RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#7585  Szerző: RXon

2-3 honap?Konkrét.Még jo,hogy fix.:D
 #7582  Szerző: Flash

Hamarosan érdekes dolgok fognak történni a Rise FM háza táján. ;) Korábban írtam is már erről a bizonyos dologról, ami még csak valószínű volt, ám most már fix. Csak még a dátum nem egészen fix, viszont 2-3 hónap és hallható lesz a dolog. ;)
 #7578  Szerző: Flash

Sejtettem, hogy nem úgy értetted, azért is írtam azt rá, hogy akkor is még ez a leghallgathatóbb.

Igen, valamit tényleg félrenéztem, de már értem, hogy mit. :D
 #7562  Szerző: Galaxy

Flash írta:
GalaxyFM írta:A risefm a pont........... (az i-n...) mindenféle tekintetben... :roll: :lol: :lol: :lol:
Ez a leghallgathatóbb rádió az elektronikus zenéket játszók közül...
Ki szoktad még rakni a RiseFM-et az éterbe különböző frekiken? :lol:
ad1. látom flash, az elkötelezettséged a rise fele nem lankadt, amivel nincs semmi baj:) ellenben én amit írtam nem feltétlen úgy értettem, hogy a rise az isten, én tudom hogy értettem, aztán az úgy jó.
ad2. nem kajáltál/piáltál be véletlen valami tudatmódosítót? nem tudom miről beszélsz :lol: még a feltételezés is sértő, hogy ha esetleg lenne egy rádióm, akkor abban nem minőségi saját műsort sugároznék... :roll: :lol: :lol: :lol:
 #7558  Szerző: Flash

GalaxyFM írta:A risefm a pont........... (az i-n...) mindenféle tekintetben... :roll: :lol: :lol: :lol:
Ez a leghallgathatóbb rádió az elektronikus zenéket játszók közül...
Ki szoktad még rakni a RiseFM-et az éterbe különböző frekiken? :lol:
 #7555  Szerző: Galaxy

A risefm a pont........... (az i-n...) mindenféle tekintetben... :roll: :lol: :lol: :lol:
 #7339  Szerző: RXon

Ja,végülis 21 ora is dél utan van...
 #7263  Szerző: Sakál

RiseFM délután című műsor 5-től 9-ig tart, jól mondta :lol:
 #7257  Szerző: RXon

Az imént odatekertem a Risera...Azt mondta a hapsi,hogy a "Rise fm délutant hallgatjatok"!?Fél8kor?
 #7166  Szerző: RXon

8-)
  • 1
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 470