RADIOSITE Fórum

• Politika

#123690  Szerző: asr27

DE normális ez az ember? Nem! Ennyi pénzt elb@sz a semmire! Sokkal fontosabb, hasznosabb dolgokra kellene költeni! :yuno:
 #123688  Szerző: asimov

A Forma1 futam miatt "izzítom" a DVB-T usb-s adaptert.. de a hangot levettem, mert már a hiradó előtt is a "jobban teljesítűnk" a fő téma.
Még ha én is érezném... de sajnos se deviza alapú hitelem, se átlag feletti jövedelmem nincs, így 2010 óta keményen minusosan érintettek a változások. Mivel takarékosan élek, a 20%-kos rezsicsökkentés összesen pár E Ft havonta.
A nálunk már vagy 20 éve szedett, és 2010-ben 30%-kal megemelt ingatlanadón csökkentenének inkább.
asr27 írta:Lassan már híradót sem nézek, még az ATV-n is ezt a marhát mutogatják, hogy mennyi pénzt b@sz el a nyomorult focira!!! :-x :hit:
Ez már annyira gáz, hogy nem találok rá szavakat!!
 #123687  Szerző: asr27

Lassan már híradót sem nézek, még az ATV-n is ezt a marhát mutogatják, hogy mennyi pénzt b@sz el a nyomorult focira!!! :-x :hit:
Ez már annyira gáz, hogy nem találok rá szavakat!!
 #123677  Szerző: Csongii

Pl a kézilabdát nagyjából látom, belekeveredtem a vérkeringésbe. Ott hiába dolgoznak jól, a feltételek nem olyanok, ha egy kicsivel több pénzt költenének rá, a labdarúgásra fordítottnak a negyede elég lenne szerintem, máris sokkal jobban menne és népszerűbbé válna ez a sport, de azt gondolom a többinál is így van. Itt a csapatok akarnak, tesznek az előrehaladásért, de sajnos a pénz elég nagy gátakat szab, kevés jut és abból nehéz tényleg sikerre vinni 1-1 klubbot. Nem véletlenül nagy a szakadék a Férfi NBI-ben, elől kocog a Veszprém és a Szeged, mögöttük talán még a Csurgó, de a többi már le van maradva. A nőknél mondjuk az első osztályban több képes csatába szállni, bár a Győr nagyon erősen viszi a prímet.
És akkor mint mondta, ez csak a kézilabda, hol a vízilabda vagy az evezés, úszás, stb.
 #123676  Szerző: asimov

Ott a pont.
mimi írta:mert megérdemli. ellentétben a focival, amibe hiába ölsz pénzt, nem lesz jobb.
 #123674  Szerző: mimi

frekivadasz írta:Értem a problémát, de hadd adjak egy másik (még ha bicskanyitogató is) nézőpontot: ami pénz nélkül sikeres, abba minek pénzt tenni?
mert megérdemli. ellentétben a focival, amibe hiába ölsz pénzt, nem lesz jobb.
 #123671  Szerző: frekivadasz

Értem a problémát, de hadd adjak egy másik (még ha bicskanyitogató is) nézőpontot: ami pénz nélkül sikeres, abba minek pénzt tenni?
 #123660  Szerző: asimov

Előszőr bulvár oldalon olvastam és meg is voltam arról győződve, hogy egy rossz vicc... erre csak nem.

Szűk (ráadásul rendszeresen gyújtogató, törő-zúzó ) réteg igényeit kiszolgáló magáncégek adósságát átvállalni az államnak, vagyis az adófizetőknek teljesen nonszensz.... Hiába, a választások közelednek.
Pld. a vízilabda, kézilabda, úszás, evezés.. na azok sikersportok, de football 30 éve nem az.
http://www.origo.hu/itthon/20131116-a-k ... sagat.html
 #123512  Szerző: djlacee

vágom
  • 1
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 517