RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31733  Szerző: mgabor

Promenád írta:
mgabor írta:
Promenád írta:Neked is sok sikert kivánok, hogy megpróbálod elmagyarázni, de amikór egy kőmüves símán ki tudja perkálni azt a technikát amiről mi csak álmodounk, akkor felesleges miről írni. ;)
ki tudja perkálni, csak akarja-e. én továbbra is fenntartom, hogy addig lelkes mindenki a slágerrel kapcsolatban, amíg csak dudálni kell meg pirosszalagozni meg ingyenkoncerten ázni, de ha felmerül, hogy akkor most perkálj 40 ezer forintot és hallasz minket tovább, eltűnik az a sok támogató :)
Dettó ez van a kisközösségi rádiókkal is ;)
jó, csak mi kábé nulla pénzből elvagyunk, amire kell, azt összedobjuk, aztán az se zavar különösebben, ha csak százan hallgatják, de azoknak tetszik. a Danubius befektetőit meg műsorvezetőit ez már kicsit idegesítené.
 #31730  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Neked is sok sikert kivánok, hogy megpróbálod elmagyarázni, de amikór egy kőmüves símán ki tudja perkálni azt a technikát amiről mi csak álmodounk, akkor felesleges miről írni. ;)
ki tudja perkálni, csak akarja-e. én továbbra is fenntartom, hogy addig lelkes mindenki a slágerrel kapcsolatban, amíg csak dudálni kell meg pirosszalagozni meg ingyenkoncerten ázni, de ha felmerül, hogy akkor most perkálj 40 ezer forintot és hallasz minket tovább, eltűnik az a sok támogató :)
Dettó ez van a kisközösségi rádiókkal is ;)
 #31728  Szerző: mgabor

#31727  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Nem hallodtál a mobíltelefonon keresztüli netes rádiózásról?
de, azt is szoktam mondani, mint alternatíva, csak a slágert tudod, a butikos, a műkörmös meg a kőművessegéd is hallgatja, aztán magyarázd el nekik a mobiltelefonon keresztüli netes rádiózást, sok sikert hozzá :)
Neked is sok sikert kivánok, hogy megpróbálod elmagyarázni, de amikór egy kőmüves símán ki tudja perkálni azt a technikát amiről mi csak álmodounk, akkor felesleges miről írni. ;)
 #31726  Szerző: SzD

Ezek egy viszonylag fejlett külföldi országban működhetnének. Itt nem. :(
 #31725  Szerző: mgabor

Promenád írta:Nem hallodtál a mobíltelefonon keresztüli netes rádiózásról?
de, azt is szoktam mondani, mint alternatíva, csak a slágert tudod, a butikos, a műkörmös meg a kőművessegéd is hallgatja, aztán magyarázd el nekik a mobiltelefonon keresztüli netes rádiózást, sok sikert hozzá :)
 #31724  Szerző: Promenád

mgabor írta:de most betűzzem, hogy e-z-e-r e-m-b-e-r-n-e-k n-e-m f-o-g b-o-r-o-s m-e-g b-o-c-h-k-o-r r-á-d-i-ó-z-n-i? :D

pláne reggel, amikor otthon készülődsz, aztán elindulsz, aztán beérsz suliba vagy munkahelyre, nem fogsz kábelrádiózni. halott ügy.
Nem halott ügy, nem kell mindig mobilizált dolgokban gondolkodni, mert akkor nem lenne kábel tv se, ha mindenki abban gondolkodna.
 #31708  Szerző: mgabor

de most betűzzem, hogy e-z-e-r e-m-b-e-r-n-e-k n-e-m f-o-g b-o-r-o-s m-e-g b-o-c-h-k-o-r r-á-d-i-ó-z-n-i? :D

pláne reggel, amikor otthon készülődsz, aztán elindulsz, aztán beérsz suliba vagy munkahelyre, nem fogsz kábelrádiózni. halott ügy.
 #31701  Szerző: djlacee

Szerintem ilyen kábelszolgáltatók simán terjeszthetnék a digitális kínálatban
 #31699  Szerző: mgabor

árpi írta:USA-ban volt asszem valami olyan,hogy Howard Stern futtatott fel valami digitális platformot.
amivel százötven csatornát lehet fogni minden elképzelhető tematikában, ja
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 109