RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124825  Szerző: markfelt

de, fogható... a teljesítmény meg nem változik. szerintem csak nem akarták, hogy ott legyen még egy helyi rádió.
 #124824  Szerző: egon2

Veszprémben a 102,3Mhzes Kab hegyi frekvencia már nem fogható,hogy a Dankó Rádiónak kreáltak egy veszprémi frekvenciát is a 95,5 Mhzen?Ez egy új frekvencia lesz.
 #124817  Szerző: mimi

egon2 írta:Mimi:A parlamenti közvetítés sok embert nem érdekelne.
na, mondok egy példát. elvileg ezen a fórumon azért vannak emberek, mert érdekli őket a média.
ehhez képest 95%-ban a büdös életben bele nem néztek a mindenki által szabadon elérhető médiatörvénybe, halvány elképzelésük sincs, hogy mi van benne. szóbeszéd alapján hajmeresztő hülyeségeket találgatnak, és csesztek meghallgatni az erről szóló parlamenti vitát is. fogalmatlanok az egészről, és jövőre úgy ballagnak el választani, hogy kinek szebb az óriásplakátja, amihez ezúton is szeretnék előre gratulálni.
más foglalkozási területekre szintén ez vonatkozik.
na, ezért kell követhetővé tenni mindent az országgyűlés és a kormány munkájáról.
 #124816  Szerző: egon2

Mimi:A parlamenti közvetítés sok embert nem érdekelne.Anno amíg volt a Kossuth Rádiónak 70MHz-es OIRT sávja,ott közvetítették a Parlamenti közvetítéseket.Az MR4-en lehetne a parlamenti közvetítéseket adni.Napi 12 órában nemzetiségi műsor,nem sok?
 #124814  Szerző: mimi

djlacee írta:
mimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
egyrészt a tévében csak egy kis részt adnak a parlamenti ülésekből, másrészt egy embert mutass nekem, aki veszi azt a műholdat, ahonnan MR5-öt adnak. állítólag létezik egy maroknyi ember, aki valamilyen rejtélyes okból hello hd előfizető, meg van még úgy harminc, akinek a műholdas vétel a hobbija, de rajtuk kívül gondoltam
 #124812  Szerző: djlacee

mimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
 #124811  Szerző: mimi

egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
 #124809  Szerző: kukac

Persze, kintről könnyű dumálni!
 #124803  Szerző: csabyke

Mulatos es regi tancdalok.... jimmy sztem is jo 5let....

Mint Ö2, SWR4 vagy SRF Musikwelle
 #124802  Szerző: mimi

egon2 írta:Ha már végleges országos frekvenciát kap a Dankó,bővülhetne a zenei repertoár.A Mulatós zenét(rajtam kívül)sokan hallgatják,így bevállalhatnák azt a stílust is,és akár Zámbó Jimmyt (a 2000-es évek elején a MAHASZ lemez eladási listát vezette)is sugározhatnának.
fel is gyújtanám.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 81