RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#6511  Szerző: tomee

Jajmár megint ez a párhuzam vonás. A Roxy játssza, amit játszik, meg a Rise is. A Roxy világ életében kommersz dance zenét játszott (kivéve mikor rnb-t, de végül is az is kommersz volt) és ez soha nem is fog változni. Az, hogy az kinek mi mennyire számít fosnak még mindig ember függő. A lényeg az, h a Rise játszik egy fajta zenét, ami tényleg jó, de azt h a Roxynak is olyat kéne játszania TE találtad ki Flash, mert magadból kiindulva minden, ami másmilyen, szar :)
 #6508  Szerző: Flash

Viszont mostanában ebben a zenefelismerős játékon is meglátszik, hogy nincs tele pénzzel a rádió, ugyanis ilyen játék 4 óránként van egyszer, s akkor is csak egy 2000 Ft-os utalványt lehet nyerni. A fődíj meg egy 15.000 Ft-os utalvány. :lol: Amit majd csak 2 hét múlva, a játék végén sorsolnak ki.

Persze, ettől még nem kell temetni a rádiót, ugyanis ha a Rise FM nem lenne, nem tom hol hallanánk ilyen dögös house zenéket. Kb sehol. A Roxy-n, meg a K1-en biztosan nem, ahol mostanában már a Puncica babák remixeit is játsszák. Szóval van egy elég nagy minőségi különbség a Rise, és a többi hitvány között.
 #6503  Szerző: rsite1

Ja, és egyik nap egy rakat reklámot is hallottam. Szóval nem kell temetni még ezt a rádiót.
 #6501  Szerző: rsite1

Flash írta:Már olyanok is szólnak, mint Aurora - Dreaming. Egyre faszábbak a zenék Jovánnak köszönhetően. :)
Így van. Én is észrevettem, hogy egyre több zene van, és egyre jobbak.
Egész nap ez szól. Melóba, mindenhol. :D
 #6492  Szerző: Flash

Már olyanok is szólnak, mint Aurora - Dreaming. Egyre faszábbak a zenék Jovánnak köszönhetően. :)
 #5681  Szerző: LewyDee

Flash írta:Lehet, hogy van ennél jobb rádió, na de ne viccelj, a ROXY? Az ma jelenleg az ország LEGSZARABB rádiója... És nem csak az én véleményem szerint. Az meg, hogy te nem streamen hallgatsz rádiót, a te dolgod. Viszont a fiatalok ma már nem FM rádiókat hallgatnak, hanem neten keresnek rádiókat, ami olyan zenéket játszik, amely hozzájuk közel áll. Én pl meg nem tudom neked mondani, hogy mikor hallgattam utoljára FM rádiót huzamosabb ideig. Ha nagyon unatkozom, akkor végigszörfölök az összes FM adón 5 perc alatt, és ennyi. Ugyanis a magyar rádiók és televíziók 99%-a annyira igénytelen, hogy nézhetetlen / hallgathatatlan.
Szia!

sztem nem szar! Jó zenéket ad, de mivel nem én és nem te szerkeszted a zenéket be adásba így nem is tetszhet 100%-san. De ez természetes. Ezért van az hogy rádiót ott hallgatok, ahol más alternatíva nincs, autóban és egyéb helyen ahol nincs PC. Streamet ("netrádiót") pedig azért nem mert akkor már én akarom eldönteni mit hallgatok meg és mit nem. Sajnálom az adatfolyamot arra amit más állítana nekem össze. Van egy csomó mp3 amit lehet hallgatni szabadon és mennyi helyről lehet töltögetni is;)
 #5670  Szerző: tomee

Én úgy gondolom előfordul, h éppen jó a reggeli műsor (mindenféle lehurrogás nélkül Szabi), de nem tud hozni egy állandó színvonalat, és ez sztem rossz így. Tény, h nehéz is ezt véghezvinni így, de nem lehetetlen. Van, h a Kukorin is jókat röhögök, de van amikor olyan mértékű baromságokat mondanak, h én szégyellem magamat helyettük, pedig poénnak szánják. Furcsa egy jelenség. Kevesen tudnak állandó színvonalú műsort készíteni, de páraknak azért már sikerült, és az kva jó volt anno.
 #5667  Szerző: Sz.

Ma viszonylag huzamosabb ideig hallgattam a reggeli műsort (erre korábban nem nagyon volt lehetőségem) és teljesen pozitív a kép, ami kialakult róla bennem. Szerintem mindkét műsorvezetőnek van egyénisége, van karizmája és van humora, ellentétben itt sokak állításaival.
Igaz, hogy ma válogatás volt, de nem nagyon tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert így is teljesen feldobta a napomat. :)

Már nem tudom pontosan mit, de Zsuzsi egyszer mondott egy akkorát, hogy legalább 10 percen keresztül röhögtem, vigyorogtam, meg olyan képet vágtam, mint akinek kiakadt az állkapcsa. A gond az volt ezzel, hogy vonaton... Több utas arcára pedig szépen kiült a gondolat, hogy "hát ez a szerencsétlen meg honnan szabadult ki?!", merthogy röhögtem ott egymagamban jól, sokáig. :mrgreen:

Na mindegy, szóval jó volt, jobb szerintem mint a többi rádióé... :D
 #5651  Szerző: Sz.

norbyka írta:És fm-en meg nem akadozik
Helyesbítésként: MÁR nem.
De ha már itt tartunk, FM-en a Rise se valami nyerő... Pattog, szisszeg, sokmindent csinál, amit nem kéne. Mondjuk nem akad. Ez a többi hiba meg egy átlag embernek nem is nagyon tűnik fel.
 #5647  Szerző: Norby

Flash írta:Lehet, hogy van ennél jobb rádió, na de ne viccelj, a ROXY? Az ma jelenleg az ország LEGSZARABB rádiója... És nem csak az én véleményem szerint. Az meg, hogy te nem streamen hallgatsz rádiót, a te dolgod. Viszont a fiatalok ma már nem FM rádiókat hallgatnak, hanem neten keresnek rádiókat, ami olyan zenéket játszik, amely hozzájuk közel áll. Én pl meg nem tudom neked mondani, hogy mikor hallgattam utoljára FM rádiót huzamosabb ideig. Ha nagyon unatkozom, akkor végigszörfölök az összes FM adón 5 perc alatt, és ennyi. Ugyanis a magyar rádiók és televíziók 99%-a annyira igénytelen, hogy nézhetetlen / hallgathatatlan.
Tudod valaki szivesen meghallgatja a Rihanna feldolgozását, mint az unalmas "sablon" zenét ahol egy effekt megy 3 óráig.
És nem kéne mindig vérig sértened aki szereti a Roxyt, mert mindenkinek van véleménye!
És fm-en meg nem akadozik, szóval az adást nem kéne legyaláznod. Ja ás a fiatalok telefonon hallgatnak zenét meg rádiót is, szal ne 1-s számba beszélj!
  • 1
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 470