RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#38877  Szerző: lali87

SzD írta:Így van, mindenki legyen gerinctelen, és szarja le a törvényeket! :yes:
Érdekes hozzáállás.
Méér ez nem törvény ez csak egy ígéret ami nem feltétlen betartandó, csak egy irányt határozott meg ami nem feltétlen jó.
És az a jó, hogy lehet változtatni rajta és nem kell betartani az értelmetlen dolgokat.
Lehet beadni kérelmet az ORTT-nek a profilváltásról, és azaz áldott jószívű Szalai Annamária meg is engedné nekik. :gonosz:
És onnantól kezdve akármijen műsort adhatnának. Ez csak az ő döntésük.
mgabor írta:szerelem hullámhosszánt ne adja az isten, olyan buta, mesterkélt, nyálas műmájer szart, ami kb. a mónikashow-szereplők roppant szofisztikált lelkivilágának szintjén ragadja meg az emberi érzelmeket, azzal az erotikusnak hallatszani akaró, mocskosul irritáló hanghordozással... meg azzal, hogy a minden hozzáértés nélküli műsorvezetőt felhatalmazzák arra, hogy embereknek bármilyen tanácsot is osztogathasson... kevés jobb dolog történt a rádiózásban az elmúlt időben, mint a szerelemhullámhosszán eltűnése :)
Én azt egy szóval sem montam, hogy kiválló műsor volt, csak annyit, hogy jobb volt mint az Álláspont. Jobban beleillett az esti műsorsávba....
 #38876  Szerző: mgabor

szerelem hullámhosszánt ne adja az isten, olyan buta, mesterkélt, nyálas műmájer szart, ami kb. a mónikashow-szereplők roppant szofisztikált lelkivilágának szintjén ragadja meg az emberi érzelmeket, azzal az erotikusnak hallatszani akaró, mocskosul irritáló hanghordozással... meg azzal, hogy a minden hozzáértés nélküli műsorvezetőt felhatalmazzák arra, hogy embereknek bármilyen tanácsot is osztogathasson... kevés jobb dolog történt a rádiózásban az elmúlt időben, mint a szerelemhullámhosszán eltűnése :)
 #38875  Szerző: SzD

Így van, mindenki legyen gerinctelen, és szarja le a törvényeket! :yes:
Érdekes hozzáállás.
 #38874  Szerző: lali87

SzD írta:Ne menjünk bele a törvényekbe, elég annyi, hogy a Neo és a Class a pályázataikban bevállalták ezt is.
A pályázati anyag valljuk be soha senkit nem érdekelt és semmit nem köt meg. a Sláger 1997-ban sokkal "jobb" pályázatot adott be Hungária rádió néven mint most az FM1. Abba volt minden, olyan közszolgálatiság, hogy az MR nek a t...ke szakadna le ha aszerint kellene működnie...
Aztán eljött 1998 február 10-e és megszólaltak a 60-as 70-es évek Slágerei és mindenki letojta :) Amiatt kapott büntit, hogy nem szólt a név és profilváltásról....

Ha Neo akarná...akkor elég hamar eldobhatná a p...ba azt a műsort és szerintem el is fogja.
 #38870  Szerző: SzD

Ne menjünk bele a törvényekbe, elég annyi, hogy a Neo és a Class a pályázataikban bevállalták ezt is.
 #38869  Szerző: Kiru

SzD írta:Akkor leírom mégegyszer, hogy a Neo-n nem azért van az Álláspont, mert nem volt jobb ötletük, hanem azért, mert muszáj ilyen műsort is csinálniuk.
Ezt tudom de csak a neonak kötelező az ilyen műsor?A többi nagy rádiónak nem kell?
 #38867  Szerző: SzD

Akkor leírom mégegyszer, hogy a Neo-n nem azért van az Álláspont, mert nem volt jobb ötletük, hanem azért, mert muszáj ilyen műsort is csinálniuk.
 #38865  Szerző: Kiru

Földes Ádám lehet,hogy kicsit át fogja szervezni az esti műsorsávot mert tényleg az Álláspont elég gagyi egy műsor!Nagyon úgy néz ki,hogy a Neo piacvezető akar lenni mert mindent elkövet,hogy az legyen!Akkor minek hozták volna Földes Ádámot.
 #38859  Szerző: lali87

Ja jut eszembe....
1. Ez a kiskatonás Lalikirály reklám ez nagyon nagy....
2. Az Álláspont című műsorral nagyon mellélőttek este ez szerintem senkit (legalábbis biztos nem sokakat) nem érdekel :S Erre vannak speckó rádióadók (Mr1, info) és egy jó pár TV műsor (Az Este, Közbeszéd, HírTV....)
Nem vagyok egy Maya rajongó de az a Szerelem hullámhosszán sokkal jobban illett egy esti műsorsávba....
A Beugró+ viszont el van találva....a sugárzási idő nem biztos, hogy 100%-lékig jó, mert például szombat délután vagy este jobb lenne de hát ez van....
Hétköznap estékre, meg olyan műsort kellene rakni mint a Slágeren volt, vagy csak simán zenét.....
 #38852  Szerző: Gyurii91

Kifogástalanul 100.4 (Szentes), 103.0(Komádi). :unott:
  • 1
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 584