RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#41326  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:viszont ha jól olvastam, akkor a Gong 12 órára tett ajánlatot.
igaz! ám a lényegen nem változtat, azt hiszem.
 #41325  Szerző: mgabor

viszont ha jól olvastam, akkor a Gong 12 órára tett ajánlatot.
 #41316  Szerző: VidámSrác

jimmer írta:De akkor a szentes milyen frekin csinál helyi műsord Csongrádra? vagy abban a négy órában a szentesi frekin csongrádió lesz vagy most akko' mi va'??
igen, a 106,1-en, de ez a linkelt előterjesztésben is szerepel. (lehet, nem ez a legjobb megoldás...)
privát megjegyzésem a történethez egyébként annyi, hogy így jár az, aki elszáll az árakkal. megérdemli a gong, hogy csongrád támogatása nélkül kell a 87,6-on műsort sugároznia, ami ugyanannyiba kerül neki így is, mint ahogy kerülhetne úgy. (ha valóban önfenntartó volt a csongrádi stúdió.) jah, de mégsem, mert így nem fizet neki senki a 4 órás helyi sugárzásért...
 #41306  Szerző: jimmer

valamit nem értek. akkor a gong megtartja a 87.6-ot. De akkor a szentes milyen frekin csinál helyi műsord Csongrádra? vagy abban a négy órában a szentesi frekin csongrádió lesz vagy most akko' mi va'??
 #41272  Szerző: jimmer

"mindenhol KonG"
 #39774  Szerző: Pasa

attisdújv írta:elég gagyi rádió!
Ja, kinek mi a gagyi. Én hallgatnám ezt a gagyit, de itt nem jön. :x
 #39751  Szerző: boly

Na mostantól minden rádió ezt a "körzeti" megoldást fogja választani. Nem kell helyi 4 órás ablakkal törődni, sokkal olcsóbb!

Már csak az a kérdés hogy tudták ezt is elintézni :)
 #39750  Szerző: djlacee

Ez az országos adóknál is így van, mégis megélnek. Például engem se érdekel hogy Budapesten a Dohány utcában elvágtak egy főnyomó vízvezetéket útmunkálatok közben, és 2 kocsi karambolozott a látványtól, mégis meg kell hallgatnom (ha országos rádiót hallgatok)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 52