orrhang írta: Én nem akarok a megmondóember lenni. De sok más emberrel együtt jeleztem már előre. Ezek a nagy semmiből jöttek 0 tapasztalattal és kaptak egy húsos tálat,lehetett tudni, hogy nem sokra mennek vele. Többek között az általad felsorolt dolgok cs--ték többek szemét is, hogy beszélnek a jó zenékről,nem játszák, reklám- és megszólalás mentesség van 30 percig...Így másfél-két hét után sajnos én is azt tapasztalom, hogy semmivel sem jobb, mint a Danubius volt. A műsorok még rendben vannak, én nem bánom ha kicsit többet beszélnek, a 10 és 15 óra közötti sávval kellene kezdeni valamit, szerintem sok ez a kívánságműsor, lehetne oda is inkább valamilyen kissé beszédesebb műsor. A zenei téren viszont valóban sok az ismétlés és néhány órán belül többször is feltűnik ugyanaz a szám, olyannal is találkoztam, hogy még a számok sorrendje is ugyanaz volt
Csak azt nem akarta elfogadni senki,hogy azért van ez, mert a nagy átlagnak ez kell! Hát megmutatták az új rádiók, hogy tudnak sokkal rosszabbak lenni,mint az elődeik.
Ja és mégvalami, nem tudom mennyit kell a technikán dolgozni, de lassan már egy hónapja szólnak és hangminőségben még mindig egy szegényebb vidéki rádió színvonalán állnak. Mindaz, ami miatt hallgatnál egy rádiót, na ezek mindazt szarul teszik (minőség,zene, tartalom, szignálok-ja ez már négy volt)

Végülis ugyanaz van, mint az elődnél, csak más számokkal megy az ismételgetés.