Szerk: talán mintha több zene lenne benne

Gyurii91 írta:Szerintem holnap beindul a weboldaluk.Hát nem indult be és szerintem még nem is fog!
SzD írta:Az, hogy konkrétan az a műsor megszűnik, nem jelent sokat. Korábban esett már szó a törvényekről, én továbbra sem hiszem, hogy csak úgy megszegnék őket. Valószínűleg lesz hasonló műsor. Ha úgy vesszük, az az Álláspont is megszűnt valamennyire, ami a kezdetetekben volt. Ha jól emlékszem, vitaműsornak indult, és kicsit "mutálódott".Nem vitatkozok és tényleg teljesen más tészta, de a Slágeren az egykori sokak szerint kétséges értékű "Szerelem hullámhosszán" is egy "tematikus" műsor volt. És a Beugró+ is az ebbe a szóba sok minden belefér...most azt mondom hála a jó istennek
Az indulás előtt úgyis arról volt szó, hogy minden este lesz valamilyen tematikus műsor (mondjuk ez már kicsit homályos, de valami ilyesmi volt a lényege).
Kiru írta:Elkezdődött.lali87 írta:Ma 19 ó kor az Álláspont megszünik és más műsor lesz helyette!Reggel a Bumeráng előtt mondták!SzD írta:Ne menjünk bele a törvényekbe, elég annyi, hogy a Neo és a Class a pályázataikban bevállalták ezt is.A pályázati anyag valljuk be soha senkit nem érdekelt és semmit nem köt meg. a Sláger 1997-ban sokkal "jobb" pályázatot adott be Hungária rádió néven mint most az FM1. Abba volt minden, olyan közszolgálatiság, hogy az MR nek a t...ke szakadna le ha aszerint kellene működnie...
Aztán eljött 1998 február 10-e és megszólaltak a 60-as 70-es évek Slágerei és mindenki letojtaAmiatt kapott büntit, hogy nem szólt a név és profilváltásról....
Ha Neo akarná...akkor elég hamar eldobhatná a p...ba azt a műsort és szerintem el is fogja.
djlacee írta:Fél 7-es hírek: elindul a gumizene, senki nem dumál, majd beordít Bochi hogy "Csilllaaaaaaaaaaa" aztán jön Csilla és "Igen, itt vagyok már" és elkezdi mondani a híreketSzegény Csilla, nem tudta, hogy mire vállalkozik borosbocskorékkal...
lali87 írta:Ma 19 ó kor az Álláspont megszünik és más műsor lesz helyette!Reggel a Bumeráng előtt mondták!SzD írta:Ne menjünk bele a törvényekbe, elég annyi, hogy a Neo és a Class a pályázataikban bevállalták ezt is.A pályázati anyag valljuk be soha senkit nem érdekelt és semmit nem köt meg. a Sláger 1997-ban sokkal "jobb" pályázatot adott be Hungária rádió néven mint most az FM1. Abba volt minden, olyan közszolgálatiság, hogy az MR nek a t...ke szakadna le ha aszerint kellene működnie...
Aztán eljött 1998 február 10-e és megszólaltak a 60-as 70-es évek Slágerei és mindenki letojtaAmiatt kapott büntit, hogy nem szólt a név és profilváltásról....
Ha Neo akarná...akkor elég hamar eldobhatná a p...ba azt a műsort és szerintem el is fogja.
djlacee írta:És? Ha 0-ról kezded, és profi PHP rendszerű oldalt csinálsz azért eltart egy darabigHát igen azzal el lehet szöszölni, de nem hinném, hogy ilyen pancserok, csak szimplán lesz@rják