RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#23226  Szerző: mlaszlo

Augusztusban (talán a jövő héttől, de a pontos dátumot nem hallottam) Siófokról élőben jelentkezik majd a Cooky show. Érdekes választás a helyszín, amikor arrafelé alig jön be a Rádió1 :oops:
 #23137  Szerző: nyikolaj

A csaj az jól néz ki,de hogy nem 100-as, az tutti.
 #23120  Szerző: tomee

Valahogy a stúdió az első olyan dolog, ami bejön ebből a rádióból ;) :D
 #23116  Szerző: MrG

A stúdió tényleg szép, kár, hogy nem állomásoznak ott mindig fiatal bikinis lányok... akkor én is ott strázsálnék éjjel-nappal, ha engednék, ha nem. :D
 #23112  Szerző: Mipi

Tetszik a videó! Nagyon komoly a Rádió 1 stúdiója, Egyszerű, rend van. A Stúdió az jó kicsi de pont jó. www.norc.hu -n meg is találtam kívülről az épületet, ott van a benzinkút mellett, meg ha a NORC -on az épület elé mész akkor ott van a földszinti ablakban a Rádió 1 logója.
 #21692  Szerző: Attis

Zolee(ractive) írta:Ejjha, fél órán belül két Lady Gaga... Éjfél után nem sokkal szólt a Just Dance, most meg a Pokerface... Ez még akkor is gáz lenne, ha 65 perces zenei órával rukkolnának elő. Szerintem.
Májusban szinte minden órakezdő zene egyértelmű volt. Vagy a Just Dance, vagy a Poker Face. Utálom mindkettőt, mert minél többször hallom, annál inkább fülbemászóbb. :lol: De amúgy ez az a rádió, amit napközben nem tudnék munkaidőben 8 órán át hallgatni.
 #21690  Szerző: Zolee(ractive)

Ejjha, fél órán belül két Lady Gaga... Éjfél után nem sokkal szólt a Just Dance, most meg a Pokerface... Ez még akkor is gáz lenne, ha 65 perces zenei órával rukkolnának elő. Szerintem.
 #21687  Szerző: Attis

djlacee írta:Győrben helyi reklámblokkba társadalmi célú hirdetést is betesznek, meg időhúzó önpromót, szal ilyen kapcsolásos gond nincs (régebben ment 2 percig is ilyen zene :lol: )
A pécsin is van DiscoShit, Ministry of Sound meg Cooky promó. Sőt, a polgármester-választás előtt pol-i hirdetés is volt.
Viszont itt a Radiosite-on van egy kis hiba, vagy félreérthető dolog. A komlói meg a pécsi adás nem ugyanaz. Ugyan a helyi műsorvezető ugyanaz, de más a hírek, teljesen mások a megszólalások és a reklámok se egyformák.
 #21685  Szerző: MrG

gobbi írta:
Szabi írta: Gondolom így minden helyi stúdió adatbázisának szinte teljesen egyformának kell lennie, ugyanazokkal a zenékkel, szignálokkal.
Nem feltétlenül:
a legújabb műholdas technikának (egy picit még az is az amit az AH használ) akkora borzalmas nagy gondot nem jelent egy böszme nagy vihar (akkor inkább már az ármaszünet az ilyesztő) mert viharban inkább csak szakadozik az adás, nem megy el teljesen, a gond inkább akkor szokott lenni, ha az adás akkor szakadozik, torzul, amikor valami irányító jelet is küld, mert akkor a jel torzulhat... és hát ugye napi 30-40 jelküldésnél, nem olyan nehéz egy nagy viharnak megtalálni a megfelelő időpontot.

Ez így nem kell hogy azt jelentse, hogy egy teljesen azonos adatbázisnak kell lennie a túlóldalon.. csak egy olyannak amin kézileg is lehet vezérelni a kapcsolásokat.
Gobbi: PÜ ment!
  • 1
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 482