RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#21438  Szerző: mg

Kép
ezt például elraktam emlékbe, bármikor képes vagyok magam szarráröhögni rajta. köztámogatással, persze. :lol:

(forrás)
 #21435  Szerző: mg

Szabi írta:Ti nem mennétek tiltakozni, ha vmi gagyimagyar dzsosésjutta duó összehozna egy Rádió Mi gyalázó számot és azzal lépne fel Szegeden? :lol:
jaj, ezt utána olvastam :)
tiltakozna a halál, beszarnék a röhögéstől :lol:
 #21434  Szerző: MrG

Mittudomain, nem érdekel annyira, egykét számát hallottam még nagyonnagyon régen, de 0:40-ig ment max. A második kérdésre nem válaszoltál. :)
 #21433  Szerző: mg

Szabi írta:Tehát ölbetett kézzel kellene néznie a katolikus egyháznak, hogy lépjen fel az a gusztustalan majom és gyalázza őket?
nemtom, a szövegeit nem ismerem, olyan súlyos, hogy böjtölni kell, ahelyett, hogy nem elmenni rá meg max morogni, hogy a kurvaannyát? :)
 #21432  Szerző: MrG

mg írta:
MikySoft írta:És most ezen mi a faszt röhögtök?
Tényleg nagyon vicces...
ja, szomorú, ifjabb koromban én is hallgattam mansont, meg van egy csomó ismerősöm, aki most is, és éjjel együtt isszuk széttépett kölyökmacskák vérét :)
Tehát ölbetett kézzel kellene néznie a katolikus egyháznak, hogy lépjen fel az a gusztustalan majom és gyalázza őket?

Egyébként nem ez az első eset... külföldön is volt már millió ilyen, nemcsak Mansonnal.

Ti nem mennétek tiltakozni, ha vmi gagyimagyar dzsosésjutta duó összehozna egy Rádió Mi gyalázó számot és azzal lépne fel Szegeden? :lol:
 #21431  Szerző: mg

MikySoft írta:És most ezen mi a faszt röhögtök?
Tényleg nagyon vicces...
ja, szomorú, ifjabb koromban én is hallgattam mansont, meg van egy csomó ismerősöm, aki most is, és éjjel együtt isszuk széttépett kölyökmacskák vérét :)
 #21416  Szerző: rsite1

És most ezen mi a faszt röhögtök?
Tényleg nagyon vicces...
 #21388  Szerző: LuciFerko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 541