RADIOSITE Fórum

• Class FM

#33638  Szerző: mlaszlo

orrhang írta: Én nem akarok a megmondóember lenni. De sok más emberrel együtt jeleztem már előre. Ezek a nagy semmiből jöttek 0 tapasztalattal és kaptak egy húsos tálat,lehetett tudni, hogy nem sokra mennek vele. Többek között az általad felsorolt dolgok cs--ték többek szemét is, hogy beszélnek a jó zenékről,nem játszák, reklám- és megszólalás mentesség van 30 percig...
Csak azt nem akarta elfogadni senki,hogy azért van ez, mert a nagy átlagnak ez kell! Hát megmutatták az új rádiók, hogy tudnak sokkal rosszabbak lenni,mint az elődeik.
Ja és mégvalami, nem tudom mennyit kell a technikán dolgozni, de lassan már egy hónapja szólnak és hangminőségben még mindig egy szegényebb vidéki rádió színvonalán állnak. Mindaz, ami miatt hallgatnál egy rádiót, na ezek mindazt szarul teszik (minőség,zene, tartalom, szignálok-ja ez már négy volt) :)
Így másfél-két hét után sajnos én is azt tapasztalom, hogy semmivel sem jobb, mint a Danubius volt. A műsorok még rendben vannak, én nem bánom ha kicsit többet beszélnek, a 10 és 15 óra közötti sávval kellene kezdeni valamit, szerintem sok ez a kívánságműsor, lehetne oda is inkább valamilyen kissé beszédesebb műsor. A zenei téren viszont valóban sok az ismétlés és néhány órán belül többször is feltűnik ugyanaz a szám, olyannal is találkoztam, hogy még a számok sorrendje is ugyanaz volt :(
Végülis ugyanaz van, mint az elődnél, csak más számokkal megy az ismételgetés.
 #33635  Szerző: lali87

nyikolaj írta:Én a Hoboval vagyok így.Akárhányszor rátekerek a Cslassra,mindig ő dunnyog. :(
A "sz@r" Slágeren legalább arra vigyáztak, hogy egy dal csak naponta 1x legyen...az újakon egy dal akár egy-két órával később is lehet újra hallani..."ez az igazi változatosság" :lol:
 #33634  Szerző: nyikolaj

Én a Hoboval vagyok így.Akárhányszor rátekerek a Cslassra,mindig ő dunnyog. :(
 #33633  Szerző: lali87

orrhang írta:
Érdekesen számolod a napokat Orrhang.
ez a 3. hét!!!!
12.napja szólnak :-D De akárhogy is nézzük lassú a felfogásuk :lol:
Obladioblada írta:Semmivel sem rosszabb a Holdviola, mint a Nox kezdeti dalai... Az mondjuk igaz, hogy már nekem is kezd sok lenni a Bánat utca 3-4 óránként.

Mondjuk a zenei szerkesztők tájékozatlanságát jelzi, hogy létezik ezen kívül pár ilyen típusú zenekar (igaz kicsit elvontabbak, de hallottam én már rosszabbat is mind a kettőn)... A Besh O Drom és a Deladap például, melyeket az MR2 is játszik, így lehet ismerni. Vagy ott van a Motiva, ami egy picit megint más stílus, ám hallgatható, játszható, és nem ismeri a kutya sem.

A Google és YouTube mindenki barátja.
A nagy többségnek a volt Slágeres, Danubiusos hallgatóknak már az mr2 is vállalhatatlan zenéket sugároz annál elvontabbra nincs országos szinten fizetőképes kereslet, legalábbis földi szórásban :) Ezért kár volt ha nem is több millió de az tuti sok százezer ember reggelét tönkre tenni : :S
 #33631  Szerző: orrhang

ez a 3. hét!!!!
 #33630  Szerző: erogen

orrhang írta:de lassan már egy hónapja szólnak
 #33629  Szerző: Obladioblada

Semmivel sem rosszabb a Holdviola, mint a Nox kezdeti dalai... Az mondjuk igaz, hogy már nekem is kezd sok lenni a Bánat utca 3-4 óránként.

Mondjuk a zenei szerkesztők tájékozatlanságát jelzi, hogy létezik ezen kívül pár ilyen típusú zenekar (igaz kicsit elvontabbak, de hallottam én már rosszabbat is mind a kettőn)... A Besh O Drom és a Deladap például, melyeket az MR2 is játszik, így lehet ismerni. Vagy ott van a Motiva, ami egy picit megint más stílus, ám hallgatható, játszható, és nem ismeri a kutya sem.

A Google és YouTube mindenki barátja.
 #33628  Szerző: orrhang

Ez így igaz ahogy írod, naponta kétszázhuszonháromszor lemegy a bánat utca, már kezd nagyon idegesítő lenni.
LL Csunior, Sztefánó meg mittudomén ki Összetart a daláról ne is beszéljünk. Országos rádió , hogy mer ilyet A/B rotációba tenni????
 #33627  Szerző: orrhang

Ahogy egyre többet hallgatom az újakat egyre inkább visszavárom a régieket. Megszüntetjük a félórás zenei blokkokat.......igen helyette a műsorvezető dumál sok baromságot.......Új zenék lesznek...ja 10 db tök ismeretlen és némelyik jó sz..r, na pontosabban nekem nem tetszik :-S és azt ismétlik 52x naponta pl: ezt a bánatos utcát vagy mi a halált reggel megyek dolgozni ez szól a classon..na jóvan beérek a neon ez szól délelőtt 1x, délután 1 x hazafele megint a class szól szintén a bánatos faszom.....
Kocsiban: JUVENTUS, annyi jó zene van :-D Itthon meg Sláger netrádió király az élet Kísérletezzenek másokon Ha jó lesz a műsor akkor visszatérek rájuk :-D
Péntek reggel átálítottam bent az öreg roncs rádiót és senki nem tiltakozott a Juventus ellen.....sőt már más is át akart kapcsolni.....
Én nem akarok a megmondóember lenni. De sok más emberrel együtt jeleztem már előre. Ezek a nagy semmiből jöttek 0 tapasztalattal és kaptak egy húsos tálat,lehetett tudni, hogy nem sokra mennek vele. Többek között az általad felsorolt dolgok cs--ték többek szemét is, hogy beszélnek a jó zenékről,nem játszák, reklám- és megszólalás mentesség van 30 percig...
Csak azt nem akarta elfogadni senki,hogy azért van ez, mert a nagy átlagnak ez kell! Hát megmutatták az új rádiók, hogy tudnak sokkal rosszabbak lenni,mint az elődeik.
Ja és mégvalami, nem tudom mennyit kell a technikán dolgozni, de lassan már egy hónapja szólnak és hangminőségben még mindig egy szegényebb vidéki rádió színvonalán állnak. Mindaz, ami miatt hallgatnál egy rádiót, na ezek mindazt szarul teszik (minőség,zene, tartalom, szignálok-ja ez már négy volt) :)
 #33607  Szerző: Pasa

Vissza a Danger Slágubiust!!!
  • 1
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 510