RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#38480  Szerző: lali87

Akkor ezzel nem csak én vagyok egyedül :)

És az megvan valakinek:
Lemegy a szignál "NeoFM-Minden nap rólunk szól"marha jól rákeverik a zenét....Pl: Szól a rádió.....Szól a....................................................................................................................................
........................eltelik van tíz másodperc.....de lehet, hogy több.....aztán a nagy csendet megtöri a........"Tudod mit hallhatsz a Neoban.... végig megy a szignál.....utána szépen lemegy egy másik szám...utána megint kezdődik az LGT szám és nagy békében lemegy......

Az ilyenekre mért van szükség??? Naponta hallok ilyet.... :x :oops:
 #38464  Szerző: erogen

Az még oké,hogy nem megy mind RadioEditben,de sokszor koncertverzió megy a zenékből.Na azért ez több mint gáz..
 #38437  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:Az elmúlt napokban többször hallgattam a Neo-t és összességében szerintem egész jó lett, egy dolog nem tetszik csak, hogy van olyan időszak, amikor teljesen jó a zenei szerkesztés (régebbi és új, lassúbb és pörgősebb, ismert és kevésbé ismert számok vegyesen, teljesen jó arányban) és van amikor hosszabb időn át csak lassúbb számok mennek, már-már elalszik a hallgató tőlük.
Teljesen egyetértek veled,én csak a neot hallgatom éjjel-nappal a munkámból kifolyólag és 22ó után nagyon jó zenei kínálat,pl:sok a magyar zene!Ezeröcsi szerintem egy jó műsor és nagyon frappáns,hogy a délutáni bumeráng! :lol:
 #38436  Szerző: SzD

lali87 írta:Egyébként honnan szerzik be azt a misztikus "zenetárat" amiből dolgoznak??? Letöltik???? boltban veszik???? Kiadótól bálás CD-t vesznek :lol: ???
Én úgy tudom, hogy vagy az előadók saját maguk, vagy a kiadóik küldik a rádióknak a zenéket. Illetve vannak olyan szolgáltatók is, akik egy meghatározott összegért válogatáslemezeket küldenek.
 #38434  Szerző: Jani

lali87 írta:
Rádiós írta:Nevezzük utánfutónak. Voga paródiákkal indult és ha jól emlékszem még a Boros Lajossal is akkor dolgozott együtt.
Na én ezzel azért nem feltétlenül értenék egyet....
------------------------------------------------------------------------
Más is észrevette, hogy nem mindig használják a "radio edit" verziókat ha a zenék kiválasztásáról van szó?? Engem annyira nem zavar, de nem véletlenül találták ki ezt. Sok zenének eszméletlen hosszú intro-ja és outro-ja van...ezek le vannak vágva...így szépen szerkeszthető, pörgős zenefolyamot lehet csinálni belőlük...

Egyébként honnan szerzik be azt a misztikus "zenetárat" amiből dolgoznak??? Letöltik???? boltban veszik???? Kiadótól bálás CD-t vesznek :lol: ???
Így van.Tegnap Gadjo - So Many Times sem "radio edit" verzióban volt.Nem ez volt az egyetlen dal ami más változatban szólt. :)
 #38431  Szerző: lali87

Rádiós írta:Nevezzük utánfutónak. Voga paródiákkal indult és ha jól emlékszem még a Boros Lajossal is akkor dolgozott együtt.
Na én ezzel azért nem feltétlenül értenék egyet....
------------------------------------------------------------------------
Más is észrevette, hogy nem mindig használják a "radio edit" verziókat ha a zenék kiválasztásáról van szó?? Engem annyira nem zavar, de nem véletlenül találták ki ezt. Sok zenének eszméletlen hosszú intro-ja és outro-ja van...ezek le vannak vágva...így szépen szerkeszthető, pörgős zenefolyamot lehet csinálni belőlük...

Egyébként honnan szerzik be azt a misztikus "zenetárat" amiből dolgoznak??? Letöltik???? boltban veszik???? Kiadótól bálás CD-t vesznek :lol: ???
 #38407  Szerző: Pasa

Rádiós írta:Voga paródiákkal indult
Voga-Turnovszky duó, 80-as évek.
 #38392  Szerző: Rádiós

Nevezzük utánfutónak. Voga paródiákkal indult és ha jól emlékszem még a Boros Lajossal is akkor dolgozott együtt.
 #38391  Szerző: Ghee

lali87 írta: Voga valamiféle társult tag aki "bele épült" a műsorba 3. személyként :)
Voga soha nem volt Sláger alkalmazott, ha jól tévedek, most alkalmazott a Neo-n de, hogy miért nem "sztárolják" azt nem értem :oops:
Ezt nevezik árukapcsolásnak... ^^
A Class morning show-jában Vadon Jani ugyanez. Ahova megy Balázs oda követi Jani mint egy árnyék - legalább tudja hol a helye. :hehe:
 #38384  Szerző: mlaszlo

Az elmúlt napokban többször hallgattam a Neo-t és összességében szerintem egész jó lett, egy dolog nem tetszik csak, hogy van olyan időszak, amikor teljesen jó a zenei szerkesztés (régebbi és új, lassúbb és pörgősebb, ismert és kevésbé ismert számok vegyesen, teljesen jó arányban) és van amikor hosszabb időn át csak lassúbb számok mennek, már-már elalszik a hallgató tőlük.
  • 1
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 584