RADIOSITE Fórum

• Class FM

#33651  Szerző: egon2

A Class fm-en a hirblokkok is hosszabbak,mint a Danun volt,de ez nem is baj.Jó ötlet az is,hogy este 6 kor 15 perces hírblokk van,ez a Danun este fél12 kor volt,akkor már nagyon kevesen hallgatnak rádiót.
A zenék tényleg gyakran ismétlődnek,de legalább nagyobb zenei paletáról válogatnak.
 #33650  Szerző: Ghee

lali87 írta: Balázsék "új" műsorának még címe sincs :lol: Majd kitaláljuk
Reggeli fejlövés :gonosz:
 #33649  Szerző: lali87

Ezeket az újakat a Sláger netes adása is lenyomja....sajna. De legalább van Juventus arra amerre járok, így nem hat meg:-D

Ha lesz Bumeráng lehet ciki de Neo hallgató leszek :-P

Balázsék "új" műsorának még címe sincs :lol: Majd kitaláljuk
 #33648  Szerző: zenefalo

Hallgattam a Class fm-en a visszatért reggeli műsort Balázsékkal.Annyit beszéltek,hogy két dal között majdnem egy óra telt el! Két hírblokk szakította csak meg a témázgatást :hehe: Annyira nem vagyok rajongójuk,de szerintem jobb,mint a Bumeráng! :D
 #33647  Szerző: gabor15

1. MR1, MR3
2. FM95
3. Rádió Plusz
4. Sirius
5. Gong Rádió Csongrád (csongrádi adás)
6. Rádió Fun
7. MR2
8. Aktív (92,2)
9. Neo FM
10. Class FM
 #33646  Szerző: Vendég

Miért témáztok 100 %-ban szubjektív, ízléstől fűggő dolgokról?
 #33644  Szerző: Ghee

mlaszlo írta:
Szelerailway írta:Tisztelt olvtársak!Kérhetnék egy olyat,hogy így 1 hét után az új rádiók indulása után,a hangminőség,hangzás tekintetében egy sorrendet -lehetőség szerint aki hi-fin hallgatja-állítsunk fel a hallgatható rádióállomásokról?
Nálam ez most kb. így nézne ki:
1.Juventus
2.Sztár FM(Budapest)
2.MR adók(bár az MR2 sokat romlott hangzásra az induláshoz képest)
3.Neo Fm.
4.Rádió 88 (Cegléd)
a lényeg a sor végén a Class.
Köszi előre is.
(Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre):)

1. 90.9 Jazzy
2. Juventus
3. MR3 - Bartók (talán egy szinten az MR1-el)
4. radiocafé 98.6
5. Klasszik 92.1
6. Gazdasági Rádió 105.9
7. Sztár FM
8. MR2 - Petőfi - 94.8
9. Neo FM (csak azért mert van min dolgozniuk még)
10. Rádió 1 - 103.9
11. Lánchíd Rádió
12. Roxy 96.4
13. Class FM
14. Radio Q
 #33643  Szerző: orrhang

Nem vagyok nagy szakértő, de nálam nagyjából ez lenne a sorrend azok közül, amiket hallgatni szoktam:
1. Juventus
2. MR2
3. Rádió1 (Budapest)
4. Rádió6
5. Class FM - Neo FM (szerintem nagyjából egy szinten vannak, mert hol az egyik jobb egy kicsit, hol a másik, legalábbis ahogy én tapasztalom)
Hallgassátok meg a debreceni Rádió Fm95 hangzását. Szerintem mindegyikét felülmúlja

Végülis ugyanaz van, mint az elődnél, csak más számokkal megy az ismételgetés.
Sokkal rosszabb szignálokkal, rétegzenékkel (mert ez tényleg az) rosszabb minőségben.
Én személy szerint 1,5 órát utazom két megyén át reggelente és ugyanez este visszafelé. Sajnálom,hogy ezt kell mondanom de nincs hallgatgató országos rádió. Sem zenében, sem műsorban, sem egyébben.
 #33640  Szerző: mlaszlo

Szelerailway írta:Tisztelt olvtársak!Kérhetnék egy olyat,hogy így 1 hét után az új rádiók indulása után,a hangminőség,hangzás tekintetében egy sorrendet -lehetőség szerint aki hi-fin hallgatja-állítsunk fel a hallgatható rádióállomásokról?
Nálam ez most kb. így nézne ki:
1.Juventus
2.Sztár FM(Budapest)
2.MR adók(bár az MR2 sokat romlott hangzásra az induláshoz képest)
3.Neo Fm.
4.Rádió 88 (Cegléd)
a lényeg a sor végén a Class.
Köszi előre is.
(Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre):)
Nem vagyok nagy szakértő, de nálam nagyjából ez lenne a sorrend azok közül, amiket hallgatni szoktam:
1. Juventus
2. MR2
3. Rádió1 (Budapest)
4. Rádió6
5. Class FM - Neo FM (szerintem nagyjából egy szinten vannak, mert hol az egyik jobb egy kicsit, hol a másik, legalábbis ahogy én tapasztalom)
 #33639  Szerző: Ghee

lali87 írta:
nyikolaj írta:Én a Hoboval vagyok így.Akárhányszor rátekerek a Cslassra,mindig ő dunnyog. :(
A "sz@r" Slágeren legalább arra vigyáztak, hogy egy dal csak naponta 1x legyen...
...de lehetőleg mindig ugyan abban az időben. :yes:

A Class biztos most intézi a zenei repertoár felépítését, eddig nyomogatták az adásprocit. ;)
  • 1
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 510