asr27 írta:Deutsch szerintem jobban tenné, ha meg se szólalna......főként hogy Balázs egyetlen állítását sem sikerült cáfolnia (érvelnie meg pláne)...
asr27 írta:Deutsch szerintem jobban tenné, ha meg se szólalna......főként hogy Balázs egyetlen állítását sem sikerült cáfolnia (érvelnie meg pláne)...
asr27 írta:http://mno.hu/belfold/sebestyen-balazs- ... ak-1373037akkor szerintem inkább ezt akartad idézni...
Bàr részben politika, de a Classròl is szó van benne.
exfm írta: ...Természetesen a netes műsorszórásra is lehet olyan szabályozást hozni, ami csak bizonyos körök kiváltságává teszi a rádiózást..- manapság, amikor lassan már minden internetes felület támogatja a realtime streaminget, nagyon nem lehet szabályozni ezeket, csak ha központilag tiltják a felhasználói hozzáférést - az viszont felér egy beismeréssel, hogy abban az országban diktatúra van.
djlacee írta:Ez lenne a jövő. Bármennyire is szeretjük az FM-et, a mai "Z,, generáció már a WC-re sem megy mobiltelefon nélkül és azt sem hiszem, hogy a korosztály nagy többsége az FM adásokra ébred. Természetesen a netes műsorszórásra is lehet olyan szabályozást hozni, ami csak bizonyos körök kiváltságává teszi a rádiózást. Viszont ha ez az új trend, akkor felesleges bármiben is gondolkozni.oldman írta:...net: nem éri meg
szabogabor10 írta:Nem tudom, hogy szólhatnak az ilyen kisrádiók hifire kötve. Nem használtam még ilyeneket.Kb. mint a mobilok. Filléres elektronika, impedancia-illesztetlen kimenetek. De végül is maga a műsorjel sem egy audiofil felbontás, úgyhogy szinte mindegy is, a mai világ már nem különösebben vevő a hangminőségre.
djlacee írta:Az AM nyilván nem alternatíva, azt csak megemlítésképp írtam.Dehát nem is te írtad (ill. te is, de nem arra reagáltam).
Wolfman írta:Ezt hagyjuk. A rádió ereje az, hogy benyomod és szól, és olyan egyszerű minden, mint a faék. Ha már bindzsizni, hekkelni, trükközni kell, hogy szóljon valami és még plusz pénzbe is kerül (mobilnet), az már rég elbaszott.oldman írta:Ezt a DAB-ot engedd el. Nem tolonganak az emberek digitális vevőkért.Anno a DVB-T tesztek idején sem tolongtak set-top-boxokért, aztán ahogy beindult a MinDig TV, mentek a reklámok a digitális átállásról, úgy megnőtt a kereslet is. Ha az állam érdemben foglalkozna a DAB+-szal, ugyanez simán megtörténne.
oldman írta:Egy 6 millás autót sem fognak szétkapni azért, hogy egy digitális rádiót tegyenek bele.Nem is kell.Vannak FM-transzmitteres készülékek is.