SzD írta:Egyre jobban szeretem a Cooky Show-t.
Az tiszta sor, hogy szinte kivétel nélkül minden rádiónál hülyének nézik a hallgatókat. De ami itt megy, az......
Kedvencem, amikor Cooky közli, hogy nem tud lejátszani egy zenét, mert azt a CD-t nem vitte magával. (van, aki elhiszi, hogy a mv.-k CD-ket visznek magukkal?) Vagyis vagy nem akarja lejátszani, vagy nincs még meg nekik. De akkor miért olvassa be az üzenetet? Amúgy sem olvas be mindent...vagy, ha igen, akkor az gáz, hogy ennyi hallgatót elérő rádióhoz csak ennyi SMS érkezik.
A másik kedvencem, hogy ma pl. Lady Gaga - Paparazzi-ra mondta, hogy nem tudja mégegyszer lejátszani, mert már volt aznap. Bezzeg a No Stress ma is kétszer lement...
Mire jó ez? Ők alapból azzal számolnak, hogy mindenki csak 10-15 percet hallgatja őket?
nem értem, miért nem figyelnek a Kuki ostobaságaira azok, akik vezetik a rádiót... nekem is feltűnik, ha a délutáni sürgésforgásban odakapcsolok, hogy néha annyira amatőr, hogy már fáj... a nagy profi R1, aki mellől szépen kihullik a konkurencia, egy igazi délutáni balfasz műsorvezetővel, akinek még a neve is Kuki... az világos, hogy rájátszik erre a szerencsétlenkedésre, de ettől ütős műsorvezető ő?
és kérdés, a közönség (nem csak a fiatalok, bárki) meddig kajálják meg ezt a jajdecukibalfaszvagyok stílust? még mindig az a sikk, mennyire nem tud magyarul? még mindig az a sikk, hogy bizonyos szavakat nem ért, nem tud, összevissza nyökög adásban, mert próbálgatja a kijelentő mód és felszólító mód közötti különbséget?
ma elkaptam az sms beolvasós + közlekedés perceit...
hát...
fogalma sincs mit olvas, fogalma sincs, mit mond, unalmas, szánalmas, vontatott, értelmetlen, nyögvenyelős az egész... (a Juventuson a Dénes Tamás ugyanilyen szánalmas, akkor találja ki, mit írhatott a hallgató, kínos hallgatni...) Kuki a szokásos francia olalazásával és valami új Sean Paul zene bekonfjával jött ki a helyzetből, természetesen ordítva-röhögve, ahogy szokott...
tényleg én is azt kérdezem: mi értelme ennek???