RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#23273  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: 1995-óta??? :o
Ha nem is folyamatosan, de kisebb-nagyobb megszakításokkal igen, már gyerekként is tekergettem a rádiót, az autóban is és sokszor ezen maradt a rádió :D
Akkor még csak napi 8 órában sugárzott a 100,3-on és "Rádió1 FM 100.3, a város ritmusa déltől nyolcig" volt a szlogen :)
 #23272  Szerző: djlacee

Szerintem a Réz FM-re meg a Koxy -ra meg a Dumabiusra gondolt
 #23271  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:Én majdnem a kezdetek óta hallgatom
1995-óta??? :o
 #23270  Szerző: mlaszlo

Chriss írta: nagyon ritkán hallgatok R1-et, de mindig is fikáztak valakit vagy valamit! konkurens kerrádiókat folyamatosan, sokáig a Roxy volt a nagy ellenség (sok éve már) aztán általánosságban nyomták, hogy a többiek szar és öreg zenét játszanak, náluk csak igazi mai megy (pl 1991-es DJ Jazzy Jeff - Summertime vagy Vanilla Ice - Ice Ice baby :hehe: )
legutóbb még a Gyurcsányt is bevágták az egyik promóba, a híres mondásával, hogy "el lehet innen menni", amikor new yorki utat lehetett nyerni... (mondjuk az tetszett, a Gy-on már egy egész ország röhögött és ezután még a 15-18 évesek is, akiknek nem sok közük van a politikához... :D )
Én majdnem a kezdetek óta hallgatom, ha nem is minden nap, de viszonylag rendszeresen az R1-et, de én bevallom őszintén nem emlékszem, hogy "fikáztak" volna valakit. Most az, hogy azt mondják, hogy nálunk csak igazi mai slágerek mennek vagy hogy nem találnak régi zenét, az miért fikázás. Ennyi erővel mindegyik rádiónál találhatnák mondatokat vagy szlogeneket, amiket vehetünk fikázásnak.
A Gyurcsány promo pedig szerintem kifejezetten jól sikerült :D
 #23269  Szerző: mlaszlo

Valóban szűk a rotáció, de más rádiók is viszonylag sokat ismételnek. Kénytelen voltam most a napokban a a Danubius-t és a Sláger-t is hallgatni és azokon is többször találkoztam ugyanazzal a számmal, a Sláger-nél nem volt olyan nap, hogy ne hallottam volna Santana akkor és most vagy Madonna Hung Up c. számát.
Én felváltva szoktam 2-3 rádiót hallgatni (ezzel szerintem nem vagyok egyedül), mert szerintem nem nagyon van olyan rádió, amit valaki minden nap több órán át képes hallgatni.
 #23268  Szerző: Chriss

mlaszlo írta:
Nekem nincsen semmi bajom vele, vannak nála sokkal rosszabb műsorvezetők, akik ráadásul magyar anyanyelvűek és nem tudnak egy értelmes mondatot összehozni.
A szóban forgó rádiót pedig csak egyszer cikizték, ápr. 1-jén, de azt az egy alkalmat leszámítva nem szóltak egyik rádióra sem egy rossz szót sem, emlékeim szerint soha nem "fikáztak" senkit sem.
nagyon ritkán hallgatok R1-et, de mindig is fikáztak valakit vagy valamit! konkurens kerrádiókat folyamatosan, sokáig a Roxy volt a nagy ellenség (sok éve már) aztán általánosságban nyomták, hogy a többiek szar és öreg zenét játszanak, náluk csak igazi mai megy (pl 1991-es DJ Jazzy Jeff - Summertime vagy Vanilla Ice - Ice Ice baby :hehe: )
legutóbb még a Gyurcsányt is bevágták az egyik promóba, a híres mondásával, hogy "el lehet innen menni", amikor new yorki utat lehetett nyerni... (mondjuk az tetszett, a Gy-on már egy egész ország röhögött és ezután még a 15-18 évesek is, akiknek nem sok közük van a politikához... :D )
 #23267  Szerző: SzD

Nekem kifejezetten tetszik Cooky :)
Elég megosztó figura.
Viszont, ha Rádió1, akkor vagy reggel háttérzajnak, vagy a Cooky Show.
Egész nap nem tudnám hallgatni. A reggeli zenékre sosem emlékszem, viszont a du. 5 és 8 közöttiekre nagyjából igen. És az, hogy minden adásban lemegy 2x a No Stress, meg az I Know You Want Me, és szinte mindennap ugyanazok a zenék szólnak, max. kicsit más sorrendben, az kicsit sok(k). Ráadásul ez elméletileg a hallgatók kéréseiből áll össze. Meglepne, ha napközben más lenne a helyzet. :|
Fő a zenei változatosság!

(Az meg külön a kedvencem, amikor elhangzik, hogy "Csak igazi mai sláger megy", és olyan zene következik, mint pl. Fugees - Ready Or Not)
 #23265  Szerző: mlaszlo

Chriss írta:
Flash írta:
mlaszlo írta:Augusztusban (talán a jövő héttől, de a pontos dátumot nem hallottam) Siófokról élőben jelentkezik majd a Cooky show. Érdekes választás a helyszín, amikor arrafelé alig jön be a Rádió1 :oops:
Én csak azt nem vágom, miért kell egy ilyen irritáló hangú pöcst mikrofon mögé ültetni... Ha ennek a szerencsétlennek a hangját meghallom, feláll a hátamon is a szőr. Ez kb olyan, mintha Fekete Pákó lökné a dumát. És akkor ez a rádió az, amelyik szeret ilyen nagyonvicceshúdekreatív spotokat csinálni, amikben fikázgatnak más rádiókat, akik veszélyesek rájuk nézve a hallgatottságot tekintve, miközben ez az egyik legcikibb rádió.
maximálisan egyetértek a beírásoddal!
a Coocky (Szelba Christian) a hazai rádiózás szégyene! magyarokat ilyen akcentussal kávét hordani nem vennének fel egy francia rádióba! itthon meg ez a menő...
Nekem nincsen semmi bajom vele, vannak nála sokkal rosszabb műsorvezetők, akik ráadásul magyar anyanyelvűek és nem tudnak egy értelmes mondatot összehozni.
A szóban forgó rádiót pedig csak egyszer cikizték, ápr. 1-jén, de azt az egy alkalmat leszámítva nem szóltak egyik rádióra sem egy rossz szót sem, emlékeim szerint soha nem "fikáztak" senkit sem.
 #23264  Szerző: Chriss

Flash írta:
mlaszlo írta:Augusztusban (talán a jövő héttől, de a pontos dátumot nem hallottam) Siófokról élőben jelentkezik majd a Cooky show. Érdekes választás a helyszín, amikor arrafelé alig jön be a Rádió1 :oops:
Én csak azt nem vágom, miért kell egy ilyen irritáló hangú pöcst mikrofon mögé ültetni... Ha ennek a szerencsétlennek a hangját meghallom, feláll a hátamon is a szőr. Ez kb olyan, mintha Fekete Pákó lökné a dumát. És akkor ez a rádió az, amelyik szeret ilyen nagyonvicceshúdekreatív spotokat csinálni, amikben fikázgatnak más rádiókat, akik veszélyesek rájuk nézve a hallgatottságot tekintve, miközben ez az egyik legcikibb rádió.
maximálisan egyetértek a beírásoddal!
a Coocky (Szelba Christian) a hazai rádiózás szégyene! magyarokat ilyen akcentussal kávét hordani nem vennének fel egy francia rádióba! itthon meg ez a menő...
 #23230  Szerző: Flash

• 1
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 482