RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#24778  Szerző: mlaszlo

Attis írta:Ami a legjobb Pécsen, a helyi műsorban. Óranyitó szignál.: 55 perc zene... Közben 30-kor már reklám. :lol:
De az országos adásnál valóban csak 55-től van reklám.
Hétvégenként ilyen kis hiba a központi műsoron is van reggelente, mert ugye 6 és 9 óra között reklám és hírek van, azonban ilyenkor is az 55 perc zene a szignált játsszák be a hírek után :)
 #24777  Szerző: mlaszlo

Cicoo írta: Nem ugyanaz megy minden frekvencián? :oops: :o
14 és másnap 10 óra között ugyanaz a műsor minden frekvencián, csak a reklámokban van eltérés. Amikor a Pestin bemondja, hogy 103,9 Rádió1 csak igazi mai sláger megy, akkor onnantól helyi reklám van mindegyik frekvencián, majd mikor jön a reklám után indítjuk... szlogen, akkor újra egyesülnek a frekvenciák.
10 és 14 óra között van eltérés, akkor helyi műsorok vannak. A lejátszott számok egyeznek, viszont más a műsorvezető minden frekvencián és vannak helyi műsorok is.
 #24775  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Én neten szoktam hallgatni, ezért csak a pestiről tudok nyilatkozni. Gondoltam, vidéken sincs sokkal több reklám.
A többin frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 101,8-on amikor tudom hallgatni, akkor van bőven reklám rajta.
A Pestin is inkább napközben van kevesebb, a reggeli és délutáni órákban már több van. Ahogy hallgatom pl. a Juventuson sincs sokkal több.
Azt nem tudom, hogy a nyereséges működéshez ez elég-e, de gondolom ha nem, akkor már változtattak volna.
 #24774  Szerző: Attis

Ami a legjobb Pécsen, a helyi műsorban. Óranyitó szignál.: 55 perc zene... Közben 30-kor már reklám. :lol:
De az országos adásnál valóban csak 55-től van reklám.
 #24772  Szerző: Cicoo

SzD írta:Ez számodra újdonság? :P
Igen, mivel nálunk csak a pesti szól, a Danubiusból jön kettő (a Rádió 1 mellett "két oldalról").
 #24770  Szerző: SzD

Ez számodra újdonság? :P
 #24769  Szerző: Cicoo

mlaszlo írta:A reklám mennyisége változó, van olyan nap amikor tényleg nagyon kevés van, de van amikor az óránkénti 4-5 perc simán megtelik. A 101,8-ba tudok még néha belehallgatni, azon például nagyon sok a helyi reklám, amikor 10 órakor kezdődik a helyi műsor, akkor nem egyszer előfordul, hogy a 103,9-en már megy a Top10 első száma, amikor a 101,8-on még mindig reklám van.
Nem ugyanaz megy minden frekvencián? :oops: :o
 #24766  Szerző: SzD

Én neten szoktam hallgatni, ezért csak a pestiről tudok nyilatkozni. Gondoltam, vidéken sincs sokkal több reklám.
 #24765  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Szöveg a reggeli műsor kivételével nagyon kevés (ott sem sok), és reklám is kevés van. A reklámblokkokban általában a Kukoriból van ismétlés, és saját magukat promózzák, így jön ki 3-4 perc. Elég unalmas...
A reklám mennyisége változó, van olyan nap amikor tényleg nagyon kevés van, de van amikor az óránkénti 4-5 perc simán megtelik. A 101,8-ba tudok még néha belehallgatni, azon például nagyon sok a helyi reklám, amikor 10 órakor kezdődik a helyi műsor, akkor nem egyszer előfordul, hogy a 103,9-en már megy a Top10 első száma, amikor a 101,8-on még mindig reklám van.
 #24764  Szerző: SzD

Szöveg a reggeli műsor kivételével nagyon kevés (ott sem sok), és reklám is kevés van. A reklámblokkokban általában a Kukoriból van ismétlés, és saját magukat promózzák, így jön ki 3-4 perc. Elég unalmas...
  • 1
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 482