de, fogható... a teljesítmény meg nem változik. szerintem csak nem akarták, hogy ott legyen még egy helyi rádió.
egon2 írta:Mimi:A parlamenti közvetítés sok embert nem érdekelne.na, mondok egy példát. elvileg ezen a fórumon azért vannak emberek, mert érdekli őket a média.
djlacee írta:egyrészt a tévében csak egy kis részt adnak a parlamenti ülésekből, másrészt egy embert mutass nekem, aki veszi azt a műholdat, ahonnan MR5-öt adnak. állítólag létezik egy maroknyi ember, aki valamilyen rejtélyes okból hello hd előfizető, meg van még úgy harminc, akinek a műholdas vétel a hobbija, de rajtuk kívül gondoltammimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
mimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
egon2 írta:Ha már végleges országos frekvenciát kap a Dankó,bővülhetne a zenei repertoár.A Mulatós zenét(rajtam kívül)sokan hallgatják,így bevállalhatnák azt a stílust is,és akár Zámbó Jimmyt (a 2000-es évek elején a MAHASZ lemez eladási listát vezette)is sugározhatnának.fel is gyújtanám.