RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#24842  Szerző: Cicoo

djlacee írta:De volt amikor beolvasták az SMS-emet
Gondolom, az reggel volt. Az élő(nek tűnik)..
 #24834  Szerző: djlacee

De volt amikor beolvasták az SMS-emet
 #24826  Szerző: molnarb

Szabi írta:100% élő tudtommal. Van egy-két kivétel, pl. ha Bárányék nem tudnak a stúdióban lenni, de akkor mindig be is mondják, hogy felvételről megy.
Rosszul tudod... Teljesen felvett! Délután készül el mindig a műsor. Van amikor több napi előre. Sőt, amikor 1 hónapja Ibizán voltak, akkor 1 hétre előre elkészült. Igaz olyan jól van megcsinálva, hogy azt hiszed élő, de nem az. Nem élő, nem csúsztatott élő, felvétel!!
 #24799  Szerző: mlaszlo

Attis írta: Bocs. Ebből a szempontból nem tudtad rosszul. ^^ (25 zene rotálásánál.. :lol: ) A pécsi és komlói frekin is hasonló a helyzet.
De amint már jeleztem, nem ugyanaz megy egyszerre a két frekin. Pl. a hírek a reggeli műsorban teljesen eltérőek.
Igen, ebben igazad van, a hírek is eltérő minden frekvencián.
 #24792  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Attis írta: A lejátszott zenék pl. Komlón és Pécsen nem egyeznek!
Akkor lehet, hogy ezt rosszul tudtam. A 101,8-on az többnyire ugyanazokat a számokat adja a helyi műsorblokkban is, mint a 103,9, csak időbeli eltérések vannak.
Bocs. Ebből a szempontból nem tudtad rosszul. ^^ (25 zene rotálásánál.. :lol: ) A pécsi és komlói frekin is hasonló a helyzet.
De amint már jeleztem, nem ugyanaz megy egyszerre a két frekin. Pl. a hírek a reggeli műsorban teljesen eltérőek.
 #24789  Szerző: mlaszlo

Attis írta: A lejátszott zenék pl. Komlón és Pécsen nem egyeznek!
Akkor lehet, hogy ezt rosszul tudtam. A 101,8-on az többnyire ugyanazokat a számokat adja a helyi műsorblokkban is, mint a 103,9, csak időbeli eltérések vannak.
 #24788  Szerző: MrG

100% élő tudtommal. Van egy-két kivétel, pl. ha Bárányék nem tudnak a stúdióban lenni, de akkor mindig be is mondják, hogy felvételről megy.
 #24787  Szerző: mlaszlo

Cicoo írta: Egyébként mennyire élő a műsor?
A Kukori szerintem élőben szokott menni, ami előre rögzített az a nap vicce és a napi hatos.
A többi műsort viszont nem tudom megítélni. Talán azok előre rögzítettek (amíg mennek a zenék, addig a műsorvezető felveszi előre a megszólalást), de lehet, hogy van bennük élő megszólalás is (pl. Cooky show-ban és a Disco's Hit-ben).
 #24784  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Cicoo írta: Nem ugyanaz megy minden frekvencián? :oops: :o
14 és másnap 10 óra között ugyanaz a műsor minden frekvencián, csak a reklámokban van eltérés. Amikor a Pestin bemondja, hogy 103,9 Rádió1 csak igazi mai sláger megy, akkor onnantól helyi reklám van mindegyik frekvencián, majd mikor jön a reklám után indítjuk... szlogen, akkor újra egyesülnek a frekvenciák.
10 és 14 óra között van eltérés, akkor helyi műsorok vannak. A lejátszott számok egyeznek, viszont más a műsorvezető minden frekvencián és vannak helyi műsorok is.
A lejátszott zenék pl. Komlón és Pécsen nem egyeznek!
 #24779  Szerző: Cicoo

mlaszlo írta:14 és másnap 10 óra között ugyanaz a műsor minden frekvencián, csak a reklámokban van eltérés. Amikor a Pestin bemondja, hogy 103,9 Rádió1 csak igazi mai sláger megy, akkor onnantól helyi reklám van mindegyik frekvencián, majd mikor jön a reklám után indítjuk... szlogen, akkor újra egyesülnek a frekvenciák.
10 és 14 óra között van eltérés, akkor helyi műsorok vannak. A lejátszott számok egyeznek, viszont más a műsorvezető minden frekvencián és vannak helyi műsorok is.
Egyébként mennyire élő a műsor?
  • 1
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 482