFF:ebben is tutyimutyik vagyunk mint mindenben, a szomszédok kilométer magas hegyekről tolják 100kW-al, nálunk meg 511méteren 83,2kW a max. :stare:, és az ország közepén is képesek vagyunk pár wattos adókat csinálni... ;) )
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 72