RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#5331  Szerző: Norby

Flash írta:Na hoppácska, álljunk csak meg! Milyen hülye duma ez, hogy Jován otthagyta a Rise-t? Ha ez igaz, akkor miért bővült a zenei kínálat tegnap vagy 20-30 új zenével ismét? Itt valami nem stimmel. Meg az sem stimmel, hogy a Killer vissza akarna menni a ROXY-ba. Honnan szerzel te ilyen hülye infókat és kitől? Nyugodtan írd ki ide, hogy ki mondta ezt neked! Mert szerintem inkább az a te bajod, hogy szívből gyűlölöd a Rise FM-et a Killer miatt (ok nélkül) és kicsit ki akarsz baszni a rádióval és vele úgy, hogy ilyen marhaságokat írsz. Ha Jován már elment volna, Világi, Iller, Mák is lelépett volna már.
Nem írom le kitől tudom, mert titok, aki elhiszi elhiszi, aki nem az így járt :)
Annyit elárulok, hogy a Risenál is meg a Roxynál is van van befolyása :)
Ja és nem gyűlölöm a Rise-t csak egyszerüen igénytelennek gondolom, de ez az én véleményem.
 #5329  Szerző: Flash

Na hoppácska, álljunk csak meg! Milyen hülye duma ez, hogy Jován otthagyta a Rise-t? Ha ez igaz, akkor miért bővült a zenei kínálat tegnap vagy 20-30 új zenével ismét? Itt valami nem stimmel. Meg az sem stimmel, hogy a Killer vissza akarna menni a ROXY-ba. Honnan szerzel te ilyen hülye infókat és kitől? Nyugodtan írd ki ide, hogy ki mondta ezt neked! Mert szerintem inkább az a te bajod, hogy szívből gyűlölöd a Rise FM-et a Killer miatt (ok nélkül) és kicsit ki akarsz baszni a rádióval és vele úgy, hogy ilyen marhaságokat írsz. Ha Jován már elment volna, Világi, Iller, Mák is lelépett volna már.
 #5318  Szerző: rsite1

norbyka írta:Üdvözlök mindenkit újra!
csá
 #5311  Szerző: rsite1

Döntse el mit akar. Kb. harmadszor csinálja ezt.
 #5310  Szerző: tomee87

Na most mér kell rögtön letámadni így valakit? Inkább örülni kéne, hogy visszajött. A régi fórumban is voltak olyanok, akik elköszöntek, ám mégis visszajöttek 1-1 hsz erejére, sőt olyanok is vannak, akik azóta ismét aktív fórumozók. De olyan is van aki más néven regelt be elköszönése után a régi fórumba. Ők mégse kaptak ilyen "üdvözlést".
 #5308  Szerző: djlacee

Norbyka azt üzeni, hogy zárjuk le ezt a veszekedést, ő itt többet nem szólal fel. Az előbbit is csak azért írta be, mert fontos infónak értékelte.
 #5306  Szerző: rsite1

norbyka írta:És te mit keresel itt? Ez az új játékod? Hetente megsértődgetsz, aztán visszajössz?
hát ez egy fontos info tudod amit a barátaimmal akartam megosztani. Hangsúlyozom a barátaimmal!
Ha egyszer besértődsz, és azt mondod hogy te ide többet nem írsz, mert itt siratják a szád, akkor tényleg ne írj többet.
norbyka írta:Tudtommal nem vagyok kitiltva, vagy talán az admin kiközösít?
Nyomorék.
 #5305  Szerző: Norby

MikySoft írta:És te mit keresel itt? Ez az új játékod? Hetente megsértődgetsz, aztán visszajössz?
hát ez egy fontos info tudod amit a barátaimmal akartam megosztani. Hangsúlyozom a barátaimmal!
Tudtommal nem vagyok kitiltva, vagy talán az admin kiközösít?
 #5304  Szerző: rsite1

És te mit keresel itt? Ez az új játékod? Hetente megsértődgetsz, aztán visszajössz?
  • 1
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 470