RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#6825  Szerző: RXon

Az is jo kérdés,hogy mi az a nemsokara.1honap?2?Fél év??
 #6811  Szerző: LuciFerko

92.9 RiseFM

mekkora lenne 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
 #6810  Szerző: rsite1

Márpedig ilyet nem mond egy műsorvezető csak úgy.
Gondolom vettek egy frekit egy meglévő rádiótól, sunyiba.
 #6809  Szerző: RXon

Lehet félreolvasta a Vilagi,és valojaban igy szolt a hir:Nem mostanaban lesz foghato Bp-en a Rise fm.:-D
 #6795  Szerző: bchris

Flash írta:Világi Péter adásban: "Nemsokára Bp-en is fogható lesz a Rise FM".
Na erre kíváncsi leszek, mert BP-en nem nagyon van szabad freki,és az ORTT sem adogat mostanában, max a 92.9-et, de azt meg nem pályázták meg...
 #6698  Szerző: LuciFerko

ámen
 #6695  Szerző: Flash

Világi Péter adásban: "Nemsokára Bp-en is fogható lesz a Rise FM".
 #6514  Szerző: tomee

Jó, akkor tényleg félreértettem :) Én arra akartam kilyukadni, h régebben is voltak gyengébb eresztések a roxy-n (sean paul, britney, tatu) és akkor is remixekkel próbálták ezt kompenzálni. Elégedett nem vagyok, és teljes mértékben régen se voltam, csak akkor a pluszhoz kellett volna még több plusz dolgot hozzárakni, most meg a mínuszt kéne 0-ra hozni. Hülye dolog, de én akkor hiszem, h ez megvalósulna, ha a Bárányék visszamennének, nemtom mért, vhogy ezt érzem az alapnak. Én vagyok annyira optimista, h elhiggyem, h ami késik nem múlik, mert a szart nem lehet örökké csinálni (lásd: r1 nappal rnb vs esti house mix) Nem egyszerű azt a rombolást helyrehozni, ami itt az elmúlt években végbement.
Sorry a topic cseréért.
 #6512  Szerző: Flash

Félreértesz. Én nem azt mondom, hogy a Roxynak is ugyanazt kéne játszania. Van pár online, külföldi dance rádió, amit szinte többet hallgatok, mint a Rise-t, és ott sokkal minőségibb dance zenéket hallok. A dance zenébe nem csak az tartozik, hogy Rihanna, meg Puncica babák remix. Én is, mint szinte itt mindenki, imádtam a Roxyt régen, pedig akkor is dance zenék szóltak. Csak akkor nem ilyen felhígult, szar kínálat volt, mint most. És ha egy hozzáértő zenei igazgatójuk lenne (akár egy DJ is), akkor biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb dance zenék szólnának. Meg ha kicsit tökösebbek, bevállalósabbak lennének a tulajok, akkor sokkal dögösebb rádiót lehetne csinálni a Roxyból. Még annál is jobbat, mint amilyen sok évvel ezelőtt volt. Na, így már remélem, érted, mit gondolok, és nem fordítod ki a szavaimat.
  • 1
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 470